• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Sorunsalı!

Gleenyn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
226
32
123
Merhaba kızlar ilk defa başlık açıyorum bilmiyorum doğru yeremi açtım..
Sorunuma gelince evlilik hazırlığı içindeyım ve herşeyin mükemmel olmasına özen gösteriyorum
ki gelinliğimde bunlardan bır tanesi. 2 kere provaya gittim ilk gittiğimde gelinliğim kalıp halinde üzerımde durduğundan ve henuz işlemeleri
dikilmediği için hiç birşey anlamadım. 2.provamda resmen şok yaşadım bu gelinlik benım gelinliğim değildi!
kadın benım istediğimin dışında o kadar çok alakasız şeyler dikmiş ki inanamadım işlemeyi bile allı pullu şeyler olmasın die seçtiğim güpürden başka
birşey dikilmiş.o kadar soğudum ki gelinlikten anlatamam .. şimdi gelinliği almak ıstemıyoruz ve kaporamızıda geri almanıyetındeyız
bunu kadınada hem mail hem whatssap'dan yazarak ilettim lakin bana dönmedi.aradığımdada yoğunum diye benı geçiştirip duruyor
asabım tavan yapmış durumda. bu kadar kısa bır zamanda yenı bır gelinlik diktirebilirmiyim hazırmı alsam bilemedim
off ne yapıcam ben yaaa :43:

Canım kapora ne kadar verdiniz? Eğer az bişeyse hiç uğraşma çünkü vermez gibime geliyor.
En iyisi hazır al, ya da kirala. İşinin ehli değilse gelinlik diktirmek gerçekten büyük risk.

Canim bende gelinligimi diktirip satin almistim..ve sunu diyim ilk provada velli deildi kalip seklindeydi ikinci gittigimde ise o gelinlik sanki vaska bir gelinlikti yani hani guzel olmuştu almistimda ama aklimda ve gosterdigim gibi deildi sanirim birebir dikimi yapan yer bulmak oldukca zor..kapora yukek deilse daha fazla zaman kaybetme ve baska bir yerde aramaya basla hem belki hazir olanlarindab begenirsin canim

kapora az verdiyseniz hiç dügün üstü ugraşamyın.
gelinlikcileri gezin dolaşın hazır kiralayın bence
belki daha güzel bi model bulursunuz:34:
hallolucak sorunlarla kendinizi yıpratmayın. zaten dügün stresi başlı başına bi strestir.

ne kadar kapora verdin ve elinde bir belge var mı?

Canım kapora ne kadar verdiniz? Eğer az bişeyse hiç uğraşma çünkü vermez gibime geliyor.
En iyisi hazır al, ya da kirala. İşinin ehli değilse gelinlik diktirmek gerçekten büyük risk.

Canim bende gelinligimi diktirip satin almistim..ve sunu diyim ilk provada velli deildi kalip seklindeydi ikinci gittigimde ise o gelinlik sanki vaska bir gelinlikti yani hani guzel olmuştu almistimda ama aklimda ve gosterdigim gibi deildi sanirim birebir dikimi yapan yer bulmak oldukca zor..kapora yukek deilse daha fazla zaman kaybetme ve baska bir yerde aramaya basla hem belki hazir olanlarindab begenirsin canim

hazır almak daha mantıklı olur sanırım....

300TL civarı verdim ve sparişi vereli 7-8 ay civarı oldu. benım umrumda değil para ama nişanlım kaporayı onlarda bırakmam diyor başka birşey demıyor.
bu gidişle hazır gelinlik almak sanırım daha mantıklı tekrar baştan diktirip bu sıkıntıya girmek istemiyorum acaba olurmu olmaz mı ahh ne sıkıntılı işlermiş ya :50:

kapora az verdiyseniz hiç dügün üstü ugraşamyın.
gelinlikcileri gezin dolaşın hazır kiralayın bence
belki daha güzel bi model bulursunuz:34:
hallolucak sorunlarla kendinizi yıpratmayın. zaten dügün stresi başlı başına bi strestir.

ne kadar kapora verdin ve elinde bir belge var mı?

Bir sorun bitiyor diğer sorun başlıyor resmen .bunlar yüzünden herşeye ağlar oldum :43:

Belge imzaladık tabı neler yazdığını hatırlamıyorum uzun bır zaman geçtiği için

Son düzenleme:
Bir sorun bitiyor diğer sorun başlıyor resmen ne sıkıntılı zamanlarmış bunlar yüzünden herşeye ağlar oldum :43:

Belge imzaladık tabı neler yazdığını hatırlamıyorum uzun bır zaman geçtiği için

iyi o zaman, eğer sana paranı geri vermezse tüketici derneğine gidip şikayet edeceğini söyle..

300TL civarı verdim ve sparişi vereli 7-8 ay civarı oldu. benım umrumda değil para ama nişanlım kaporayı onlarda bırakmam diyor başka birşey demıyor.
bu gidişle hazır gelinlik almak sanırım daha mantıklı tekrar baştan diktirip bu sıkıntıya girmek istemiyorum acaba olurmu olmaz mı ahh ne sıkıntılı işlermiş ya :50:

7-8 ayda daha gelinliğin kalıbını mı çıkarmış.?
Benim gelinliğim de öyle olmuştu, kadın düğüne 5 gün kala anca hazırlamıştı, ben istedim ki bir ay kala kafam gelinlik konusunda rahatlasın, bitsin. Ama yapmayan yapmıyor.
Hazır gelinlikler bence daha güzel, git dene içine sineni al.

Canim ozmaan sen hic oraya gitme yada kadinla muhattap opma birak esin gitsin o almasini bilir parayi hatta cevabbimida verir..sen sadece baska gelinlikcileri gez eminim begenecegin hazir gelinlikler olacaktir canimsin

7-8 ayda daha gelinliğin kalıbını mı çıkarmış.?
Benim gelinliğim de öyle olmuştu, kadın düğüne 5 gün kala anca hazırlamıştı, ben istedim ki bir ay kala kafam gelinlik konusunda rahatlasın, bitsin. Ama yapmayan yapmıyor.
Hazır gelinlikler bence daha güzel, git dene içine sineni al.

evet sürekli yoğunluktan bahsedıyor ama benı ilgilendirmiyor tabi yoğun olup olmaması
ben bugun bakmaya başlayayım umarım şu işide sorunsuz hallederım tşk ederım cnm

Merhaba kızlar ilk defa başlık açıyorum bilmiyorum doğru yeremi açtım..
Sorunuma gelince evlilik hazırlığı içindeyım ve herşeyin mükemmel olmasına özen gösteriyorum
ki gelinliğimde bunlardan bır tanesi. 2 kere provaya gittim ilk gittiğimde gelinliğim kalıp halinde üzerımde durduğundan ve henuz işlemeleri
dikilmediği için hiç birşey anlamadım. 2.provamda resmen şok yaşadım bu gelinlik benım gelinliğim değildi!
kadın benım istediğimin dışında o kadar çok alakasız şeyler dikmiş ki inanamadım işlemeyi bile allı pullu şeyler olmasın die seçtiğim güpürden başka
birşey dikilmiş.o kadar soğudum ki gelinlikten anlatamam .. şimdi gelinliği almak ıstemıyoruz ve kaporamızıda geri almanıyetındeyız
bunu kadınada hem mail hem whatssap'dan yazarak ilettim lakin bana dönmedi.aradığımdada yoğunum diye benı geçiştirip duruyor
asabım tavan yapmış durumda. bu kadar kısa bır zamanda yenı bır gelinlik diktirebilirmiyim hazırmı alsam bilemedim
off ne yapıcam ben yaaa :43:

Eger tesettürlü degilseniz cok harika gelinlik modelleri var kesinlikle uğraşmayın hazır alın derim

Canim ozmaan sen hic oraya gitme yada kadinla muhattap opma birak esin gitsin o almasini bilir parayi hatta cevabbimida verir..sen sadece baska gelinlikcileri gez eminim begenecegin hazir gelinlikler olacaktir canimsin

Oda sakin sessiz ama sinirlenincede gözü hiçbirşey görmüyor onuda strese sokmadan halletmeye çalışıyorumda bu gidişle zor gibi
tşk ederım cnm öyle yapıcam bugunden ıtıbaren

evet sürekli yoğunluktan bahsedıyor ama benı ilgilendirmiyor tabi yoğun olup olmaması
ben bugun bakmaya başlayayım umarım şu işide sorunsuz hallederım tşk ederım cnm

Ayy onlara baksan hep yoğun, bitmiyor işleri.
Yoğunsa sana dikerim diye vaat etmicekti o zaman.
Bakmaya başla, eminim bulacaksın içine sinen bişeyler :16:

EN Güzeli hazır dikilmiş olanı almak. en azından bir şok daha yaşamazsınız :52::52::52:

Aramayın direkt gidin? Telefonla mesajlaşarak ya da mail yoluyla hakkınızı aramaya çalışmanız bana ilginç geldi doğrusu. Başka bir şehirdesiniz galiba :44: Gelinliği gördüğünüzde ne tepki verdiniz?

Back
X