• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Sorunsalı!

Aramayın direkt gidin? Telefonla mesajlaşarak ya da mail yoluyla hakkınızı aramaya çalışmanız bana ilginç geldi doğrusu. Başka bir şehirdesiniz galiba :44: Gelinliği gördüğünüzde ne tepki verdiniz?

Aradım aramam mı ama hep konuyu geçiştirdiler sanki onların diktiği gelinliği giymek zorundaymışım gibi
" ama şurası sana çok yakışmıştı " gibi saçma sapan konuşmalar duydum.

Aradım aramam mı ama hep konuyu geçiştirdiler sanki onların diktiği gelinliği giymek zorundaymışım gibi
" ama şurası sana çok yakışmıştı " gibi saçma sapan konuşmalar duydum.

Hayır aramanın da bir farkı yok diğerlerinden. Gidip yüz yüze konuşun diyorum :44: Durumu daha kısa sürede netleştirir, aleyhinize de lehinize de olsa ne yapacağınızı bilirsiniz.

bencede hazır al diktirilen gelinlikler hicbirzaman hayalindeki gibi olmuyor maalesef sonrası büyük hayal kırıklıgı ve şaşkınlık hazır alınca en azından içine sinen olur ve acabaların olmaz mutlluluklar şimdiden..

Merhaba kızlar ilk defa başlık açıyorum bilmiyorum doğru yeremi açtım..
Sorunuma gelince evlilik hazırlığı içindeyım ve herşeyin mükemmel olmasına özen gösteriyorum
ki gelinliğimde bunlardan bır tanesi. 2 kere provaya gittim ilk gittiğimde gelinliğim kalıp halinde üzerımde durduğundan ve henuz işlemeleri
dikilmediği için hiç birşey anlamadım. 2.provamda resmen şok yaşadım bu gelinlik benım gelinliğim değildi!
kadın benım istediğimin dışında o kadar çok alakasız şeyler dikmiş ki inanamadım işlemeyi bile allı pullu şeyler olmasın die seçtiğim güpürden başka
birşey dikilmiş.o kadar soğudum ki gelinlikten anlatamam .. şimdi gelinliği almak ıstemıyoruz ve kaporamızıda geri almanıyetındeyız
bunu kadınada hem mail hem whatssap'dan yazarak ilettim lakin bana dönmedi.aradığımdada yoğunum diye benı geçiştirip duruyor
asabım tavan yapmış durumda. bu kadar kısa bır zamanda yenı bır gelinlik diktirebilirmiyim hazırmı alsam bilemedim
off ne yapıcam ben yaaa :43:

Gidip yüzyüze görüşmen gerekiyor.Maille Watsapla telefonla olacak iş değil

Merhaba kızlar ilk defa başlık açıyorum bilmiyorum doğru yeremi açtım..
Sorunuma gelince evlilik hazırlığı içindeyım ve herşeyin mükemmel olmasına özen gösteriyorum
ki gelinliğimde bunlardan bır tanesi. 2 kere provaya gittim ilk gittiğimde gelinliğim kalıp halinde üzerımde durduğundan ve henuz işlemeleri
dikilmediği için hiç birşey anlamadım. 2.provamda resmen şok yaşadım bu gelinlik benım gelinliğim değildi!
kadın benım istediğimin dışında o kadar çok alakasız şeyler dikmiş ki inanamadım işlemeyi bile allı pullu şeyler olmasın die seçtiğim güpürden başka
birşey dikilmiş.o kadar soğudum ki gelinlikten anlatamam .. şimdi gelinliği almak ıstemıyoruz ve kaporamızıda geri almanıyetındeyız
bunu kadınada hem mail hem whatssap'dan yazarak ilettim lakin bana dönmedi.aradığımdada yoğunum diye benı geçiştirip duruyor
asabım tavan yapmış durumda. bu kadar kısa bır zamanda yenı bır gelinlik diktirebilirmiyim hazırmı alsam bilemedim
off ne yapıcam ben yaaa :43:

Merhabalar canım;

İstanbuldaysan sana bir geinlikçi tavsiyem olur.Sahibi gerçekten cana yakındır eli tezdir ve asla istemeğini yapmaz.Paşabahçe NİMET GELİKLİK ve MODA EVİ.fiyatları makuldur.

Canım ben kartalda oturuyorum bu yer tam olarak nerede?

Beykoz paşabahçe de.2 provaya bitirir işini.+kına başını yapar + araba süslemeni yapar.
Ben 2008 de evlendim 500 tl ye kiraladım,arabayı süsledi kına başımı yaptı makjaylar felan dahil.Ben tesettürlüyüm gelin başı ve makyaj dahildi.

Kaporayı verir mi bilmiyorum ama ben sana Oleg Cassini ye bakmanı öneriyorum.Hem çok uygun fiyatlara güzel modeller var,fazla abartılı modeller değil çoğu sade ve şık,eğer bedeninde olan varsa hemen alıp çıkabiliyorsun bile ya da tadilat lazımsa bir haftaya halloluyor.

Son düzenleme:
Beykoz paşabahçe de.2 provaya bitirir işini.+kına başını yapar + araba süslemeni yapar.
Ben 2008 de evlendim 500 tl ye kiraladım,arabayı süsledi kına başımı yaptı makjaylar felan dahil.Ben tesettürlüyüm gelin başı ve makyaj dahildi.

özelden resim atılıyor mu bilmiyorum sana kına ve gelinlik resmimi atarım.

Nişanlım gidip görüşecek şimdi umarım hallolur

Güzelim,bu gelinliğin kumaşını sen seçmedin mi,modeline şusuna busuna sen karar vermedin mi.O zamn nişanlın değil senin gitmen gerekiyor.Olayı çözmek için.Nişanlına gayet diyebilir bizden bunu istedi bunu diktik diye.En doğrusu senin gitmen.

whatsapptan tamam kaporanı gel al demez ki nişanlınla beraber gidip yüz yüze görüşmeniz lazım. kapora azsa kalsın diyenlere de hiç anlam veremedim neden kalsın? böylelerine biz pabuç bıraktıkça böyle olmuyo mu zaten? 10 kişi kaporasını bıraksa bir gelinlik parası almış oluyo kadın bedavadan... :19::19::19::19::19:

Güzelim,bu gelinliğin kumaşını sen seçmedin mi,modeline şusuna busuna sen karar vermedin mi.O zamn nişanlın değil senin gitmen gerekiyor.Olayı çözmek için.Nişanlına gayet diyebilir bizden bunu istedi bunu diktik diye.En doğrusu senin gitmen.

Nişanlımla birlikte seçtik herşeyi o neler seçtiğimi gayet iyi biliyor canım o konuda sorunumuz yok =)

bence sende nişanlınla beraber git
elindeki belgeyide hatırlat
ve kaporanı söke söke al:26:

whatsapptan tamam kaporanı gel al demez ki nişanlınla beraber gidip yüz yüze görüşmeniz lazım. kapora azsa kalsın diyenlere de hiç anlam veremedim neden kalsın? böylelerine biz pabuç bıraktıkça böyle olmuyo mu zaten? 10 kişi kaporasını bıraksa bir gelinlik parası almış oluyo kadın bedavadan... :19::19::19::19::19:

Biz çalışan insanlarız hangimiz müsaitse o gidecek görüşmeye ben yenı izin aldığım için çıkamadım yoksa
hiç papuç bırakmam yani

Hiii az da zaman kalmış, hele o kaporayı alamazsanız tam düğün arefesi kötü olur sizin için :(
Ama tabi herşeyden öte kendimden örnek verecek olursam benim modacım benim istediğim gelinliği bana 2-3 haftada hazır etti sağolsun.
Ki hiç acelemin olmadığını bildiği halde...
Çok şükür tam da istediğim gibi yaptılar sağolsunlar...
Umarım senin de içine sinecek bi gelinliğin olur enn kısa zamanda.
Ve için rahat olsun, en fazla 20 güne yetiştirebliyolar isteyince, tabi başka aciliyeti olan gelinlikler yoksa...

Biz çalışan insanlarız hangimiz müsaitse o gidecek görüşmeye ben yenı izin aldığım için çıkamadım yoksa
hiç papuç bırakmam yani

canım ben genel olarak yazdım kaporayı bırak diyenler için.

hayırlı olsun bu arada düğünün:nazar:

Back
X