gelinlik sorunsali

ilyada84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
303
177
40
arkadaslar iyi geceler.cok huzursuzum tek care sizden yardim almak :KK43: mayis ayinda dugunum var nasipse.gelinligim dikilmeye basladi.ilk provaya gittim.2.provam 29 aralikta idi lakin gidemedim saliya yani yarina erteledim.yarinda gidemiycem.sebebini aktarayim.uzun oluyor ama tam anlasilsin istiyorum.ilk provaya giderken kendim biraz para biraktim moda evine.2.provada da para gidecekti anlasmaya gore.fakat nisanlim hic orali olmadi.ben unuttugunu dusundum bisey soylemedim erteledim provayi.bu boyle bi kac gun devam etti.artik dayanamadim dun aksam sordum neden ilgilenmiyorsun hic sormuyorsun diye.e sen gitmedin mi dedi.hayir dedim uzerimde para yoktu gitmedim saliya erteledim dedim.basladi soylenmeye ne alaka para goturmek sartmi vs zaten grlinligi alirken vercez parayi falan.dedim bastan beri biliyorsun suan neden bunu yapip en ozel durumda brni kiriyosun zaten para olsa suan sana agzimi bile acmam dedim.( ki gercekten burodan dolayi yuklu odeme yaptim kurus yok cebim de ) para ayarlarsam gidersin ayarlayamazsam kalir dedi ve tlfnu kapatti.dunden beri agliyorum o kadar zoruma gitti ki.ve maddi anlamda bi sorunlari yok.olsa zaten bu kadar uzulmem.ben yarin arayip iptal ettircem gelinligi cunku yemin ettim.cokda ozenerek secmistim.ne yapayim nasil yapayim bilemedim.ailemede bahsedemiyorum.sizle dertlesmek istedim.uzun oldu hakkinizi helal edin.inanin aglayarak yaziyorum karisik yazdiysam affola :KK43:

arkadaslar iyi geceler.cok huzursuzum tek care sizden yardim almak :KK43: mayis ayinda dugunum var nasipse.gelinligim dikilmeye basladi.ilk provaya gittim.2.provam 29 aralikta idi lakin gidemedim saliya yani yarina erteledim.yarinda gidemiycem.sebebini aktarayim.uzun oluyor ama tam anlasilsin istiyorum.ilk provaya giderken kendim biraz para biraktim moda evine.2.provada da para gidecekti anlasmaya gore.fakat nisanlim hic orali olmadi.ben unuttugunu dusundum bisey soylemedim erteledim provayi.bu boyle bi kac gun devam etti.artik dayanamadim dun aksam sordum neden ilgilenmiyorsun hic sormuyorsun diye.e sen gitmedin mi dedi.hayir dedim uzerimde para yoktu gitmedim saliya erteledim dedim.basladi soylenmeye ne alaka para goturmek sartmi vs zaten grlinligi alirken vercez parayi falan.dedim bastan beri biliyorsun suan neden bunu yapip en ozel durumda brni kiriyosun zaten para olsa suan sana agzimi bile acmam dedim.( ki gercekten burodan dolayi yuklu odeme yaptim kurus yok cebim de ) para ayarlarsam gidersin ayarlayamazsam kalir dedi ve tlfnu kapatti.dunden beri agliyorum o kadar zoruma gitti ki.ve maddi anlamda bi sorunlari yok.olsa zaten bu kadar uzulmem.ben yarin arayip iptal ettircem gelinligi cunku yemin ettim.cokda ozenerek secmistim.ne yapayim nasil yapayim bilemedim.ailemede bahsedemiyorum.sizle dertlesmek istedim.uzun oldu hakkinizi helal edin.inanin aglayarak yaziyorum karisik yazdiysam affola :KK43:

Kalır ne demek ya. Başka bişey konuşmadınız mı ondan sonra 1 gün mü geçti? Baya kötü bişey demiş. Başka sorunlar da mı vardı gelinlikle ilgili?

Kalır ne demek ya. Başka bişey konuşmadınız mı ondan sonra 1 gün mü geçti? Baya kötü bişey demiş. Başka sorunlar da mı vardı gelinlikle ilgili?
bugun aradi hicbisey olmamis gibi.o konuyada deginmiyor bende iice sinirlenip kapattim tlfnu.konusmadik bir daha.en basta da sorun yasadik ben heryeri gezdim dolastim zaten calistigi icin gelmiyor tek basima hallediyorum.neyse dedimki ben karar verdim gel beraber bi gidlim dedim.o gun oraya baktiktan sonra beni tanidiklari bi gelinlikciye goturdu icime sinmedi.o zamandan tavri basladi.sirf magaza cok gosterisli diye orayi istiyosunda vs.neyse onu cozduk ama 2.provada boyle olduk.dun dedim ki burnumdan getirdin heves birakmadin.bana diyor ki istedigin yerde istedigin gelinligi diktiriyosun ve nankorluk yapiyosun dedi.orda ben koptum zaten

Hiiicc seslenmezdim ve gelinlikciye gider yeni bir ödeme plani oluştururdum... Kendisine de gelinlikciye gitmedgimi artik ne zaman param olursa yeteceği kadarıyla bir şeyler alacagimi soylerdim..

Bunun üstüne vicdan yapmazsa da " düğüne başka gelin bul canimsin benim gelinlik olmayınca gelin de olamayacagim optum seni gorusuruz" derdim.

Hic sevmem bencil adam

arkadaşım kırılmakta haklısın da
neden böyle birşeyi ailenden saklıyorsun?
neden söyleyemiyorsun?
baştan böyle şeyleri saklarsan, durumlar daha da kötüleşirse içinden çıkamazsın
ailen kızsa da etse de senin ailendir
aileni arkana al!!!

arkadaşım kırılmakta haklısın da
neden böyle birşeyi ailenden saklıyorsun?
neden söyleyemiyorsun?
baştan böyle şeyleri saklarsan, durumlar daha da kötüleşirse içinden çıkamazsın
ailen kızsa da etse de senin ailendir
aileni arkana al!!!
utaniyorum ailemr anlatmaya :KK43: bize zorla kabul ettirdifin insan bumu diyecekler diye

Bi dahaki provada goturursunuz parayı bence terzi sıkıntı yapmaz sizde yapmayın o kadar canınızı sıkmayın dugun telası malum cebinde yoktur

Bence onun istediği yerde diktirmedin diye bi tür tavır yapıyor sana , bu seni sevmediğini yada başka birşeyi göstermiyor dediğim gibi tavır bence..

Evlilik stresi yada dolduruşa gelmişte olabilir. Böyle şeylerde akıl veren çok oluyo.
bilemiyorum.zaten onlarin taraflarda genlde bi baskasindan alip giydiriyorlar geline.hatta bi tartismamizda bana sana askasinin gelinlifinimi giy dedik diktiriyoruz iste demisti.ailesimi sorun ediyor anlamadim

hic bi sorunumuz yok cimri bir insanda degil ama bunu neden ve nasil yapti anlamiyorum.en hassas oldugum konuda hem de
onun isteklerini yapmadığın sürece karşılaşacak olduğun tavır budur.sen şimdi iyi düşün hayatın boyunca bir şey istemeyecek misin?, her isteğin burnundan gelecek mi? sen bu duruma dayanabilecek misin? mutlu olacağına inanıyor musun?
seni düşürdüğü durum kötü, kalbin kırık, ne diyeyim ki sana daha.

utaniyorum ailemr anlatmaya :KK43: bize zorla kabul ettirdifin insan bumu diyecekler diye

bırak desinler
onlar senin ailen
biraz kızıp söylensinler sana, ne olacak
elin adamı nankörsün diyebiliyor, parayı sana ödetmeye çalışıyor

bak sorunları ailenden saklaman hata olur, çok okuyoruz burada bunları
böyle yapma
çık karşılarına
biliyorum siz istemediniz, ben çok direndim, yüzüm yok bunları size yansıtmaya ama durum böyle böyle de
inan bana üzerinden bir yük kalkmış gibi olacaksın

X