arkadaslar iyi geceler.cok huzursuzum tek care sizden yardim almak mayis ayinda dugunum var nasipse.gelinligim dikilmeye basladi.ilk provaya gittim.2.provam 29 aralikta idi lakin gidemedim saliya yani yarina erteledim.yarinda gidemiycem.sebebini aktarayim.uzun oluyor ama tam anlasilsin istiyorum.ilk provaya giderken kendim biraz para biraktim moda evine.2.provada da para gidecekti anlasmaya gore.fakat nisanlim hic orali olmadi.ben unuttugunu dusundum bisey soylemedim erteledim provayi.bu boyle bi kac gun devam etti.artik dayanamadim dun aksam sordum neden ilgilenmiyorsun hic sormuyorsun diye.e sen gitmedin mi dedi.hayir dedim uzerimde para yoktu gitmedim saliya erteledim dedim.basladi soylenmeye ne alaka para goturmek sartmi vs zaten grlinligi alirken vercez parayi falan.dedim bastan beri biliyorsun suan neden bunu yapip en ozel durumda brni kiriyosun zaten para olsa suan sana agzimi bile acmam dedim.( ki gercekten burodan dolayi yuklu odeme yaptim kurus yok cebim de ) para ayarlarsam gidersin ayarlayamazsam kalir dedi ve tlfnu kapatti.dunden beri agliyorum o kadar zoruma gitti ki.ve maddi anlamda bi sorunlari yok.olsa zaten bu kadar uzulmem.ben yarin arayip iptal ettircem gelinligi cunku yemin ettim.cokda ozenerek secmistim.ne yapayim nasil yapayim bilemedim.ailemede bahsedemiyorum.sizle dertlesmek istedim.uzun oldu hakkinizi helal edin.inanin aglayarak yaziyorum karisik yazdiysam affola