Gelinlik Takıntım Oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
35
Kocaeli
Selam kızlar ...

Bende bugün bir derdimi paylaşmak istiyorum ...

2 sene önce problemli olarak evlilik yaptık . Ailesi ilk başlarda beni isterken daha sonra istememeye başladı . Eşim askerdeydi. Birbirimizi çok seviyorduk . İzne geldi ve biz evlendik ( Özet geçiyorum ) . Kendi kendimize nikah yaptık. Nikahımızın şahidini bile tanımıyordum. Şu anda isimlerini bile bilmiyorum . Tek bir arkadaşımız bile yanımızda yoktu. Birtek onun ailesi ve benim ailem öğrendi.Benim ailem problemleri bildikleri için çok fazla üstümüze gelmediler. Aşkımızın farkındaydılar.

Gel zaman git zaman herkes kabullendi. Ama düğünüm olmadı . Gelinlik giyemedim .

Şimdi bir düğün oldumu önden koşuyorum resmen . Gelinliklerine bakmak düğünde oynamak beni çok üzsede sürekli bunu yapıyorum .

2 sene oldu. Maşallah :nazar: aramız iyi. Şükürler olsun 2 sene su gibii berrak geçti. Çocuk düşünüyoruz şimdi.

Ama gelinlik giymemenin burukluğu hiç gitmiyor içimden .:43:

Paylaşmak istedim sizlerle ...

Selam kızlar ...

Bende bugün bir derdimi paylaşmak istiyorum ...

2 sene önce problemli olarak evlilik yaptık . Ailesi ilk başlarda beni isterken daha sonra istememeye başladı . Eşim askerdeydi. Birbirimizi çok seviyorduk . İzne geldi ve biz evlendik ( Özet geçiyorum ) . Kendi kendimize nikah yaptık. Nikahımızın şahidini bile tanımıyordum. Şu anda isimlerini bile bilmiyorum . Tek bir arkadaşımız bile yanımızda yoktu. Birtek onun ailesi ve benim ailem öğrendi.Benim ailem problemleri bildikleri için çok fazla üstümüze gelmediler. Aşkımızın farkındaydılar.

Gel zaman git zaman herkes kabullendi. Ama düğünüm olmadı . Gelinlik giyemedim .

Şimdi bir düğün oldumu önden koşuyorum resmen . Gelinliklerine bakmak düğünde oynamak beni çok üzsede sürekli bunu yapıyorum .

2 sene oldu. Maşallah :nazar: aramız iyi. Şükürler olsun 2 sene su gibii berrak geçti. Çocuk düşünüyoruz şimdi.

Ama gelinlik giymemenin burukluğu hiç gitmiyor içimden .:43:

Paylaşmak istedim sizlerle ...

Bazı şeyler hepimizin içinde kalabiliyo bazen. Çoğu zaman burukluğunuda yaşıyoruz :) 5. yılınızı yada 10. yılınızı ne biliyim öyle bi yıldönümünüzde nikah tazeleme amaçlı bi eğlence yapabilirsiniz düğün gibi . Gelinlik giyebilirsin orda. Çok tanıdığım var bu sekilde eğlence tarzında yapanlar :)

Bende gelinlik giymedim...
Öyle pat diye gittik nikahımızı kıydık geldik..
Mutluyum diyorsun ya...
Gerisini boşver...
Şöyle yapabilirsin çok takıyorsan kafana...
Gidin bi gelinlikçiye..
Kiralayın...
Kuaföre gidersin vs..
Foto çektirirsiniz yada kendiniz çekersiniz..
Zor şeyler değil...
İnşallah sağlıklı,hayırlı bir evlat sahibi olursunuz(amin:nazar:).

bence gelinlik damatlık giyip düğün fotosu çektirmelisiniz.çünkü ne kadar unutmaya çalışsanız da gercekten o içinizde kalıyo ben nişan kıyafetimden yana cok dertliydim hala da istediğim gibi olmadığı için üzülüyorum.:50:

Bazı şeyler hepimizin içinde kalabiliyo bazen. Çoğu zaman burukluğunuda yaşıyoruz :) 5. yılınızı yada 10. yılınızı ne biliyim öyle bi yıldönümünüzde nikah tazeleme amaçlı bi eğlence yapabilirsiniz düğün gibi . Gelinlik giyebilirsin orda. Çok tanıdığım var bu sekilde eğlence tarzında yapanlar :)

Çok iyi fikir aslında

Bende gelinlik giymedim...
Öyle pat diye gittik nikahımızı kıydık geldik..
Mutluyum diyorsun ya...
Gerisini boşver...
Şöyle yapabilirsin çok takıyorsan kafana...
Gidin bi gelinlikçiye..
Kiralayın...
Kuaföre gidersin vs..
Foto çektirirsiniz yada kendiniz çekersiniz..
Zor şeyler değil...
İnşallah sağlıklı,hayırlı bir evlat sahibi olursunuz(amin:nazar:).

Evlendikya masraflar arttı artık öyle şeyler yapmak bize zor gelir. Bir fotoğrafçı en az 1000 tl istiyor. Teşekkür ederim

kirala gelinliği eşinede takım giydir güzelce... foto çektirin, arkadaşlar arası eğlence bile olur... kira zorsa çevrende evde gelinliği olan arkadaşın vardır belki sor soruştur... annem vakti zamanında birinin gelinliğini giyip foto çektirmiş. babamda damatlık giymiş... durumları iyi değilmiş o nedenle gelinlik kiralayamamışlar...

alakasız belkide; ben ve arkadaşım ünvde cübbe bulamamıştık. arkadaşlardan isteyip foto çektirmiştik. heygidi günler heyy...

Diger arkadaslarin dedigi gibi ya kiralabilirsin yada cevrende birinden isteyebilirsin. Bende giyememistim, tek basimiza yurt disinda evlenmistik, durumumuz musait degildi. Ama sonralari o kadar takmistim ki kafama, surekli dusunup uzuluyordum. Birgun esime soyledim icimde kaldi diye, tesadufen birinin gelinligini sattigini ogrenmis esim, bir baktim almis gelmis. Sonra suslenip puslenmistik, bir arkadasimizda resimlerimizi cekmisti. Ondan sonra duzeldim :) Darisi senin basina, yap derim icinde kalmasin.

Şu anda masraflarınız çok fazla olabilir,gelinlik-damatlık kiralayıp fotoğraf çektirebilecek bir bütçeniz olmayabilir.
Ama;
Allah büyük. Bu zor günler bu şekilde kalmaz.
Her yokuşun bir inişi vardır.
Sizi anlayabiliyorum,insanın hayallerini gerçekleştirememesi,bir şeylerin içinde kalması çok kötü.
Allah'ın büyüklüğüne sığının.
Rabb'im bunu hayal etmenize izin verdiyse,gerçekleştirmenize de izin verir İnşAllah.
Bebeğiniz de olsun hayırlısıyla,küçük gelininiz ya da damadınız da o olur.
Burada fotoğraflarını paylaşırsınız biz de bakar sizinle birlikte mutlu oluruz İnşAllah.:16:

valla gelinlik giydim benim de evlilik namına bir şeyim olmadı. çok üzülüyorsanız eşinize söyleyn bi tane kiralayın gidip fotoğraf çektirin ne bileym evde dansedin birlikte :)

mutlusun eşinle maşallah, bu büyük bi nimet. gelinlik düğün şu bu bunlar çok önemli değil mutluluğu buldktan sonra :)

Allah daim etsn canım benim.

Eger ızmırde yasıyosanız benım actıgım konularda resımlerı var gelınlıgımı kıralıcaktım ama vazgectım sonra denk gelırse gelınlıgıde esımın damatlıgınıda fotograf cektırmenız ıcın seve seve verırım begenırsenız tabı fotograf okadar fazla tutmaz dıs cekım olsun dersenız bılemem ama bız 450 ye yaptırmıstık albumu

Benim arkadaşımın annesi de zamanında giyememiş ve içinde kalmış.. Arkadaşım gelinlik aldı ve giydirdi annesine. Bi güzel fotoğraf da çektiler.. Sadece biraz daha yaşlı halleriyle gelin damat oldular.. Ne fark eder ki? Sen de yapabilirsin..

bacım sen gelinlikle damatlığı ayarla fotoğrafların benden (istanbuldaysan tabi :) )

önemli olan mutlu olmak nikahın var eşinle iyisiniz boşver takılma

insanın içinde birşeyle kalması çok kötü birşey yaa
ama bakın hem gelinliğiniz hem fotografçınız hazır ne güzel yürekli insanlarımız varmış....

Eger ızmırde yasıyosanız benım actıgım konularda resımlerı var gelınlıgımı kıralıcaktım ama vazgectım sonra denk gelırse gelınlıgıde esımın damatlıgınıda fotograf cektırmenız ıcın seve seve verırım begenırsenız tabı fotograf okadar fazla tutmaz dıs cekım olsun dersenız bılemem ama bız 450 ye yaptırmıstık albumu

bacım sen gelinlikle damatlığı ayarla fotoğrafların benden (istanbuldaysan tabi :) )

Ne güzel insanlarsınız siz.
Allah sizin de işlerinizi rast getirsin,gönlünüze göre versin inşallah.

Sevgili konu sahibi,daha yeni evli sayılırsın.
Bence hiç zaman kaybetmeden hayalini gerçekleştir.

Evlendikya masraflar arttı artık öyle şeyler yapmak bize zor gelir. Bir fotoğrafçı en az 1000 tl istiyor. Teşekkür ederim

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama portföy oluşturmak için ücretsiz fotoğraf çeken ya da cüzi bir ücret isteyen kişiler bulabilirsiz. Olmadı çevrenizde fotoğrafla ilgilenen birileri vardır, onlardan yardım isteyebilirsiniz. Bazı cep telefonları bile çok kaliteli fotoğraflar çekebiliyor, neden olmasın? Kartondan, renkli kağıtlardan çekim aksesuarları yaparsınız. :16:

Gelinliği de uygun bir yerden alabilir ya da kiralayabilirsiniz. İkinci el düşünebilirsiniz veya yakın bir arkadaşınızın gelinliğini ödünç alabilirsiniz. İlla para dökmek gerekmiyor, bir çaresi bulunur :34: İlerde imkanınız olduğunda da arkadaşlarınızla düğün sonrası yemeği gibi küçük bir eğlence düzenleyebilirsiniz.

Ne güzel insanlarsınız siz.
Allah sizin de işlerinizi rast getirsin,gönlünüze göre versin inşallah.

Sevgili konu sahibi,daha yeni evli sayılırsın.
Bence hiç zaman kaybetmeden hayalini gerçekleştir.

Amin canım ınsallah Allah hepımızın gonlune gore versın ama malesef gelınlıgı begendı ama beden olarak uymuyo ınsallah baskası yardımcı olabılır bu konuda arkadasta resımler benden demıs saolsun ben gıydıgım halde hala ıcımde hıcbısey anlamadm ogunu hatırlamıyom bıle ızlerken sankı ordakı ben degılmısım gıbı gelıyo ruya gıbı :16:elımden gelse hergun gıycem:)Allah kımsenın ıcıcnde bırakmasın herkese gıymeyı nasıp etsın ınsallah

Son düzenleme:
Back
X