- Emoji Skoru
- 212
- Puanlar
- 18
Yok ben cidden her şeyin en iyisi olsun diyen biri degilim hic de zorlama yapmam durumları müsait ve begendigini alırız dedikleri icin sectimNişanlın bu fiyatın iki katını kazanıyorsa pahalı olsa da normal çünkü hareket alanınız geniş. Ama 40 bin gelirle 40 bine gelinlik aldırıyorsan sen de az değilsin djkdkdjsns bence sadece icine sinenin olmasına bak kapris yapmamaya çalış
Zaten nişanlım ödedi.
Annem erkekle gitme kayınvaliden gelsin dedigi icin ödeme icin o geldi ama nişanlım da birden bire sonradan dedi bende geleyim diye öyle oldu yani. Yine erkek arkadasımın bütcesiyle ödenecekti ama görmek istedi işte biraz eski adetlere cok düskün ailelerimizNiye ödeme icin geldi diyorsunuz? Giyinmr icin kv lazim degil ki
Diğer tavırlarını bilemem ama pazarlık sünnettir mantığında bazı insanlar. Bu kötü bir şey değil ki. Geline alınan şeylerde de pazarlık yapılabilir. Binlerce lira harcanıyor, elbet hesabını yapacak aileler. Bu o insanlar için ayıp falan değil, direkt olması gereken. Benim de pek tarzım değil ama garipsemezdim bu kısmı. Gelinin buna alınacağını düşünememiş belli ki.Bir de sadece gelinlikte degil ayakkabı alırken bile 1500 tl ayakkabıyı dahi indirmeye calıstı yani sürekli paradan dem vurması sinirimi bozdu
Ben sırf pahalı diye aldırıyor diyesiye kadar hicbir sekilde sesimi cıkarmamıstım ki zatenDiğer tavırlarını bilemem ama pazarlık sünnettir mantığında bazı insanlar. Bu kötü bir şey değil ki. Geline alınan şeylerde de pazarlık yapılabilir. Binlerce lira harcanıyor, elbet hesabını yapacak aileler. Bu o insanlar için ayıp falan değil, direkt olması gereken. Benim de pek tarzım değil ama garipsemezdim bu kısmı. Gelinin buna alınacağını düşünememiş belli ki.
Evet bu halleri sinir bozucu zaten. Ben sadece para muhabbeti yaptı kısmını yorumladım.Ben sırf pahalı diye aldırıyor diyesiye kadar hicbir sekilde sesimi cıkarmamıstım ki zaten
Haklısınız bilemedim işteKeşke gelmeseymış. Fıyatlar normal. Daha ucuza gelınlık mı var allah askına . Bosverın karıştırtmayın bıdaha bence haber vermeyın hıc bıseyı. Ben oyle yapmıstım.