Gelinlik Modelleri Gelinlik

Merhaba canım,gelinlikkirala sayfasından bakabilirsin ben ordan buldum moda evimi güvenilir bi sayfa tavsiye ederim.Moda evi ve ürünlerine ulaşabiliyosun :) şimdiden kolay gelsin :)

bende gerekirse izmirden istanbula gidicm gelinlik için konu güncel lütfen yardım kızlar... internet sitesi veya telefon nosu olursa sevinirim düğünden 2-3 ay önce halletmem lazım son dk istanbula gidip gelemem çünkü

Direkt hedefe gitmem lazım öncedende bakmam lazım yada iletişime geçip modelleri fln maille almam lazım

Kesinlikle kadıköy'ü gezin derim. Cumartesi ne hayallerle Fatih'e gittim büyük hayal kırıklığı. Gelinlik bile denetmedi çoğu. Kadıköy'de fiyatlar da daha cazip bence ve işçilik, malzeme kalitesi çok güzel. Bi kaç yerde kararsız kaldım, ama en beğendiğim modeli gördüğüm yerle anlaştım :)

Kadıköyü bende gezdim evet hoş modeller var ve artık Steven Khalil , elie saab , zuhair murad ın taklitlerini yapmayı denemeye başlamışlar..
Fakat güzel olanları hep vitrine koymuşlar beğenip içeri girdim dedim bunu denemek istiyorum ama uygun bedeni varmı? Hayır yok biz demolarda 34-36 beden çalışırız ama sizin üstünüze dikeriz demezmi!!!! Ahh çok yazık ne kurnazsın ya bende yuttum bunu ! Sırf üstünde görmek için sözleşme imzalayıp diktireceksinn diyo bana!!! Oldu!
İnanın vitrine koyduğu gelinlik 32-34 beden yani mümkün değil herkes deneyebilsin .. Ben 40 beden giyiyorum o yüzden Kadıköy'de deneyecek gelinlik bulamadım esnafın bu tavrı yüzünden

Mikaco Mikaco evet o tarzda olanı da vardı ben de kapıdan içeri girdiğimde bi hoşgeldiniz nasıl yardımcı olalım bile dememiş insanlarla karşılaştım, hatta denemek istediğimde özel tasarım çalışıyoruz gelinliklerimiz çok hassas dokundurtmuyoruz bile dedi :KK70: yani o kadar hassassa düğüne dayanacağını sanmıyorum :KK70: hem denemediğim yakışıp yakışmayacağını bilmediğim bir modele bir de "özel dikim" adı altında dünya para veremezdim. Sanki denetenler sana özel dikmiyorlarmış gibi.. oldu o zaman diyip çıktım gerisingeri. Ama öyle olmayanları da vardı ve dediğiniz gibi artık çok güzel modeller çalışıyorlar. Ben gelinlikçimin ilgi alakasından gayet memnunum, inşallah sonuç da güzel çıkacak. Bu dediğiniz modelde yerler kadıköyde 2-3se fatihte genel böyleydi bir de. O denetmeme sebepleri bedenle alakalı olamaz bence, gayet standart bi bedendeyim bana da bin bir türlü bahaneler üretildi. Model olarak derseniz de kadıköy daha orijinal geldi. Eh bu bütçelerle nişantaşı da zor, kaldı ki gerek yok bence :) dilerseniz özelden yazayım size deneme yapabileceğiniz bir iki yer. Ben 36 bedenim ama denettikleri modeller hep üzerime büyüktü, ipli olduğu için bi kaç beden oynanabiliyor üzerinde görmek adına.

merhabalar :) o deneyip de memnun kaldığınız dükkanlar hangileri. Benim de koşturmacam başlayacak yakında, kafası karışık o dükkan senin bu mağaza benim diyerek tüm kadıköyü tavaf etmek istemiyorum :/ o mağazaları benle de paylaşır mısın :) en azından aşağı yukarı yol tarifi bile yeterli :)

X