• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelir mi sizce bi yardımcı olur musunuzz :(

yapmicam
gelmez canım senin yine yalvaracağını biliyor. kndini küçük düşürme bence
hiçbişey yapmıcam zaten artık tüm ipler onda hattı yok,baska kımseye ulasaamam onun ıcın evıne de gttım benım yapabılecegım hıcbıey kalmadı benı beklemeye cesareti bile olmayacaktır kendı de farkında..tek korkum ben o döner dıye beklerken unutup giderse..

sen peşinde pervane gibi olmazsan, bir ihtimal... keşke ''bitti'' dediğinde o kadar ısrarcı olmasaydın ve bekleseydın
belkı çoktan aramıs olurdu senı... kaçan kovalanır.

sen peşinde pervane gibi olmazsan, bir ihtimal... keşke ''bitti'' dediğinde o kadar ısrarcı olmasaydın ve bekleseydın
belkı çoktan aramıs olurdu senı... kaçan kovalanır.
evet o yuzden bende pişmanım ama ben yuzumu görürse siniri söner sandım yumusar aşkımı hissederse sandım bi umut kostum evine :( bundan sonrası için bıraktım bende mecburen

evet o yuzden bende pişmanım ama ben yuzumu görürse siniri söner sandım yumusar aşkımı hissederse sandım bi umut kostum evine :( bundan sonrası için bıraktım bende mecburen
bundan sonra beklemekten başka yapabılecegın bişi yok. eğer sürekli rahatsız edersen unut sen onu ;) bırak bıraz düşünsün..

yok yok akıllandım ulasamam da zaten hiç bi yol yok ona giden..o isterse her turlu ulasır bitsin istemiyorum
sen çok sevdıgın ve onunda senı, senın onu sevdıgın gıbı sevdıgını düşündüğün için kabullenemıyorsun ve kesin dönecek gözüyle bakıyorsun.kavganızda ailemde senı ıstemıyor demıs
nıye bunu dedı durduk yere?

sen çok sevdıgın ve onunda senı senın onun gıbı sevdıgını düşündüğün için kabullenemıyorsun ve kesin dönecek gözüyle bakıyorsun.kavganızda ailemde senı ıstemıyor demıs
her kavgada canımı acıtmak ıcın ugrasır cunku her kavgada ona aldıgım hediyeleri attıgını fotograflarımzı sıldıgını söyler annemde iyi yapmıssın ayrılmakla falan dedı der ve barısınca nasıl kıyarım onlara hepsi benım ıcın çok özel bitse bıle atmam sen benım ılkimsin der alıstım bunlara bu seferde aynılarını soyledı blöf bunlar

her kavgada canımı acıtmak ıcın ugrasır cunku her kavgada ona aldıgım hediyeleri attıgını fotograflarımzı sıldıgını söyler annemde iyi yapmıssın ayrılmakla falan dedı der ve barısınca nasıl kıyarım onlara hepsi benım ıcın çok özel bitse bıle atmam sen benım ılkimsin der alıstım bunlara bu seferde aynılarını soyledı blöf bunlar
niye kavga ettınız?

sen çok sevdıgın ve onunda senı, senın onu sevdıgın gıbı sevdıgını düşündüğün için kabullenemıyorsun ve kesin dönecek gözüyle bakıyorsun.kavganızda ailemde senı ıstemıyor demıs
o benı benım onu sevdıgımden daha cok sever ben bencılce davrandıgım zamanlarda bıle o hep benı dusunur benı mutlulugumu

niye kavga ettınız?
arkadasının kardesının dogum gunune gidecekerdi ailece bende istemedım o once sen iste yeterki ddi sıkıntı yoktu bıkc saat sonra sen gtmemı ıstemedın cunku bana guvenmedın ben guvenılmıcek adammıyım bı bucuk yılda benı boylemı tanıdın dıye baska yerlere cektı olayı anlatmaya calısıtım ama kapadı teefonu dınlemedı bıle

işte hep bu kadar fazla guvenmek ve ınanmaktan kaybedıyoruz ;)
işte sadece bunlara baglı kalsam üzdü kızdı istemıyo bırak gtsn dcem ama ben 17 ayı gözönune alıyorum mutlu anlarımıız hıcbıseye degısmem ve onada hep dedim sevgımız oldugu surece hep savasalım ilişkimiz için ama aşırı sınır hasatsı gıbı bısey oldu hosuna gıtmeyen tek bısey soylesen deliren bı adam oldu

orasını bende çözemedim ama bide ben kıza küfretmıstım onla

konusurken saygısız dedı bana kadın dediğin saygılı olur dedı ama sınırlıydım onun için özür diledim ama umursamadı

Ne saygısızlıgı yaptın ? sanırım kacırdım onu. Hep onun istediğinin olmasıda nazlı olmasıyla ilgili değil ayrıca bencilliktir o.

arkadasının kardesının dogum gunune gidecekerdi ailece bende istemedım o once sen iste yeterki ddi sıkıntı yoktu bıkc saat sonra sen gtmemı ıstemedın cunku bana guvenmedın ben guvenılmıcek adammıyım bı bucuk yılda benı boylemı tanıdın dıye baska yerlere cektı olayı anlatmaya calısıtım ama kapadı teefonu dınlemedı bıle
guven konusu olunca hep onlar haklıdır. ama sen onun ıstemedıgı bır yere bı gıt bakalım neler oluyor
sonuc yıne aynı olacak. trıp atan karsı taraf yanı.

guven konusu olunca hep onlar haklıdır. ama sen onun ıstemedıgı bır yere bı gıt bakalım neler oluyor
sonuc yıne aynı olacak. trıp atan karsı taraf yanı.

Bu durumu biriyle paylaştı ve paylaştıgı kişide sevgilini sanırım doldurdu sana güvenmiyor cart curt dye..

işte sadece bunlara baglı kalsam üzdü kızdı istemıyo bırak gtsn dcem ama ben 17 ayı gözönune alıyorum mutlu anlarımıız hıcbıseye degısmem ve onada hep dedim sevgımız oldugu surece hep savasalım ilişkimiz için ama aşırı sınır hasatsı gıbı bısey oldu hosuna gıtmeyen tek bısey soylesen deliren bı adam oldu

vay bee 17 ay senın gözünde baya cok desene :)
ota b.ka sınırlenen adamla hayat gecmez bunu bil.

mantıklı düşünme
vay bee 17 ay senın gözünde baya cok desene :)
ota b.ka sınırlenen adamla hayat gecmez bunu bil.
evresinde olmadıgımda aşığım ölüyorum gelsin affederim modunda oldugumdan şimdi hersey tozpembe hala bana ama gelse benımdır yıne ben beklicem çünkü :( hattını kırdı demiştim ya,açtırırsa arar belki.. :(

Back
X