- Konu Sahibi KaderinCilvesi
hatalarımın öyle farkındayım kii nerde yanlış yaptıgımı herseyi ince eleyip sık dokudum gördüm birdaha yapmicam kendıme güveniyorum asla bu duruma düşmek istemem eğer dönerse cok farklı biriyle karşılaşıcak bu sefer hep korku yaraatıcam onda eskısı gibi sevmiyor o değişti desin diye ki benimde öyle takaatim kalmadı zaten içimden de cok bıcır bıcır bi sevgili olmak gelmicek eminim. o ne kadar zaman sonra hatayı kendınde arayıp özlemeye baslar onu bilmiyorum 12 gun oluyor ayrılalı bence cok uzun bi süre ama o ne kdar dayancak yoksa kolaya kacıp unutmaya mı başlayacak hiiiç bilmiyorum ama şimdeiden öyle özledim kiivalla canım bende inşallah dönmez diye düşünenlerdenim, çok üzerine düşmüşsün şımarmış, kaçan kovalanır misali peşinden koşturmak hoşuna gidiyor belkide, sana tavsiyem rahat bırak arama sorma kapısına gitme yolda görsende görmemezlikten gel bak nasıl dönüyor sana, erkekler kendilerini istemeyen kızlara deli gibi aşık olurlar. tavsiyemi dikkate al sık dişini bekle bakalım nasıl yola geliyor