• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelir mi sizce bi yardımcı olur musunuzz :(

Merhabalar,17 aydır sürüyordu ilişkimiz,ama son zamanlarda cok kavga ediyorduk küçücük seylerden gereklı gereksız kavgalar ediyorduk.. 30martta sabah hersey cok guzeldı özledmıstık 5 gundur bulusmuyorduk özlemınden bahsettı yıne evlılık hayallerımızden falan konustuk aileside cok sever benı bı annesı bı ablası var zaten o aksam yemege cagırdılar ama mısafır vardı gıdemedım neyse aksam kavga ettık yıne basıt seylerden telefonunu kapatıp hattını kırdı bende annesını ablasını aradım onlarda mısafırdeyms acamadılar,gece aradı benı sınır küpüydü resmen annemle ablamı nasıl rahatsız edersn bıtı artık dedı kapattı suratıma 4 gun hıc aramadı dayanamadım evlerının onune gıttım namaza camıye gıder dıye bekledım sansıma cıkmadı evden bende 2 saat 40 dakıka bekledım sokaklarında kaç gunluk açlıgıma ve güneşe ragmen derken cıktı evden kostum bende pesınden ama bayıldım bayılcam ayagımda topuklu hızlıda yuruyor gördu benı yanıma geldı ilk bakısı umut vericiydı ama konusma oyle olmadı ıstemıyorum senı sevmiyorum butun hedıyelerını attım dedı bende yalvardım agladım sevıyorum sende sevıyosun gozlerınde goruyorum bunu dedım yuzume bakmadan konustu ailemde istemıyo bıttı dedı ve cektı gıttı..siniri hep galıp geldı ilişkimizde ve hep telefon kapattı kavgalarda ben kostum aradım sordum..nolur geir mi özlemi aşkı agır basar mı..yasımız 22..ilk sevgiliisiyim ciddiydik aileler de seviyordu bizi..yardım edın nolur ıcım parcalanıyor gün be gün eksiliyorum

bence hiç üstüne düşme. o yokmuş gibi davranmaya çalış. o kaçıyor sen kovalıyorsun, azıcık da sen kaç. kesin pişman olacaktır.

Yaşın 22 ve ciddi düşünüyorsan mecburen böyle bır ergenle evleneceksın ve her kavganızda evlılıgınde de aynı sekılde hep alttan alan pesınden kosan taraf olacaksın..Başka erkek yok mu?Bence bırak gıtsın ,aılesını de arama ..ailem de ıstemıyor dedıgıne gore senın yuzune gulmusler ama senı ıstemedıklerını de oglana söylemısler görunuyor burdan..

Yaşın 22 ve ciddi düşünüyorsan mecburen böyle bır ergenle evleneceksın ve her kavganızda evlılıgınde de aynı sekılde hep alttan alan pesınden kosan taraf olacaksın..Başka erkek yok mu?Bence bırak gıtsın ,aılesını de arama ..ailem de ıstemıyor dedıgıne gore senın yuzune gulmusler ama senı ıstemedıklerını de oglana söylemısler görunuyor burdan..
artık umudum kalmıor zaten gelmeyecek gibi ne evlilik ne ilişki kalacak.. :( hiçbişey yapmıyorum hiç elim kolum baglı evde duruyorum

Oncelikle gelmesini bekleme kabullenmek kolay olmuyor ama güçlü durmalisin. Seviyorsa emin ol döner ama ben her kavgada alttan alan sensen bu iliskiyi devam ettirmemen gerektiğini düşünüyorum. Sevmemisse donmeyecektir bosuna kendini hirpaladiginla kalirsin

Aklına gelmiyor olabilirsin çünkü içi rahat. Ceptesin, üzüldüğünü biliyor, olduğun yerden bir yere kımıldamayacağını da biliyor o yüzden kendine güveni tam, düşünmesine gerek yok. Merak etmesini gerektirecek bir şey yok. Bu kadar insan boşuna konuşmuyor, onları dinle, o yokmuş gibi davran, ondan önceki hayatın nasılsa öyle devam et. İki seçenek var ya sen böyle olunca merak edip iletişim kurmaya çalışır ya da sen zaten bu arada kendini onsuz hayata adapte ettiğin için bir süre sonra unuttuğunu farkedersin. Her iki durumda da kaybedeceğin bir şey yok, hatta kişisel fikrim umarım ikinci seçenek gerçekleşir ve sen gerçekten mutlu olabileceğin birisiyle karşılaşırsın :)

hayırbahane olamaz cunku gercekten sabah o kadar romantıktı kı ve kavga etmedıgımız zamanlar aşırı mutluyuz her sabah gitar calar arayıp saatlerce sarkı soyler ama o kadar nazlı ki illa kendı dediği olacak son kavgamız yani o günkü arkadasının kardesının dogum gunuydu ailece ona gidecekleri gitme dedim gtmem gülüm sen yeterkı iste üzülme dedi kuzenıne gıdecektı sonra benı aradı sen bana guvenmedın diye gtmemı ıstemedın senı nasıl sevyorum bılıyosun dedı hayr askım guven degıl kıskanıyorum sadece falan yokyok guvenmedın ben cunku öyle bi adamım dımı yangozle bakcam dımı sen nasıl bana bunu yakıstırısın dedi :( ayrıldı

evlenince gitarı gidecek siniri kalacak. ilişkiler malesef gitarla, şarkıyla yürümüyor. karakteri böyle. bir de bana dolduruşa geliyormuş gibi geldi. Önce sana tamam diyor sonra arayıp farklı konuşuyor. bence de gelmesin geri. he böyle yollarına paspas olmaya devam edersen geleceği varsa da gelmez zaten.

seviyordu emınım ama hala yasatıyor mu o sevgiyi bilemiyorum içimi rahatlatan o oluyor ara ra seviyor o kadar anımız var mutlaka aklına gelicem ve dönecek ama şu an 13gun oldu ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz unutmaya baslamıstır gibi umutlarım tükeniyor ama hala bekliyorum bitti yoluna bak moduna giremiyorum

asla asla.akıllandım fazlasıyla akıllanıdm belki çok gec ama aklım basıma geldi ilşkiyi bide ben aklımı başıma devşirmişken yasamak istiyorum :) aramıyorum 13 gun oldu tükeniyorum kendı evımde kımsenın haberı yok ama beklıyorum :(

ama o kadar anımız varkı koca şehirde evden cıkıtıgnda herkosede bizli bişeylre rastlayacak e aramıyorum kı ona dair bişey yapmıyorum bu onu korkutur dıye umuyorum cunku bikaç kez ilşkiyi ben bitirmk istediğimde çok sasırmıs telasa kapılmıstı ve ağlamıstı uzunca bırakma olmaz yapamam dıye ama kendısı ayrılırken cok rahat davranıyordu korkuyor ona olan sevgımın bıtmesınden emınım ama ılk defa bu kadar ayrı kaldık özlese de sık dişini unutrsun deyip asla gelmeyedebilir

Back
X