• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriden geliyormus

aysesngul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
1.598
968
73
28
Merhaba canım anneler anne adayları 🥹🫶🏻 salı günü opu oldum 6 yumurta toplandı ertesin aradım 6 sıdaniyi ama 5 döllenme gercekleşti dendi bugun yeni aradım 5ide devam ediyor ama kaliteleri biraz düşük gelişim geriden geliyor dendi dondum kaldım cok üzgünüm şuan böyle birşeyle karılasan varmı

Merhaba canım anneler anne adayları 🥹🫶🏻 salı günü opu oldum 6 yumurta toplandı ertesin aradım 6 sıdaniyi ama 5 döllenme gercekleşti dendi bugun yeni aradım 5ide devam ediyor ama kaliteleri biraz düşük gelişim geriden geliyor dendi dondum kaldım cok üzgünüm şuan böyle birşeyle karılasan varmı
Canım içini ferah tut benim de 2 embriyom 6.gün donduruldu gelişimi yavaş geliyor demişlerdi ama benim yavaşlama 3.günden 5e giderken olmuştu

Merhaba 5. Günü beklerken olumlu yönde bir gelişme oldu mu inşallah olmuştur
Şuan 3.gündeyiz hala orta kötü kalite 5 embriyodan 3 tame kaldı 6.günü bekleyecegiz dediler pazar günü bilgilendirme yapacaklarmıs dualarınızı eksik etmeyin inşllah hayırlısı olsun herkesin hakkında

Şuan 3.gündeyiz hala orta kötü kalite 5 embriyodan 3 tame kaldı 6.günü bekleyecegiz dediler pazar günü bilgilendirme yapacaklarmıs dualarınızı eksik etmeyin inşllah hayırlısı olsun herkesin hakkında
Hakkınızda hayırlısı olan kolaylıkla gönlünüze göre olsun inşallah . 5. Güne gelişir inşallah

Back
X