• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriden geliyormus

Okadar güzellerki tüm çalısanlar buda cok önemli doltorlar güler yüzlü ne yapıldıysa herşeyi tek tek açıklayıp insanın kafada karmasa bırakmıyorlar🫶🏻 inşallah herkes pozitif görsün 🫶🏻🥹
benim hepi topu 2 tane biri yavaş, 3 hücreden 6 oldu dediler, 3 hatalı diye biliyırum zaten muhtemelen çöp olacak, ben de yarın öğreneceğim, umarım sizin pozitif olur.ben de stresle bekliyorum yarını.

Kesinlikle cok haklısınız biz elimizden geleni yaptık çabaladık allahın izniyle bizede yavrulamırız gelicek sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun sag salim kucagınıza alın inşallah🤲🏻
Aminn çok teşekkürler.İnşalah güzel haberlerinizi alırız🤲

benim hepi topu 2 tane biri yavaş, 3 hücreden 6 oldu dediler, 3 hatalı diye biliyırum zaten muhtemelen çöp olacak, ben de yarın öğreneceğim, umarım sizin pozitif olur.ben de stresle bekliyorum yarını.
Hiç stres yapmayın asla cünkü artık genetiği devreye giricek sprem ve yumurtanın enerjisi bitiyor heran herşey olabilir duaya sıkı sıkı sarılın lutfwn allah razı oldun umarım herkes pozitifleri görür çok teşekür ederm 🤲🏻

Kızlarr bugun transferin 6.günü en soldakini sabah yapmıştım aslında gece 5 gibi sagdakileri şimdi yaptım aksam üzeri dahada görünüyor sizde görürseniz marka awox yanıltmaz demi yalancı cızgide koyulaşmaz degğilmi

Eklentiler

• IMG_9750.webp
    IMG_9750.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9762.webp
    IMG_9762.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9765.webp
    IMG_9765.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlarr bugun transferin 6.günü en soldakini sabah yapmıştım aslında gece 5 gibi sagdakileri şimdi yaptım aksam üzeri dahada görünüyor sizde görürseniz marka awox yanıltmaz demi yalancı cızgide koyulaşmaz degğilmi
Gece test yapılmaz idrarın beklemiş olmqsı gerekiyor iyice sabaha kadar bwkleyip ilk idrardq yapmanız lazım 5. Gün zaten erken

Benim de 17 yumurtam toplandı sadece beş tanesi dölendi üçüncü günde aradılar hepsi yaşıyordu beşinci günde aradılar iki tanesi kaldı onların da gelişimi geriden geliyor dediler altıncı gün donduruldu 4bc kalitede ikiside
Neden ısrarla 5. Günü beklemişler 3. Günde dondurma yapmadılar ?

Merhaba canım anneler anne adayları 🥹🫶🏻 salı günü opu oldum 6 yumurta toplandı ertesin aradım 6 sıdaniyi ama 5 döllenme gercekleşti dendi bugun yeni aradım 5ide devam ediyor ama kaliteleri biraz düşük gelişim geriden geliyor dendi dondum kaldım cok üzgünüm şuan böyle birşeyle karılasan varmı
Ne yaptın canım sonuçlar belli oldu mu

Back
X