• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim Geriliği Kg sınırı

Allah Analı Babalı Büyütsün İnşallah Derya Hanım Ben beklemedeeyim 35+4 oldum yarın kontrolüm var geçen hafta 34+5'de 2300 kg idi

Amin sizde sağlıkla kucağınıza alın inş.
34+5 de iyi bence kilosu. Geriden mi geliyormuş.
Benim doğum yaptığım gün 2100 kg ölçüldü ultrasonda. Ama bebeğim 2510 kg doğdu. İçinizi ferah tutun.

Amin sizde sağlıkla kucağınıza alın inş.
34+5 de iyi bence kilosu. Geriden mi geliyormuş.
Benim doğum yaptığım gün 2100 kg ölçüldü ultrasonda. Ama bebeğim 2510 kg doğdu. İçinizi ferah tutun.
Oh çok şükür , evet gelişim geriliği var 8 gün kadar Doktorum da kg alabildiği yere kadar gideriz böyle devam ederse 38 haftayı bulur dedi doktorum ama kg alması azalırsa alırım doğuma dedi valla doğurmak istiyorum artık ya 36 da iyi bi hafta bence hahahaah ilk oğlum da 37+0 da doğmuştu.

Oh çok şükür , evet gelişim geriliği var 8 gün kadar Doktorum da kg alabildiği yere kadar gideriz böyle devam ederse 38 haftayı bulur dedi doktorum ama kg alması azalırsa alırım doğuma dedi valla doğurmak istiyorum artık ya 36 da iyi bi hafta bence hahahaah ilk oğlum da 37+0 da doğmuştu.
Ay ben 35+6 da doğurdum😂 ama rahatladım yani. Tansiyon çok yüksekti bende. Kordonu da dolanmıştı 3 tur. Çok stresliydim. Şimdi başka zorluklar var ama koynumda bebişim😂😂

Selamlar
Benim de normalde hiç gerilik çıkmıyordu desem yeri var ama bu son gittiğim de ben daha 24. Haftadayım 6 günlük bi gerilik çıktı. Doktor hiç önemsemedi gerilikle alakalı bi şey de demedi inşallah 1 ay sonra gittiğimde fark kapanır.
Gerildim bende azıcık 🥹

Selamlar
Benim de normalde hiç gerilik çıkmıyordu desem yeri var ama bu son gittiğim de ben daha 24. Haftadayım 6 günlük bi gerilik çıktı. Doktor hiç önemsemedi gerilikle alakalı bi şey de demedi inşallah 1 ay sonra gittiğimde fark kapanır.
Gerildim bende azıcık 🥹
gerilmeye inan hiç gerek yok 15 güne kadar gerilik olmadığı sürece doktorlar bunu gerilik olarak algılamıyolar. Herşey yolunda gider allahın izniyle korkmayın.

gerilmeye inan hiç gerek yok 15 güne kadar gerilik olmadığı sürece doktorlar bunu gerilik olarak algılamıyolar. Herşey yolunda gider allahın izniyle korkmayın.
Aiyyy inşallah canım benim ya , birde benim ilk böyle beklenmedik anda oldu sürpriz 🤭
Ondan insan telaş yapıyor ama bakalım Allah’a bıraktım artık hayırlısı nasılsa öyle olcak diye düşünmek istiyorum

Back
X