- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebegimde uyuyr ama cokta hareketli imis hemsiresi soyledi... kafasini arkaya atiyr ama sonrada kendisi duzeltyr... valla inan o kadar cok sey okudumki psikolojim bozuldu...Cnm bnce sen gdınce sor beyınle ılgılı bi sıkıntı göruyomsnz dıe.bnm bebeğim sureklı uyuyodu geldı doğma gunune kdr hep yattı.sen internettekı o kötü yorumlara hiç bkma tabi seni anlıorum ama bazı şelerın tek ilacı zaman..
Insallah canim sagol destegin icinCnm inan sana diorum ama bn senden dha kötuydüm.tel.da hayırlı olsuna arıolardı ağlamaktan konuşamıodm.ama brz dha zmn gecsın dr.guzel şeler demeye başlıck..snr sen onu kucagına alıcksn emzırecksn ve dunyan o oluck.herse dua ile inşallah gecicek.hem ole bişe olsa dr.n ilgisini çekerdi
Yok cnm ne demek ama sen gdınce aklındakılerıni herseı dr.a sorInsallah canim sagol destegin icin
Bence çok inceliyorsunuz..Şunu da kabul edelim olacak olan oluyor bazı şeyler var kader..Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez mis.biraz rahat olun..Ben bebeğim küçük diye çok üzüldüm.Ama doktorlar in dediğinin tersine hep büyük bebek de sıkıntı yaşadık.2200 doğdu ama küvezde 25 gün kaldı kalbinde delik o ventilatöre bağlandı çok az kilo aldı..Küçük olan bunları yaşamadı..Ee noldu bizim hesabımız şaştı.. Öyleyse tedbiri alıp sabırla bekleyelimYoo hayir yan yatarken kafasini hafif arkaya dogru iterek uyuyr.. ya varya artik herseyi dikkatimi cekiyr acaba cokmi inceliyrm diyorum..bilmiyrm cok uzuluyrm off off
Bence çok inceliyorsunuz..Şunu da kabul edelim olacak olan oluyor bazı şeyler var kader..Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez mis.biraz rahat olun..Ben bebeğim küçük diye çok üzüldüm.Ama doktorlar in dediğinin tersine hep büyük bebek de sıkıntı yaşadık.2200 doğdu ama küvezde 25 gün kaldı kalbinde delik o ventilatöre bağlandı çok az kilo aldı..Küçük olan bunları yaşamadı..Ee noldu bizim hesabımız şaştı.. Öyleyse tedbiri alıp
Dogru soyluyrsn kaderden kacilmaz... ama.iste insan dayanamiyr.. acabalar mahvedyr beni... bebegim iste cokta direncli kuzum ya cokta hareketli masallah... allah hepimzn yardimcisi olsunBence çok inceliyorsunuz..Şunu da kabul edelim olacak olan oluyor bazı şeyler var kader..Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez mis.biraz rahat olun..Ben bebeğim küçük diye çok üzüldüm.Ama doktorlar in dediğinin tersine hep büyük bebek de sıkıntı yaşadık.2200 doğdu ama küvezde 25 gün kaldı kalbinde delik o ventilatöre bağlandı çok az kilo aldı..Küçük olan bunları yaşamadı..Ee noldu bizim hesabımız şaştı.. Öyleyse tedbiri alıp sabırla bekleyelim
Canim doktruna sordum bugun kuvoz bebeklerinde normalmis bu... diger bebeklere baktim cogu o seklide yatiyrdu... demekksi prematurwlere ozel bir durum.. ben emzirmiyrm ama hortumla besliyrlar doktru kilo aliyr dedi hrgun 1 ml fazla veriyrz dedi... hersey iyi dedi... kitu bir durum olsa soyler.mutlaka mesela bugun bir aileye bebeklerinin kaka yaomadigini soyledi... olumszluklari soyluyrlar.. gerisi allaha kalmis artik.Cnm yaaa aynen gecicek,brz sabır et dr.2kıloya yaklassın sana güzel hbrler vermeye başlıck.kafasını gerıye atıo demıssnde ben bgn baktm ole olsa bile bu ıhtımallerden sdece biri ole yatan kesın oledir die bişe yok.mesala bebeklerde irkılme bakıosn normal yazanda var ınt.te epılepsı yazan da var.Senin sütünu almaya başladımı bebişin
Çok sevindim sizin adınıza rabbim hayırlısıyla kavuştursunCanim doktruna sordum bugun kuvoz bebeklerinde normalmis bu... diger bebeklere baktim cogu o seklide yatiyrdu... demekksi prematurwlere ozel bir durum.. ben emzirmiyrm ama hortumla besliyrlar doktru kilo aliyr dedi hrgun 1 ml fazla veriyrz dedi... hersey iyi dedi... kitu bir durum olsa soyler.mutlaka mesela bugun bir aileye bebeklerinin kaka yaomadigini soyledi... olumszluklari soyluyrlar.. gerisi allaha kalmis artik.
Olumsuz dusunmemeye karar verdim... cok onemli... bugun o kadar cok anne vardiki heosi yeni dogum yapmis... hep yedigimiz seylerin hormonlu olmasindan kaynakli dogal bisey kalmadiki hamilelklerde dogal olsun olan bebeklerimize oluyrÇok sevindim sizin adınıza rabbim hayırlısıyla kavuştursun
Bende doktorumuza sürekli soruyordum olumsuz bir şeyleri var mı diye doktor da olumsuz durumlardan aile mutlaka haberdar edilir demişti Siz gönlünüzü Ferah tutun�nşallah bu günler geçecek geriye mutluluk kalacak
Ben bgn senın dedığın sekle baktım,cnm hic canını skma ole seler için.sen hep dr.una sor.ben hergun soruodm ayakları açılackmı dıe snde ne takılıosa aklına sor.inan sütünu tam alsn bak birden okdr değişckki.sütünü stokluomusnCanim doktruna sordum bugun kuvoz bebeklerinde normalmis bu... diger bebeklere baktim cogu o seklide yatiyrdu... demekksi prematurwlere ozel bir durum.. ben emzirmiyrm ama hortumla besliyrlar doktru kilo aliyr dedi hrgun 1 ml fazla veriyrz dedi... hersey iyi dedi... kitu bir durum olsa soyler.mutlaka mesela bugun bir aileye bebeklerinin kaka yaomadigini soyledi... olumszluklari soyluyrlar.. gerisi allaha kalmis artik.
Evet canim fazlasini stokluyrm... ama sutum cok degil maalesef... ne denesem cogalmiyr...Ben bgn senın dedığın sekle baktım,cnm hic canını skma ole seler için.sen hep dr.una sor.ben hergun soruodm ayakları açılackmı dıe snde ne takılıosa aklına sor.inan sütünu tam alsn bak birden okdr değişckki.sütünü stokluomusn
Sen düzenlı olarak sağıomusn cnku premature annelerın sütü bebek için cok değerli.bol su,uyku,stres olmıcaksn ne mümkn ama güzel düşün.rezene sutlu tatlılar cok arttırıo.ama en önemlısı düzenlı sağmkEvet canim fazlasini stokluyrm... ama sutum cok degil maalesef... ne denesem cogalmiyr...
Tesekkrler canim rabbim hepimzn yavrularini bagislasin...kac kulo dogdu bebeginz... kac ay kaldi kuvozde taburcu okdugunda kac kg idiMerhaba bizde 32 haftalık doğduk.
Gelişimi durduğu için 29 haftalık civarıydı.
Endişe etmemelisin mutlu ol sağlıkla doğdu öncelikle.
Bebeğinin kilo almaması çok normal düşünüyorum.
Benim oğlumda 14 gün aynıydı hatta 90 gr vermişti.
Şuan ayın 14.ünde 3 aylık olacağız 4 kiloya ulaşır inşallah.
Ben kilosunu hiç dert etmedim.
Sarılık geçirdik 25 gün.
Önceliğim kesinlikle sağlık.
Kiloyu elbet alacak.
Evet adapte olması uzun zaman 1 yaşa kadar biraz
Geriden gidebiliriz olsun :)
Mutlu ol sütüne yansıyor kesinlikle.
Bak göreceksin çabuk geçecek zaman büyüyecek evladın.
İyi düşünüyoruz iyi olacak.
Biliyor musun prematüre bebekler daha çabuk büyüyor
Önce geriden geliyorlar sonra daha çabuk ilerliyorlar.
Bizimkilerde öyle olacak inşallah.
Sağlıkla kucağına al umarım.
Bir sorun olursa fikir almak istersen yardımcı olurum.
Çok kitap okudum eğitimlere gittim çok fayda gördüm.
Mutlu günler![]()
3 saatte bir sagiyrm gece en son 12 de sagiyrm sabahta 10 da sagmaya basliyrm yanlismi yapiyrm acabaSen düzenlı olarak sağıomusn cnku premature annelerın sütü bebek için cok değerli.bol su,uyku,stres olmıcaksn ne mümkn ama güzel düşün.rezene sutlu tatlılar cok arttırıo.ama en önemlısı düzenlı sağmk
Gece başka sagmiyor musunuz?3 saatte bir sagiyrm gece en son 12 de sagiyrm sabahta 10 da sagmaya basliyrm yanlismi yapiyrm acaba