Gelişim geriliği yaşayan var mı yardım lütfen 38.haftada Doğum

70 cm gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, hep en alt sınırda gitti boyu kilosu. 2 yaşında endokrin takibine basladik.4 yas gibiydi sanirim büyüme hormonu testi yapildi. O test sonucuna göre Göktepe egitim araştırma tedaviye gerek görmedi, sigortanin karsilayacagi sinirlarda degildi çünkü. İlkokulda da oglum hep minicikti 1.sinifta 15 kg o kadar minicik. Sonra ozel bi endokrin uzmanına gittik,nisantasi civarı dosyamizi goturduk, tedaviye basladik.ilaci sgk karşılamadı parayla aldik.su an 165 civarı, yasi 13,hala zayif ama kiloya takılmıyorum. Doğduğunda bize 150 civarında olacağı soylenmisti, çok üzüldüğüm günlere üzülüyorum sadece
Kac yıl aldı tedaviyi? Şimdi de alıyor mu? Sanırım benim oglum da kapatamayacak arayı

Merhaha dogum yaptiniz mi bizede gec baslangicli gelisim geriligi teshisi konuldu suan 32.haftadayiz, 30. Haftada kilosu 1350 gr idi plesantasi damarlari vs normal bi problem yok sadece az kilo aliyor ve su sinirda dendi heran biseh olacak korkusuyla yasiyorum cunku kendi doktorum çok korkuttu ani kalbi durabilir oksijensiz kalabilir vs diye

Merhaba ben ingilterede yaşıyorum burada ultrason çok sık olmadıgı için hatta sadece doğum boyunca 3 kere olduğu için ben bu durumu özel klinikte öğrendim sanırım 26 haftalık filandım baş ve karın çevresi 2! Hafta geri olduğu söylendi. Suan 33 haftadayım geçen hafta ultrasonda gene aynı şekilde 2 hafta geri dendi. 1 kilo 750 gram kilosu suan. Doppler ile bakıldı kordon plesanta kan akışında hiçbir sorun yok ama takip edeceğiz dediler. Açıkcası çok korkuyorum bir şey olur mu sizce? Morelim psikolojim acayip bozuk

Merhaba ben ingilterede yaşıyorum burada ultrason çok sık olmadıgı için hatta sadece doğum boyunca 3 kere olduğu için ben bu durumu özel klinikte öğrendim sanırım 26 haftalık filandım baş ve karın çevresi 2! Hafta geri olduğu söylendi. Suan 33 haftadayım geçen hafta ultrasonda gene aynı şekilde 2 hafta geri dendi. 1 kilo 750 gram kilosu suan. Doppler ile bakıldı kordon plesanta kan akışında hiçbir sorun yok ama takip edeceğiz dediler. Açıkcası çok korkuyorum bir şey olur mu sizce? Morelim psikolojim acayip bozuk
Merhaba, bizimde 32.haftada suan 1490 gr ölctu doktor bizimde kan akisi plesanta vs bir sorun cikmadi ama bizi o kadar korkuttular ki beslenemiyor diye bende yüregim agzimda yasiyorum sizi cok iyi anliyorum 8 gün önce 1350 gr di 100 gr almis iyi mi kötümü bilmiyorum

Back
X