İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı 35+5iz . Normalde ben ve babası kısa olduğumuz için minyon bir bebek olacağını doktor söylemişti zaten 1 hafta geriden geliyordu bu durum 30. Hafta civarı konuşulmuştu . Fakat bugün karın çevresi doktor ölçtüğü zaman. 3 hafta geriden geldiğini söyledi şu anda kilosu 2090 gram boyu 45 ya da 46 cm. Gelişim griliği olduğunu söyledi doktor önümüzdeki hafta yine kontrole çağırdı büyük ihtimalle ondan sonraki hafta doğumunu yaptırırım dedi ama bi hafta daha göreyim seni . Şu anda suyu , kan akımı , Nst ve bebek hareketleri hepsi normal çok şükür . Doktora bu gelişim geriliği nedenini sordum plasentanın bebeği yeterli besleyemediğini söyledi ve bu kan akışında veya damarlarda bozukluk olabiliyor bu ilk haftalarda oluyor plasenta oluşurken dedi . Yani bebeğim 38. Haftada doğacak böyle doğurmuş olan var mı sizce bebeğim küvöze girer mi . Doktorum bebeğin nabzı çok önemli dedi böyle bebeklerde genelde 37 sonra alıyoruz dedi bebek sağlığı açısından riske atmamak için . Böyle durum yaşayan var mı ya da 38 haftada Doğum yapan var mı yardım lütfen