Gelişim geriliği

buse09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
46
14
38
merhaba kızlar ben maalesef 25 haftalığım ama çocuğum 21 kalmış 420 grammış şuan çam sakura perinatolojide yatıyorum 6 gün oldu hiç gelişme yok doktorlarda hiç iyi konuşmuyor zaten bugün amniyosentez önerdiler sizce yaptırmalı mıyım bu hastakık kesinlikle genetik diyorlar biraz suyumda azalmış da ama yaptıran ya da fikir vermek isteyen var mı

Benim bebeğimde de gelişim geriliği vardı 23 haftada 10 gün geriydi git gide açıldı ama yavaş da olsa gelişiyordu 36. haftaya kadar gelebildik bebeğim 2 kg olarak dünyaya geldi. Doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın bence sebebi genetik veya kan akışı plesantanın besleyememesiyle ilgili olabilir. Rabbim sağlıkla gelişip kavuşmayı nasip etsin çok zor ve stresli bir süreç biliyorum ama iyi düşünmeye çalışın

Benim bebeğimde de gelişim geriliği vardı 23 haftada 10 gün geriydi git gide açıldı ama yavaş da olsa gelişiyordu 36. haftaya kadar gelebildik bebeğim 2 kg olarak dünyaya geldi. Doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın bence sebebi genetik veya kan akışı plesantanın besleyememesiyle ilgili olabilir. Rabbim sağlıkla gelişip kavuşmayı nasip etsin çok zor ve stresli bir süreç biliyorum ama iyi düşünmeye çalışın
yani sizce amniyosentez yaptırıyım mı siz yaptırdınız mı gelişim geriliği olan herkese söylüyorlar çünkü birde şuan yaptırsam 1 ay sonra sonuç çıkıcak geç değil mi

Back
X