• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelisim geriligi

Farklı şeyler isterler, zaten endokrinoloji doktoru gastronun istediklerini e nabizda görüp eksik olanları isteyip kontrol eder. Muhtemelen sebebi çölyaktır ama altta yatan başka neden olup olmadığını kontrol ettirmek için endokrine de gitseniz iyi olur. Biri sindirim sistemi diğeri hormonlara bakıyor
Büyüme hormonuysa ona da baktı gastro ama kafam karıştı iyice

800 gram alan bebek asla aç değildir kendinizi öyle yargılamayın. Bazı bebekler sonradan uzar serpilir olabilir.
Benim bebeğim 4 aylık 6 800 kilo geçen ay 62 santimdi bu ay 1 santim uzamış benim de kafama takıldı şimdi az mı uzamış

Ya bu konu açılmışken benim bebeğimde 8 aylık olacak ama baya küçük minik görünüyor ve kilosu çok çok az ek gıdaya geçtik ama hiç bir şey yemiyor agzina almıyor ağlıyor yememek için cidden şaşırdım ne yapmalıyım
Doktora götüreceğim de önce aile hekimimi baksa acaba ona göre hareket edeceğim .
Bence vakit kaybetmeden iyi bir çocuk doktoruna götürün.

Evet götüreceğim pazartesi gününe randevu aldım inşallah herşey normaldir :(
Benim kızım da az yiyen, ufak tefek zayıf bir çocuk. 2 yaşında. Demir eksikliği vardı, ilaçla düzeldi mi bilmiyorum ama iştahsızlık, minyonluk genetik de olabilir (bizde öyle gibi), ya da kan değerlerindeki bir sorundan kaynaklı da olabilir. Mesela demir eksikliği iştahsızlığa ve dolayısıyla gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş. Umarım sizde her şey normal çıkar. 🙏🏻

Back
X