Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 30 haftalık gebeyim karın çevresi bir hafta geride dediler bebeğim için bu bir tehlike mi bebeğin sağlığı açısından benim yapabileceğim bir şey var mı
Merhaba 30 haftalık gebeyim karın çevresi bir hafta geride dediler bebeğim için bu bir tehlike mi bebeğin sağlığı açısından benim yapabileceğim bir şey var mı
1 hafta sorun değil bazen ölçümdende yanlış çıkıyor benim bebeğimi 33+6 haftalıkkken bir doktor 2200 32 haftayla uyumlu dedi 34+5 te doğum yaptım kordonda düğüm vardı bebeğim 2650 doğdu muz ceviz kefir yumurta bunlar bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bu arada
1 hafta sorun değil bazen ölçümdende yanlış çıkıyor benim bebeğimi 33+6 haftalıkkken bir doktor 2200 32 haftayla uyumlu dedi 34+5 te doğum yaptım kordonda düğüm vardı bebeğim 2650 doğdu muz ceviz kefir yumurta bunlar bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bu arada
Anladım geçmiş olsun teşekkür ederim, ben de ne anlama geldiğini bilmediğim için çok korktum direkt söylenince, bunları ekstra tüketmeye dikkat edeceğim çok teşekkür ederim. Bir de ben bugün ilk devlette ultrasona girdim sonra özele gittik korkunca aynı dedi bir hafta için