- 31 Aralık 2024
- 349
- 188
- 18
Merhaba , iyi akşamlar. Perşembe günü perinatologum 6+1 olduğumu her şeyin normal olduğunu riskli bir gebe olmadığımı söylemişti. Bebeğin kalp atışını da gümbür gümbür görmüştük. Bugün sabaha karşı 5 gibi , dışarda bir köpek bir kediyi boğuyordu ve ben uyurken kedinin bağırmalarını duyduğum için gebe olduğumu bir anda unutup yataktan fırladım. Çok ama çok ani kalktım. Kediyi de kurtaramadım. Ardından ağrı girdi kasıklarıma. Kasıklarıma ağrı girjnce uyanıp gebeliğimi hatırladım hatta. Sonra yattım uyumaya zorladım kendimi ağrı geçsin diye.Geç kalktık kahvaltı yaptık. Biraz yürüyüş yaptık.Eve geldiğimde bir anda iç çamaşırım kıpkırmızı kan oldu peçeteye de baya kırmızı kan geldi. Su gibi , pıhtı falan ağrı falan hiç yoktu. Hemen doktora gittik. Bebek aşağıda değil düşük durmuyor dedi. Kalbi de açtı gümbür gümbürdü. Gelişimi de 6+5 miş. 1 gün önde gelişimi yani. Ama yine de kırmızı kan olduğu icin düşük riski dediler. Progesteron verdiler günde 3 tane. Kırmızı kanaması olup, progesteron kullanan ve sağlıkla gebeliğine devam eden doğum yapan var mı acaba?