Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikili taramayı gelişimde yaptırdım detaylı ultrason olduğu için aşağı katta yaşı ilerlemiş bi doktor yaptı taramayı . ben erkek olduğu için ilk önce huzursuz oldum fakat, sağoalsun (tesettürümede dikkat ediyorum) hiç bakmadı, eli yada kolu değmedi bana. bilirsiniz hep ultrasonlarda bacağımızda doktorun elini hissetmek zorunda kalırızyeni gelen bayandan önce mine hanım vardı oda çok ilgiliydi bu bayan doktara annem gitti çok sempatik ve yıllarını bu mesleğe vermiş biriymiş. çok iyi davranıyormuş.
merhabalar bende nasıl bir hastane diye merak ediyorum aslında. geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı fakat doğumu sırasında doktoru gitti başka doktor geldi ve tek doktordu sanırım erkek doktorda doğum yapmak zorunda kaldım dedi. yine bir komşum gidiyo memnun. 2 doktor varmış biri bayan biri erkek bayan olan yeni başlamış ona gidiyorum dedi. ama ben emin olamadım nisa hastanesine gittim orda tavsiye edilen doktor iyi olmasına iyi ama çok yoğun ve şipşak gönderiyo. yarında ikili test için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdiler int. okuduğum yorumlara göre asabi suratsız hızlıbir şekilde ultrasonda bakıp resim bile vermeden gönderen bi doktormuşgidip gitmemekte kararsız kaldığım için gelişimi araştırayım dedim sizin mesajınızı buldum ama gitmemek gibi bir şansım yok çünkü test zamanı geçmesin diye.. offff..
mrb canim gelisim hastanesine gittiysen eger yorumlarini alabilirmiyim ? benim ilk izlenimim olumluydu simdilik devam edicem ama dogum icin iyice arastirmak istiyorum.Sizinde varsa bilginiz paylasirsaniz sevinirim ..
doğumuda, kendi odamızıda tek kişilik özel odalarda hatta sancılarımı banyoda sıcak suyun altında geçirdim.Hastane ekibi süperdi. Doktorumdan ebeme, hasta bakıcı ablama kadar güler yüzlerini desteklerini esirgemediler. Üstelik Normal doğumda şuan kampanya olduğu için inanın hiç para ödemekdik . önceki akşam ilk muayene olduğu için 12 tl ve 5tl nst üsreti o kadar. Yatışmışdan çıkışımıza kadar ssklı normal doğuma hiçbir ücret alınmadı. ben çok istediğim için, Özgür çoban ve ekibi çok uğratılar ve kazasız belasız çok şükür normal doğum oldu. ama Biliyorum ki, kesinlikle başka bi hastane yada başka doktor olsaydı, kesin sezaryene girmiştim. hatta nisaya bi kontrole gittik 37+ 5 idi ve doktor çocuk daha gelişmez hemen yarın gel, suniyi verelim başlatalım doğumu dedi, kordonda bebek suyunda, hiçbir sıkıntı yok... kilosu 2.850 idi. ben suni sancı istemiyorum dedim, gelen herkeze rutin veriyoruz dedi... sonra olacakları söyleyim; birden yüksek dozda başlayıp çocuğun kalp atışlarrı düşüyor deyip sezaryen.... ALLAH tan ki birde gelişime gittik.. ertesi gün, hiç bir sorun yok gidebilirsin dediler. Çok şükür... ^3,4 gün gittik geldik. 2cm açılma ile yatışımız yapıldı ve herşey normal başladı.. ALLAHa şükür normal devam etti ve kavuştuk..
doğumuda, kendi odamızıda tek kişilik özel odalarda hatta sancılarımı banyoda sıcak suyun altında geçirdim.Hastane ekibi süperdi. Doktorumdan ebeme, hasta bakıcı ablama kadar güler yüzlerini desteklerini esirgemediler. Üstelik Normal doğumda şuan kampanya olduğu için inanın hiç para ödemekdik . önceki akşam ilk muayene olduğu için 12 tl ve 5tl nst üsreti o kadar. Yatışmışdan çıkışımıza kadar ssklı normal doğuma hiçbir ücret alınmadı. ben çok istediğim için, Özgür çoban ve ekibi çok uğratılar ve kazasız belasız çok şükür normal doğum oldu. ama Biliyorum ki, kesinlikle başka bi hastane yada başka doktor olsaydı, kesin sezaryene girmiştim. hatta nisaya bi kontrole gittik 37+ 5 idi ve doktor çocuk daha gelişmez hemen yarın gel, suniyi verelim başlatalım doğumu dedi, kordonda bebek suyunda, hiçbir sıkıntı yok... kilosu 2.850 idi. ben suni sancı istemiyorum dedim, gelen herkeze rutin veriyoruz dedi... sonra olacakları söyleyim; birden yüksek dozda başlayıp çocuğun kalp atışlarrı düşüyor deyip sezaryen.... ALLAH tan ki birde gelişime gittik.. ertesi gün, hiç bir sorun yok gidebilirsin dediler. Çok şükür... ^3,4 gün gittik geldik. 2cm açılma ile yatışımız yapıldı ve herşey normal başladı.. ALLAHa şükür normal devam etti ve kavuştuk..
bende su anda nisa hastanesine gidiyorum dogumun ucretsiz oldugunu duydum gelişimde ama eşim bedavaysa kesin bişey vardır diye ttturdu...