Benim oğlum da 12-12 uyuyordu, buradaki annelerin tavsiyeleri ile gece uyku saatini öne çektim şimdi 10-12 uyuyor şaka gibi

sabah arada uyanıp emiyor tabi öğlene kadar. Sizin çocuğunuzun gelişimi de gayet güzel Maşallah. Hiç etrafa bakmayın, onlara kalsa çocukları 40 günlükken ata binip kılıç kuşanmıştır

Valla evin içinde durmak çok sıkıntılı, bize yakın park var, bir de anneannemin bahçeli evi var. Havalar çok soğumadığı için bahçede geziyoruz, kedilere bakıyoruz. Açık hava iyi geliyor çocuklara, gündüz uykuları daha verimli oluyor. Aktivite halısı var, orada zaman geçiriyor. Şarkı dinliyoruz, kitap okuyoruz. Kelimelerimiz var, onları gösterip tekrar ediyorum. Yatağına alışsın diye uyanıkken koyuyorum oyuncaklarıyla, biraz orada takılıyor. Aynaya bakıyoruz işte gözdür burundur vs her gün bunları tekrar ediyoruz. Pencereden dışarıya bakıyoruz. Yardım edecek biri varsa banyo yapıyor. Şimdi havalar çok sıcak olmadığı için her gün yaptırmıyorum artık. Masaj yapıyorum, gıdıklıyorum eğleniyoruz. Mutfakta iş yapacağım zaman ana kucağına koyuyorum, öyle de vakit geçiriyoruz.