5 aydır bir birlikteliğim var ilk başta tutkulu başlayan bir şeydi erkek arkadaşım sözleriyle iltifatlarıyla olsun sevdiğini her daim belli eder ama aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı birisi çokta sinirli. Sürekli sevgi sözcükleri kullanır normal zamanlarda hep beni düşündüğünü söyler evden çıkmamı istemez bu tarz şeyler karakterime ters olsa da ilk başlarda ses etmedim ama bir zamandan sonra sinirlerimi bozan şeyler oldu. 5 aydır bana bir Gül bile almadı mesela kendisi şuan içerde hapis cezası yatıyor her gününde her anında yanında olmak istedim yalnız bırakmadım bir ortak arkadaşımız var birşey olduğu zaman onun üzerinden haberlesiriz onun yada benim arayamama durumu olduğu zaman her neyse tanıştıktan 2 ay sonra doğum günümdü akşama kadar kapıyı bekledim belki ufakta olsa birşey gönderir diye telefonda kutladı ama insan işte küçükte olsa birşey umuyor içerde olsa da arkadaşımız aracılığıyla da olsa beni sevindirir diye düşünmüştüm çok moralim bozuldu ama içerdedir maddi durumu yoktur diye yine de bunu tatsızlık konusu yapmadım daha sonra sevgililer günü geldi izne çıktı hapisten işte çıkmadan ilk sevgililer günümüz unutamayacağın gibi kutlayacam falan dedi ama artık birşey beklemiyordum ondam çünkü çok laf hiç icraati olmayan birisiydi anlamıştım oysa ben o çıkmadan ne sever ne kullanır diye çevresine sorup gücüm yettiğince aldım birşeyler üstelik 14 Şubat'ta başka bir şehire gezmeye gidecektik ben elimde param olmamasına rağmen çıktım sözleştiğimiz günde gittim bir arkadaşım vardı onda kaldım ama 2 gün oldu hâlâ sevgilim gelmemişti üstelik havadan sudan konuşuyor çıkıp gezmeme de laf ediyordu. Sonunda dedim ki bem buraya keyfi gezmeye gelmedim bir açıklama bekliyorum onu yapmadığın gibi birşey yok gibi konuşup hesap soruyorsun gelmeyeceksen çocuk mu var karşında söyle insan gibi dedim. Uzun kıvranmaları sonucunda param yoktu utandım söyleyemedim sana bazi beklemediğim durumlar çıktı dedi bana ve bu öyle zoruma gitti ki çünkü ben borç alıp çıkmıştım yola erkek haliyle hiç mi kimsesi yoktu üstelik yiyip içme gezme bekleyen birisi de değilim sadece 10 gün izne geldi ayrı zamanımız olsun istemiştim. Bu konuşma üzerine artık bu ilişkiyi istemediğimi söyledim ve arasa da yazsa da bakmadım. 2 saat sonra çıktım yola geliyorum yazmış...geldi de. Sabaha karşı geldi 1 2 saat konuştuk kırıldığım yerleri söyledim ve kalacak yer bulmak için ayrıldı yanımdan arkadaşımın eviydi kal diyemedim her neyse o başta bahsettiğim ortak arkadaşımızla gelmişti kendisinin kimliği ehliyeti vs hapishanede kaldığı için sabah olduğunda gram uyumadık kalacak uer bulamadık arkadaşın da babası çağırıyor diye öğlen 1 de tekrar gitti ve bilmem kaçıncı kez hayal kırıklığı ile kaldım orda bende geleyim sizle dedim araba arızalı zor geldik zten yolda kalırsak sana sıkıntı olur ben kendimi idare ederim ama sen perişan olma dedi:) O uykusuzum diyen adam yaşadığımız yere dönünce eve dahi uğramadan maç izlemeye gitti üstelik yarı yolda bir yerden alacağı gelmiş yarı yoldan dönecektim ama uykusuzdum arkadaşıma da kendime de kıyamadım dedi gece yarısına kadar maç izledi dışarda kafede. O gün içimde birşey kopmuştu ama ertesi gün bende yola çıktım dönmek için ve gittiğimde bir göreyim seni dedi eve uğramadan 5 dk buluştuk elinde bir poşet uzattı sevgililer günümüz kutlu olsun diyerek... dediği gibi gerçekten de unutulmaz bir sevgililer günü olmuştu. Hiç bir zaman maddiyat düşkünü birisi olmadım bunları sorun etmedim ama eve dönüp o poşeti açınca ikinci kez hayal kırıklığına uğradım çünkü benim aldığım hediyelerin aynısıydı düşünülmeden alınan sanki alayım da üstümden gitsin demiş gibi baştan savma bir şeydi tahammülüm o kadar bitmişti ki cebimde param olmadan çıktığım yolda hayal kırıklığı ile eve dönmüştüm gitmeden önce ki gece buluştuk arabanın arkası içki şişeleri doluydu ben içmem ama içki de ucuz birşey değil ve hatri sayılır meblada kaliteli içkilerin şişeleri vardı. Ben herşeyimi ona harcamışken benden üstün tuttuğu şişeleri görünce nutkum tutuldu bana param yok diyen adam içmeye buluyordu. Bak ben gideceğim gözüm arkada kalmasın diye insan düşünür benim için harcadın al şunu lazım olur der ben almam zaten ama eğer düşünmüş olsaydı montuma çantama atabilirdi. Burda konu para değil tamamen düşünülmek üstelik öyle rahat bir aileye de sahip değilim yaşım 26 ama attığım adımın hesabını soruyorlar binbir yalanla çıktım o yola ve bir hiçle geri döndüm. Çalışmıyorum aile evindeyim ve her kötü anında yanında olmak istedim. Evlenip ayrıldım ve maalesef cinsellik de yaşadık sonrasında her hangi bir değişim sevgisinde azalma aramasinda azalma olmadı tam tersi daha çok üzerime düşmeye başladı ama öyle zor zamanlardan geçtim ki şu 5 ayda maddi olarak ben yaparım ben ederim diyerek verdiği sözleri bile tutmadı ben ona güvenmiyorum maddiyatta ama söz verilip tutulmaması benim canımı sıkıyor lafta var icraatte yok yaparım demese zten beklemem . Ben sadece düşündüğüm kadar düşünülmek istemiştim ben istemeden o sever diye yapmasını bir kere de ben cabalamadan olmasını. Dediğim gibi maddiyata bağlamadım ilişkimi ama dışarda sevilen herşeyi düşünülen kızları gördükçe verdiğim çabalar zoruma gidiyor. Konuşmalarımız şakayla karışık bel altı sonrası nereye gittin nerden geldin ne giydin gittiğin yerde kim vardı vs vs artık öyle zoruma gidiyor ki az önce konuştuk arkadaşım geldi dedim neden geldi dedi geçiştirdim sonra ısrar etti bir sorun mu var diye bende paraya sıkıştım ondan istemiştim nakiti varmış ondam geldi dedim borç mu aldın benden neden istemedin dedi:)bende biliyorsun zten olmadığını hallettim dedim ben sana vercem öde borcunu dedi üstünkörü sonra lafı değiştirdi ben işten yeni çıktım zten içerde bir maaşım var ona güvenmiyorum ama hep böyle yapıyor yaparım diyip üstünü örtüyo bari söz verme. Şuan öyle sorgulamadayım ki amacı cinsellik mi beni gerçekten seviyor mu bilemiyorum. Ayrı kaldığımız zamanlarda öldüm bittim sensiz diye aşkını anlatmaktan da geri kalmaz ama ince düşünmeyi mi bilmiyor beni mi oyalıyor bilmiyorum seven sevdiğine her konuda destek olmalı ölüyorum bitiyorum demekle kısıtlamakla olmuyor ben onu anlıyorum kendimi kullanılmış gibi hissediyorum umarım anlarsınız ne demek istediğimi konu maddiyat değil bir çiçeği bile almayan düşünmeyen bu adamı ne yapayım