ben de yeni hamilelerdenim. geçen hafta öğrendim hamileliğimi ve bugün doktora gittim ilk muayeneye. son adet tarihime göre 6 haftalık gebelik olması lazım fakat bebek 4 hafta 6 günlük. doktor endişelenme dedi. yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. belki bu aradaki açık kapanırmış. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
canım senin hamileliğin daha yeni geç döllenmedir. gelişme geriliği daha ileriki haftalarda görülür diye biliyorum. benimkide geç döllenmeydi ama şimdi adet tarihime göre gidiyor aradaki açık kapandı. dert etme yani.
Benim de hep adet tarihine göre hesaplanan haftadan bir hafta geride çıkıyor bebeğin haftası fakat benim zaten adet günlerim her ay o kadar gecikirdi ki adet tarihine göre hesaplamanın doğru çıkmasını hiç beklemedim, çok şükür herşey yolunda 1 haftamız kaldı dünyaya ceeeee demeye :)
Doktorunuz sorun yok diyorsa güvenin ona. Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah. Benimde hamileliğimde 2 hafta geriydi. Doktorum geç döllenmeden olabilir sorun yok demişti. Şimdi 5 yaşında maşallah. Şeytana pabucu ters giydirmeyi bırakın ayağından alıyor:))))
çok teşekkürler cevaplarınız için... benim 2. hamileliğim , 1 kızım var 5 yaşında, onda hep 1 hafta ileri giderdi,iri de doğdu, bunda böyle olunca korktum.
geç döllenme olabilir, gayet doğal bir durum
hamilelik boyunca bu tarz şeyler oluyor, benim bebeğim de bir ara ileri gidiyordu ama şimdi satla uyumlu hale geldi
endişeye gerek yok inş