Gelişme geriliği

Ece Sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
255
323
33
36
Merhabalar çok canım sıkkın lütfen yardım edin 22 haftalık gebeyim 10gün önce çok yoğun bi kanama yaşadım ve 4 gün hastanede yattım şuanda da evde yatıyorum. Kanamam olunca detaylı ultrasonla bakıldı kanama plesentanın arkasındaymış ve Bebekte 2 haftalık gelişim geriliği varmış. 2 hafta geriden geliyomuş yani. Böyle bi durum yaşayan varmı?

Doktor ne dedi.benim doktorda satıma gore iki hafta geriden söylerdi haftami.ama kötü bisey hiç demedi

Merhabalar çok canım sıkkın lütfen yardım edin 22 haftalık gebeyim 10gün önce çok yoğun bi kanama yaşadım ve 4 gün hastanede yattım şuanda da evde yatıyorum. Kanamam olunca detaylı ultrasonla bakıldı kanama plesentanın arkasındaymış ve Bebekte 2 haftalık gelişim geriliği varmış. 2 hafta geriden geliyomuş yani. Böyle bi durum yaşayan varmı?
Merhaba geçmiş olsun, benim bebegimde 2 hafta ileriden gidiyor. Ben de ilk başta endiselendim. Ama doktorum endiselenecek bisey olmadigini söyledi. 2 haftalik fark kapanmiycak bir fark değil. Eğer siz ve eşiniz minyonsaniz bebek de ufak olabilir. Ben ve eşim uzun boylu ve yapılı olduğumuz için bizim bebek de 2 hafta ondeymis. Moralinizi bozmayın, insallah kapatır aradaki farkı.

Canım çok uzun boylu değiliz eşimde bende. Bebeğin organlarında falan bi sıkıntı yok çok şükür. Kanamam plesentanın arkasında olduğu için Bebek beslenememiş olabilir dedi doktor. İnsan endişeleniyor işte.

Canım çok uzun boylu değiliz eşimde bende. Bebeğin organlarında falan bi sıkıntı yok çok şükür. Kanamam plesentanın arkasında olduğu için Bebek beslenememiş olabilir dedi doktor. İnsan endişeleniyor işte.
Organlarında bi sıkıntı yoksa stres yapma canim, bebeği de olumsuz etkilersin biliyosun, aradaki fark da kapanir kisa surede insallah

Back
X