- Konu Sahibi JessicaRabbit
Günaydınlar hepinizeee

Gününüz hayırlı gelsin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıın canımmmm![]()
Bende cilt bakımına sardım bu aralar :) Evde doğal tonik yapıp her sabah yüzümü onla yıkıyorum küçük birşey belki ama hayatıma renk kattı diyebilirim![]()
Nasılsınız bakalım, bugün kendiniz için neler yapıcaksınız?
Canım insan küçük şeyleri alışkanlık edine edine büyüklere ilerlemeli.Bak ben burda bunu öğrendim.Alışkanlık edinmeyi öğrenmek bikere başlı başına bir kazanç.:13:Biz hayatlarımıza kalite katmak için burdayız.Seninde cildine iyi bakmayı hayatına katman aslında hiçde küçük bişey değil.Bakımına vazgeçmeden devam et ama etkisini görmek için.Biliyorsun bu konuda bir sinirli değnek yok (doktorların yaptıkları haricinde tabi).
![]()
Bir ay kadar düzenli plates yaptım ,namazlarımı kılıyordum ama iş yerim o kadar yoğunki herşeyi askı ya almış durumdayım ama bir yerden başlamak lazım diye düşündüm![]()
Senin bakış açın çok kötü bence canım.Neden böyle davranıyorsun kendine yazık degilmi ya
Kilo vermek üzerine odaklandım şuan canım birde kitap okuyorum:97:
kilolar can sıkar yetmezmiş gibi:95: sıkıntımız zaten var![]()
sanırım sen etrafındaki insanların seni takdir etmesine daha çok önem veriyorsun..Selam kızlar.Ben aslında kendimi geliştirme konusunda çok istekli biriyim.Çeşitli hobilerle uğraşmayı, hertürlü sosyal - kültürel birikimi edinmeyi, kendimi her açıdan geliştirmeyi büyük bir iştahla istiyorum.Ama hiç birşey yapamıyorum!:84:Atağa kalkmak, kendime katabileceğim kadar şey katmak, gezmek, görmek istiyorum.Hayatımdaki tüm pürüzlerden kurtulmak istiyorum.İnsanlar beni gördüklerinde imrensinler, " vay canına kız nekadar değişti, nekadar gelişti! " desinler istiyorum.Sanki hayati geriden takip ediyor gibiyim.Bana tavsiyesi olan var mı?
:26:
sanırım sen etrafındaki insanların seni takdir etmesine daha çok önem veriyorsun..
zor olsa da önce bu duygudan kurtulmak gerek..her ne yaparsan yap kendin için yap..kendin istediğin için, sana faydası olacağı için kendini geliştir..bir arkadaşın yok mu beraber kurslara yazılın..ücretsiz kurslar da var..ismeği tavsiye ederim istanbuldaysan..
gezip görmek maddiyata baktığı için birşey diyemiyorum o konuda..
hayır canım diğer mesajları okumadım ilk mesajında yazdıklarına göre dedim..Canım mesajların tamamını okudun mu bilmiyorum ama benim için kendimi geliştirmek başta geliyor zaten bu konuda.İkinci planda da taktir edilmek var tabiki...Kurslar konusunda bir araştırma yapıcam, dil kursları için mesela.:97:
hayır canım diğer mesajları okumadım ilk mesajında yazdıklarına göre dedim..
ingilizce kursu falan düşünüyorsan da bazı sitelerde fırsatlar oluyor..o fırsat sitelerini takip etmeni öneririm, orda 500 tl lik kurs 100 tlye düşebiliyor..
Sanırım bu sorunumu atlatmak adına adım atabildim kızlar.Gerçekten bu yola girip girmediğimi zaman gösterecek.Diyetim iyi gidiyor, güzel güzel okumaya da başladım.
Bugün bir güzellik merkezinden göğüs bölgem için toparlayıcı, sıkılaştırıcı radyo frekans uygulaması satın alıyorum.Biraz araştırıp bacaklarım için 20 seanlık kadar kavitasyon uygulaması da satın alacağım.Bu ay içinde İBB'nin spor komplekslerine kayıt olmaya gidicem.Çalışabileceğim bir iş aramaya başlayacağım.Birde dil kurslarını araştıracağım.Ayrıca şu fırsat kuponu sitelerinden begendiğim mekanlarda yemek, sosyal-kültürel aktiviteler, kurslar satın almayı düşünüyorum.Uygun bir fırsat gördüğümde alacağım.
Umarım lafta kalmaz planlarım.:26::26::26::26:
hayır bilmiyorum canım.kavitasyon alırken sorucam gerçi ama radyo frekansda sormayı unuttum:26: neden ki canım?cihazın markasını biliyo musunuz?