• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişmeyen gebelik

Lale4701

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
48
28 Ekim son adet tarihim 1 aralıkta beta 1098 çıktı beş haftalık civarına denk geliyordu iki gün önce doktora gittim 8 haftalık yerine 6 haftalık görünüyor kese ve yolk sac var ama bebek yok bende pko hastalığı var buna benzer durum yaşayan varsa bakabilir mi

28 Ekim son adet tarihim 1 aralıkta beta 1098 çıktı beş haftalık civarına denk geliyordu iki gün önce doktora gittim 8 haftalık yerine 6 haftalık görünüyor kese ve yolk sac var ama bebek yok bende pko hastalığı var buna benzer durum yaşayan varsa bakabilir mi
Daha çok yeni biraz bekleme bizi tavsiye ederim 1,2 hafta. Böyle görünmesi normal korkmayın

Alttan da baktılar mı?

Kese yeterince büyük adete göre de geriden gelmesi benim umudumu kırdı
Ben çok duydum sizin yaşadığınızı yaşayan kese boş ama sonradan olan gebelik çok var benim size tavsiyem bekleyin ve oluruna bırakın olacak olan olur ama siz son ana kadar bekleyin bence

Back
X