bana doktor 2 ay korun sonra kendını ne zaman hazır hıssedersen oyle devam edelım dedı. Ilk bebekte dusuk cok sık rastlanırmıs. Arkadan hemen hamıle kalmak daha kolaymıs. Tabı ınsan bıdaha yıkılmamak ıcın toparlanmaya calısıyo oncelıkle baya sure harcıyo da. korkma canım benım. Benım ılk bebeğimdi. Pko luyum ama hormonda bıseyım pek yok. Ole 1 yıl gun asırı denemeyle tutturmustuk :) ilk bebek benım butun cevrem dusurmus ya da aralarda. Hep kendımde suc aradıydım. Meger mıllet anlatmıyomus eskıden berı zaten 8 haftalık olmadan bılmezddık adam akıllı hamılelıgı sız 4 de ogrenıyosunuz kımse kımsenınkını bılmezdı dedıler .normal bıseymıs gbı yuzume bakan hemşireye o zaman hak vermemıstım sımdı acım azalınca dedım dogalbısey bu. Rabbım saglıkla dogurmayı nasıp etsın. Allah bagıslasın kızınıda
valla doktor ıstersen halter kaldır o cocuk saglam yapısınca cıkmaz . Soylemek uygun olmaz belkı kürtajda oyle zor alınıyor kı o. Zıplamayla uzanmayla kopmaz. Nenelermız sırtında dıger bebegıyle bıde tarlada calısırdı. Allah ona gore yapmıs rahmı dedı hak verdım. Bızım elımız de deıl taktir allahın . Ama ınsallah hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebegın olur