Gelişmeyen kese

Yanasefi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
82
36
18
33
Merhaba arkadaşlar son adet günüme göre 6+1 günlük hamile olmam lazım ama dün doktora gittiğimde 4 buçuk 5 haftalık dedi doktorum ve gebelik kesem geçen haftadan beri sadece 2 mm büyümüş az buldu haftaya tekrar bakalım dedi ama haftaya kadar napıcam bilmiyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum ama boğazım düğüm düğüm böyle bişey yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı

Geç döllenme olmuştur canım ben de 5.5 haftalıktım gittiğim de haftaya gel kese tam oluşur demişti

ay çok merak ettim. gelişmelerden haberdar et lütfen. Umarım ikinizde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız bu süreci

Stres yapmayın.
Tarihi yanlış hesaplama, geç döllenme gibi şeyler olabilir.
Kontrole gittiğinizde olumsuz bir şey söyleyecek olursa başka bir doktordan fikir almanızı öneririm.
Gebelik sürecinde en önemsediğim şey kaliteli normal doğumu destekleyen ama sezaryeni iyi yapabilen, yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastanedeki doktoru tercih ediniz.
Sizin öykünüzün sağlıklı gitmesi için çok önemli.

Doktorlar bu dönemde tedbirli konuşurlar canınızı sıkmayın. 1 hafta sonrayı bekleyin bu dönemde güzel beslenin bol su için folik asit kullanın. Hayırlısıyla bir sıkıntı yoktur inşallah

Çok teşekkür ederim cevabınız için haftaya hem kendi doktoruma hemde başka bir doktora randevu aldım eğer bi terslik olursa diğer doktorun ne diyeceğine bakacağım inşallah güzel haberler alırım

Hiç stres yapma canım benimde geriden geliyor olması gerekenden küçük ama benim kızımdada öyleydi çok şükür sağlıklı doğdu bir sorun yaşamadık ilk haftalarda oluyor böyle.
Gerçekten içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim inşallah bende alırım kucağıma sağlıkla

Banada aynısını söyledi 6 haftalık olması lazımken 5+2 çıktı 20 mm olması lazımdı dedi 14 mm çıktı haftaya çarşamba gidecem kese de boş Of kafayı yemek üzereyim

Banada aynısını söyledi 6 haftalık olması lazımken 5+2 çıktı 20 mm olması lazımdı dedi 14 mm çıktı haftaya çarşamba gidecem kese de boş Of kafayı yemek üzereyim
Canım benim endişelenme inşallah sende duyarsın sakin kalmaya çalış biliyorum çok zor yaşadım aynı stresi ama elinden geldiğince kafanı dağıtmaya bak inşallah güzel haberlerini alırız

Bebeğin ölçümü yapıldımı crl değeri nedir bende 6+4 de gittim 5+6 çıktı ama doktorum olumsuz birşey söylemedi.
Merhaba ben dün doktora gittim tam olarak haftamız aynı 6+4 olması gerekirken 5+6 çıktı.CRL 0.25cm. Acaba gebeliğiniz devam ediyor mu gelişti mi bebek?

Merhaba çok şükür gebeliğim devam ediyor hiç bir problem olmadı içini ferah tut inşallah seninki de tutunur afiyetle kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…