gelmelerini istemiyorum :(

:)))
tam cümbür cemaat olalım dıyorsun
annem babam gelmez benım
başka kımsemde yok zaten

aileler birbiriyle kendi çaplarında eşyaya bakarlarken
sen kendi istedigini daha kolay alırdın aslında:1:
onlarda ay şu güzel bu güzel derken sen eve gelmiş olurdun:1:

canım sende anneni falan götür yanında
yani nispet olsun diye değil de
ne bileyim alınabilir diye düşündüm
onlar gidiyo ben niye gitmiyorum diye
gerçi ne kadar insan o kadar dert ama
öyle hissettim:44:

canım annem oyle seylerde kendını gerı plana iter
aslında bıraz bu konuda zor bır kadın olsaydı bazı seyler daha baska olurdu
hatta gelır orda nısanlımı savunur bu ne pahalı aldırıyosun dıye en ıyısı gelmesın :27:

eşyaları evde görmüşler yada mağazada görmüşler ne farkeder ki :44:zaten gelmeyinde denmez bence böyle birşey için düğün öncesi kimseyi kırma üzme değmez
nişanlın zaten istediğini al demiş böyle konuları kafana takma:31:

eşyaları evde görmüşler yada mağazada görmüşler ne farkeder ki :44:zaten gelmeyinde denmez bence böyle birşey için düğün öncesi kimseyi kırma üzme değmez
nişanlın zaten istediğini al demiş böyle konuları kafana takma:31:

tamam canım..artık bıraz daha rahat bakmaya başladım
napıyım geleceklerse gelsınler gorsunler saklı gızlı yok sanuçta
bazı şeyleri aşmak lazım dıye dusunuyorum artık :(

kızlar günaydın...eşyalarımızı almaya gıdecegiz yarın inegöle ..
görümcemlerinde alacagı masa falan varmıs kayınpeder aradı hep bırlıkte gıdelım esyalarınıza da bakarız dedi..ama ben onların gelmesini istemıyorum ...nişanlımla birlikte gıtmek ıstıyorum...
sorunum gelıp onu alma bunu al demelerı degıl,nısanlım hangısını ıstersen onu al kımseye aldırıs etme dedi ama
ben sımdıden görmelerini istemıyorum,ev yerlesınce görsunler ıstıyorum..
sızce yanlısmı bu ?

Evet yanlış :31:
Görseler ne görmeseler ne karışmadıkları karıştırılmadıkları sürece :6:

görümcemlerinde alacagı masa falan varmıs kayınpeder aradı hep bırlıkte gıdelım esyalarınıza da bakarız dedi..ama ben onların gelmesini istemıyorum ...nişanlımla birlikte gıtmek ıstıyorum...
sorunum gelıp onu alma bunu al demelerı degıl,nısanlım hangısını ıstersen onu al kımseye aldırıs etme dedi ama
sızce yanlısmı bu ?[/QUOT

bence yanlış düşünüyorsun çünkü onlar da senin ailen görmek isteyecekler ne aldığını nasıl aldığını e haliyle biraz karışmış olacaklar ama sen ne istiyorsan onu almalısın.çok ta kafana takma bu meseleleri çünkü evlenince karşınıza o kadar çok zorluklar çıkacak ki geriye dönüp bakarken ben bunlara mı üzülmüşüm diyeceksin o yüzden rahat olmalısın hele ki nişanlıyken

Şöyle düşün, elin adamları daha mağazaya yerleştirirken gördüler. Kayınvalide ve kayınpeder görse ne değişecek?

Şöyle düşün, elin adamları daha mağazaya yerleştirirken gördüler. Kayınvalide ve kayınpeder görse ne değişecek?

canım onlar sonuçta elin adamları
sorun şurda ben herseyı kendım sectıkten sonra herkesın gormesını istiyorum..
sonuçta ben kımsenın eşyasına sununa bununa bakmaya ortak olmadım ...benımkıne de kımse olmasın ıstıyorum

sızce yanlısmı bu ?

Art niyetli yaklaşmıyorlarsa size bence siz yine keyfini çıkarmaya bakın ileri de neleri de takmışım kafaya dememek için.Hak veriyorum size insan müstakbel eşiyle herşeyi başbaşa yaşamak istiyor.Ama biz de kayınpederim ben nişanlım bakmaya gitmiştik.İyi de olmuş eşim de ben de pazarlıktan bihaber insanlarız fiyatta epey bir indirim oldu sayesinde (: Zaten merak etmeyin eşyalar evde durduğu gibi durmuyor showroomlarda.Eviniz de aksesuarlarınızla halınızla perdenizle bambaşka duruyor herşey hemen hemen.bir yastıkta kocayın inşallah mutluluklar şimdiden (;

Son düzenleme:
Nişanlımla rahat rahat gezerim, isteklerimi rahat dile getiririm, keyfimizce bir gün geçiririz derseniz anlarım ve %100 doğru derim.

Ama eşyalarımı orada görmesinler, aldıktan sonra görsünler, şimdi kimse görsün istememiyorum mu nasıl düşünsemde anlamadım.

Sizin için bu kadar değerli olan eşyalar başkaları için sadece eşyadır. (aile bile olsa) Ha şimdi görmüşler ha sonra ..ilk evnizde de gözükmesi eminim onlar için birşey farkettirmez...

nişanlınla birlikte önceden bakıp karar verseniz daha iyi olurdu
gidince ne beğendiyseniz hemen o alınırdı
biz öyle yaptık ona rağmen aileler görünce şurası şöyle burası böyle olsaydı dediler
bizim iyiliğimiz içinde olsalar seçtiğimiz bişey hakkında kötü yorum yapmaları bana batıyo açıkcası
yani daha karar vermediyseniz ilk birlikte bakcaksanız işiniz zor gibi :50:

benim kayınvaliden de beğendiğim eşya hakkında bile silinebiliyo mu şöyle mi böyle mi diye sordu birde onla bütün dükkanları gezsem kesin kafayı yerdim

Back
X