• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

yok ben diyeceğimi dedim. uzatmıyorum. ve başka konulara doğru akıyorum. sonrada attaya gideceğim:)
hayyalimle buluşacağız

nire gidiyon oky kimlen buluşacan :KK45:

Tabiki bitmesin,siyaset renk armonisidir,farklı düşüncelerin olduğu vede tartışılan bir boyuttur çünkü.
Bunu yaparkende aşırıya kaçmamak lazım.

Vallla ye beni,malum yaşlılıkta var bende :KK53::KK19:
hımm eskiden ne banlar yemişsindir eminimm ateşli savunucum benimm :KK53::KK53::KK53:ve bencede geçen herkes banlıydı mune hepimizi tıkmıştı hapse ve siyaset topiği siyasetlikten çıkmıştı durgun, kimse yorum yazamıyor, saçlar, başlar çekilmiyor, RENK ARMONİSİ evet gerçekten siyaset renk armonisi..

yok. öğleden sonra maltepe parka gideceğim. arkadaşıma yaş günü hediyesi bakacaktım.
hayyalle demin konuştuk. bende gelirim o tarafa dedi. iyi oldu. bir yerde kahve içeriz.

Ne güzel başka sefere gelirim artık,selam söyle hayyalime :KK68:

hımm eskiden ne banlar yemişsindir eminimm ateşli savunucum benimm :KK53::KK53::KK53:ve bencede geçen herkes banlıydı mune hepimizi tıkmıştı hapse ve siyaset topiği siyasetlikten çıkmıştı durgun, kimse yorum yazamıyor, saçlar, başlar çekilmiyor, RENK ARMONİSİ evet gerçekten siyaset renk armonisi..

Siyasetten 1 kere ban yedim o kadar,onuda kim kibledi bilmiyorum :KK53::KK53:

Back
X