Gelmeyeceğini haber vermeyen misafir

Yok ya ucakla gezmeye gidip geldiler aileyi taniyorum bende. Hadi gelemedin kisa yaz arkadasim beni bekleme engelim cikti.
Seni bekledim ama dicem belki egosunu okşayacam. Aaa yoksa bende unuttum mu diyim bilemedim
Ego oksamak olmaz ki oyle utandirmak lazim hazirliklarim bosa gitti o kadar yorulmustum bir daha yapamam falan diyebilirsin.

Dalginligina geldi dicem ama dusuncesizlik bu yani...
Karsindaki kisi ona gore hazirlik yapicak siz simdi hazirlik yapsaniz ne olucakti...
Son dakika geliyorum diyen versiyonlarida var bunlarin...
Bence bir daha bulusma ayarlarsaniz yine aynisini yaparsa hiiic beklemeyin gelicek adam en kotu sabahtan soylemeli

Siz de mesaj atmayın, 3 gün ayy ben sana mesaj atmayı unutmuşum, sen gelmeyince iyi oldu dışarı çıktık hava aldık iyi geldi falan diyin :))

Çok ayıp çok sinir bozucu. Dün misafir gelecem dedi başladım hazırlığa ikindinde aradılar çocuk hasta gelemiyoruz diye ona bile canım sikıldı benim.Kaldıki haber vermemek...Bundan sonra ona göre muamele görür.

O bana numara çekiyorsa ben de ona yapardım kız ne zaman gelecektin ben de o gün kardeşim deydim hiç haberim olmadı geldin döndün mü yoksa ayyy unutmuşum canım ya çok özür diliyorum yazardım

Habersiz gelen misafir beni sinir krizine sokmaya yeter. Ne habersiz gelinsin isterim nede haber vermeden birine giderim. Tepkini koyarsın sende. Birdaha haber versin sende planını ona göre yaparsın eğer gelmycekse...

Habersiz gelen misafir beni sinir krizine sokmaya yeter. Ne habersiz gelinsin isterim nede haber vermeden birine giderim. Tepkini koyarsın sende. Birdaha haber versin sende planını ona göre yaparsın eğer gelmycekse...
Yok bu hazırlık yaptırıyor ama gelmiyor gelmicem de demiyor

Bir daha gelecek olsa hazırlık yapmaz ve olurda gelirse " geçen sefer ki gibi gelmeyeceğini düşündüm ve hazırlık yapmadik" derdim heralde

Böyle insanlarla niye görüşüyorsunuz? Daha öncede kaç kere yapmış aynı şeyi. Garezi falan mı var acaba? Ben olsam ne giderim ne kabul ederim bu kadar basit.

Böyle insanlarla niye görüşüyorsunuz? Daha öncede kaç kere yapmış aynı şeyi. Garezi falan mı var acaba? Ben olsam ne giderim ne kabul ederim bu kadar basit.

Yok daha önce hiç olmadı. Böyleleri yüzünden numarami değiştiresim var

Açık olun, hazırlık yapıp beklediğinizi ve en azından bir gece Öncesinden, gelemeyeğine dair bir haber beklediğinizi bilsin.
En yakın arkadaşlarımdan birisinin buna benzer bir davranışına maruz kalmıştım ,
Benimle günler öncesinden konuşup ayarladığı günün öğleni, ablasıyla bir yerlere gitmeyi planladıklarını ve bana gelemeyeceğini söyledi..
Ben de, ablanı bu kıramayıp söz verdiğin arkadaşını dahi ekebiliyorsan, benimle günler öncesinden sözleşme lütfen diye rica ettim , biraz alındı ama hatasını anladı. :)

En sinir olduğum insan tipi yani oyle insanlardan hemen soğuyorum hatta sevmiyorsam siliyorum cok görüşmüyorum mesafe koyuyorum. Sorumsuzluk canim başka bisey degil yani ne demek unutmuş !!!! Affedilir degil

Sende birdahakine evet buyurun gelin de, evde durma sonrada unuttuuuuum de

Valla ben öyle yapan insanları bi saha davet etmiyorum :)
Geç gelene bile tahammülüm Yok.

Aynısını gorumcem yaptı bana sinir oldum geleceğim dediği gün gelmedi kızına msj attım Ayy yenge biz gelemiyoruz demezmi ben msj atmasam ne zaman haber edecektiniz acaba yazdım

Cvp yazdı ama ben yazmadım benimde küçük kızım var 18 aylık hazırlık yaptım bide

Ben ne yaptım noktayı koydum bayramda gitmedim aramadimda
Böyle yapan insanların uzerlerine kusasim var çok Afedersiniz

Sizin içinde zor olmuştur eminim

Az önce cevap yazdim.
"Evine gidecegin insana yazmayı nası unutuyorsun:) bizde kızlarla kararlastirdik parkta bulusup piknik yaptik cunku hazirliklar yanliz yenecek gibi degildi:)" diye cevap verdim.
Bana geri yazmis tabii ama açmadim mesaji sadece son cümlede beni arasaydin filan yazmis. Herhalde vicdani mi rahatsiz oldu ne. Bir daha zor irtibat kurarım böyle şeylere gelemiyorum sanırsın ergen yaştayız:/
Yorumlariniz icinde tsk ederim:***

Birdaha da sana gelecem dediğinde hazırlık yapma hatta evde bile olma , gelsin kapıda kalsın o sana sitem etsin sende sözünde durmayıp yine unuttun sandım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…