Gelmeyen regl

zeynaaaabl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
50
6
1
28
Merhaba kızlar ben bundan 5 gün önce test yaptım frelly erken gebelik testi gözle zor görünen silik bir çizgi neyse o marka yalancı pozitif çıkarıyormuş.sonra dün regl günümdü olmadım kahverengi lekenlenme olmuş bugün test yaptım öğle dışardan gelir gelmez negatif ti bune oluyor şimdi yaşayan varmı geç döllenme yaşamış olabilirmiyim

Regli günü test yapıp negatifse bir şey yoktur geç döllenme olur ama lekelenmen kırmızı yoğun olursa olmaz sen yine de bekle lekelenme çok hafif olur kesilirse o zaman kan ver

Benim düşükle sonuçlanmış olsa da ilk gebeligim böyle idi silik çıktı sonra doktor da hcg gördük ama takip sırasında sağlıklı yükselmedi ve maalesef düşükle sonuçlandı. Biraz daha bekleyin kanamaniz artarsa doktora başvurun erken gidince stres çok oluyor gün aşırı kan alıyorlar

Canım lekenlenme çok azdı ve bitti hala regl olmadım ikinci gün bugün testte de çıkmadı anlamadim

Canım lekenlenme çok azdı ve bitti hala regl olmadım ikinci gün bugün testte de çıkmadı anlamadim
Eğer düşündügün bir gebelikse ve sıkıntın yoksa rahimde yumurtalarda falan bekle biraz bence canım benim de yaptığım tüm testler negatif ama eşim önceki gebeligimdeki şikayetlerimin olduğunu söylüyor pazartesi günü kan vereceğim benimki bayağı geçti 52 gün oldu bugün. Hastanedeki o süreçten dolayı gebelik hormonu baktırmak istemedim

Ben pcosum ama oğlumda da geç döllenme olmuştu bunda kahverengi lekenlenme görünce aceba mı dedim

Bırakamıyor ki insan hep aklımın bir köşesinde
Evet maalesef. Eylül'deki regl den sonra eşimle ayrı kalacaktım aman dedim denemeyeyim akışına bıraktım takip etmedim yumurtlamayı. Şimdide adet olmuyorum iyi mi düşünmek istemesek de bırakmıyor peşimizi kadın olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…