Gelmiş Geçmiş Bizi En Cok Etkileyen Yerli Yabancı Sarkıları Paylaşalım

yıldız tilbe- el adamı
zeki müren-sevgimizin aşkımızın üstünden
hande yener-acele etme
demet akalın- afedersin

Bu yıldız tilbenin el adamıyla delikanlısı hiç eskimiycek herhalde bende halen dinlerim dinlerim bıkmam :)

thalia nın tüm şarkıları bana göre bi efsane hepsi birbirinden güzel ayırt edemedim:kedi:bide toygarın şarkıları

sezen aksu tükenecegiz
enya only time
kitaro nun parcaları hiç bıkmam bunları dinlemekten

enya only time bende çok severim ruhumu dinlendirir thalia yı ilk kez duydum muhakkak dinliycem

George Michael..Careless Whisper

Metallica..Nothing Else Matters,Unforgiven..

Elton John..Sacrifice,The One,Word in Spanish

unutamam m. ceceli
aklım karıştı k.doğulu
yastayım ferhat göçer

cranberries --- just my imagination
linkin park ---- in the end, encore,somewhere I belong,with you
savage garden--to the moon and back
ajda pekkan eylen güzelim
bendeniz gönül yareler içinde
tarkan-kış güneşi,taş
rafet elroman-seni seviyorum,son mektup
madonna frozen
dalida -- lady d'arbanville
cher ---nerdeyse bütün şarkıları harika ama özellikle The Music's No Good Without You,believe

seneler geçsede bu şarkılar eskimez benim için hihoyyythihoyyyt

bilmediklerime muhakkak bakıcam teşekkürler tanın şarkısını biliyorum gerçekten çok güzela.s.

yabancı olarak;
avril lavigne-I am with you(dinlemelisinizz.)

nickelback-far away(şuana kadar dnlediğimm en güzel ve anlamlı şarkı bu.)

metallica-nothing else matters

linkin park-numb(harikaaaaaaa)

nickelback-savin'me

daha dolu var ama şimdilik bu kadar zemuszemus

MERHABA..
ben bu aralar nostaljiye tutuldum kaldım ama şu eski şarkılar hakikaten bi başka ya.
Fikret kızılok tan zaman zaman zamanzaman hıımm o zaman şarkısı dilimden düşmüyor.Birde ilhan iremi dinlemeye başladım ki aslında öok beğenmezdim fakat dikkatlice dinleyince baya bişey veriyor insana.Birde eskilerin neşeli şarkıları var.Onlarda değişik bir tattaa.
Kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim severim.Metalica dan da unforgıven favorimdir.

müziksiz hayat olurmu hiçççççççççççççç???????:dance::dance:

linkin park avril lavigne çok severim gerçekten.diğerlerinede mutlaka bakıcam paylaşım için teşekürlera.s.

bende alakasız zamanlarda çook eskiden duyup çok dinlemediğim şarkılara ara ara sararım en son mesela gökhan kırdarın hani nerede(gözbebeğim) sarmıştım.buda çok eskidira.s.

bende alakasız zamanlarda çook eskiden duyup çok dinlemediğim şarkılara ara ara sararım en son mesela gökhan kırdarın hani nerede(gözbebeğim) sarmıştım.buda çok eskidira.s.

ayy sen ne diyosun belki yüz defa dinledim ben o şarkıyı bayılırım onaaa benn zevklerimiz aynımı neeyerimseniben

ya bide onun pencereler önünde var onuda çok beğenirim

ayy sen ne diyosun belki yüz defa dinledim ben o şarkıyı bayılırım onaaa benn zevklerimiz aynımı neeyerimseniben

ya bide onun pencereler önünde var onuda çok beğenirim

hakikaten süper şarkı ama ben bu pencereler önündeyi çıkaramadım tam adımı bi bakıym merak ettim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…