Gelmiş geçmiş en saçma yarışma programı hangisi?

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Bu aralar yarışma programları pek bi revaçta ya Fox TV'deki Tadında Aşk Var ne saçma yarışma diye düşünüyodum. Sonra aklıma Acun'un bi aralar sunduğu bi yarışma geldi. Hadi şu yılanlara böceklere elliyolardı, mideyi bulandıran bişeyler içiyolardı.:mymeka:Adını hatırlayamadım ama o daha saçma geldi.
Peki bi hafızanızı yoklayın bakalım sizce en saçma yarışma hangisiydi?
Bu arada o hatırlamadığım yarışmanın adını da yazar mısınız??? Dilimin ucunda ama...fisfisfis

foxtaki 50 sarışın ve Ahmet Çakarın daha önceki yarışması diyebilirim,tabi birde yeni yarışması var onu da diyebilirim.

Bu aralar yarışma programları pek bi revaçta ya Fox TV'deki Tadında Aşk Var ne saçma yarışma diye düşünüyodum. Sonra aklıma Acun'un bi aralar sunduğu bi yarışma geldi. Hadi şu yılanlara böceklere elliyolardı, mideyi bulandıran bişeyler içiyolardı.:mymeka:Adını hatırlayamadım ama o daha saçma geldi.
Peki bi hafızanızı yoklayın bakalım sizce en saçma yarışma hangisiydi?
Bu arada o hatırlamadığım yarışmanın adını da yazar mısınız??? Dilimin ucunda ama...fisfisfis

bahsettigin yarismayi bende sacma buluyordum ama ismi benimde aklima gelmiyor
sonra varmisin yokmusun
50 sarisin
yemekteyiz (ilkbasta güzeldi ,ama ciddi cikti hakaretler vs falan)
birde su asuman krausenin yeni yarismasi var wipe outmuydu neydi onuda sacma buluyombenneyaptımki

Adınıda hatırlayamadım Behsat Uygurun sunduğu bir yarışma vardı,
zeki va dahimiydi unuttum ne saçma yarışmaydı, Şu an olan 50 sarışın,
stardada başladı yemekteyiz formatında bişeyler, bakalım neler çıkıcak daha:)

Adınıda hatırlayamadım Behsat Uygurun sunduğu bir yarışma vardı,
zeki va dahimiydi unuttum ne saçma yarışmaydı, Şu an olan 50 sarışın,
stardada başladı yemekteyiz formatında bişeyler, bakalım neler çıkıcak daha:)

evet evet oda sacmaydi delikafadulden

( survivor)
( fear factor) ikiside acunun saçma sapan yarışma programlarıydı............

Galiba tam adı EN ZAYIF HALKA idi.:dilcikar:
ne biçim yarışmaydı o:dilcikar:

bencede hepsii saçma sölediklerinizin katılıyorum kızlar sizee Şeniz
bi de şey cok saçmaydı dokun banaa.... :delphin:
hani arabaya dokunuyorlardı yaa :roflol:

birde şans kapıyı çalınca mı?kırıncamı?
öyle bir yarışma vardı hani.
yarışmacı hafta boyunca yarışmaya çalışıyordu.
adamın biri bir hafta peynir yemişti.
peynir çeşitlerini ezberlemek için.....
geçen yıl starda olan saçma bir yarışmada ismi neydi hatırlayamadım.
yarışmacının altından kapak açılıyor yarışmacı aşağı düşüyordu.
insanlar para için her türlü rezalete katlanıyor ülkemizde........

evet saydiklariniza katiliyorum
birde askim askim var memos ile salak adam

aslinda yarsimalardan en iyiler kim 500 milyar ister birde carkifelek, ama carkifelegi memos yüzünden bakmiyorum pek, cok salak sapik bir adam ya

Bana göre yeni sezonun tüm yarismalari sacma ama en sacmasi,da Yabanci Gelin.
Sanki memleketin kizlari tükendi,toplamislar Türkiye,de oturum almak isteyen kizlari ve yanlarinada konusma acizi olan 5-6 erkek koymuslar ve bunun yanina edepsiz,cazgir erkek annesi koymuslar..Bizim saf insanlarimizda oturmus izliyor....

süheyl ve behzat uygurun bi programı vardı şahane pazardı sanırım,pazar gecelerimi mahveden türdendi,popstar,dans yarışmaları yok efendim bide rapstar çıktı başımıza-tatlicadiarzu-biri bizi gözetliyor adı altında olan cart curt proramlar.50 sarışın adı altında toplanan o biçim kızlar(ne biçim olduğunu anlamışsınızdır)ahmet çakarın abidik gubidik yarışması,vede neüdüğü belirsiz yabancı kızları toplayıp sözde evlendirecekleri iğrenççççççç yabancı gelin programıııkötükedihüso ha bide aslen yarışma olarak sunulmayan ama bariz kadın erkek için yarışan abazaların dolduğu izdivaç programlarııı..:oklava:

ahmet cakarın programı iyyy bi ara komu komşu vardı yeni başlıycakmiş damat beğendi oda yemekteyızle izdivaçın karışımı işte pek izlenceğini sanmıyorum ya bide stardaki yemeğe bizdeyız ne oyle hele seslendirmyı yapan adamı nerden bulmuşlar merak ediyorum

BBG
bu yarışmanın amacı neydi neye göre birinci oluyodun hala anlamış değilim

Back
X