• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelsin artik zamani

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Hanimlar iki konumdada bahsetmistim ben evlendim ve 3 sene önce bosandim. nisanlilik, evlilik evresi berbat gecti üstüne bide bosanma. Hamdolsun herseyi atlattim. eskiye dair unutulmasi gerekenleri unuttum, silinmesi gerekenleri sildim. Suan tek istedigim ise hayirli bir sekilde yuvami kurmak. yasim 27. ben ne Zaman evlenicem, anne olucam. gelenler var ama hep istemedigim sekilde.
Ne zaman gelir benim Beyaz atli prensim? Yada varmidirki bu Beyaz atli prens?

Yuva kurmak Seninde hakkın ama aceleye gelmez böyle işler. Rabbim alnına yazmışsa yaşarsın zamanı beklemek gerek. Yine aynı hataya düşmeyesin diye temkinli davran.

Zaten çok genç yaşta evlenip boşanmışsınız. Niye biraz hayatınızı yaşamıyorsunuz?

Hanimlar iki konumdada bahsetmistim ben evlendim ve 3 sene önce bosandim. nisanlilik, evlilik evresi berbat gecti üstüne bide bosanma. Hamdolsun herseyi atlattim. eskiye dair unutulmasi gerekenleri unuttum, silinmesi gerekenleri sildim. Suan tek istedigim ise hayirli bir sekilde yuvami kurmak. yasim 27. ben ne Zaman evlenicem, anne olucam. gelenler var ama hep istemedigim sekilde.
27 yasindaydim evlendigim de 30da da evladim geldi. cok gec degil. sadece zaman. lutfen evlenmek icin evlenmeyin

Evlenmek icin evlenmek istemiyorum zaten. Sevip evlenmek istiyorum. Ayni eve girecegim, ayni yastigi paylasacagim, Beni seven korup koklaya, benimde sevecegim birini bekliyorum.

27 yaş birsey değil
ben ıkıncı evlılıgımı 34 yasında yaptım
böyle beklersen üzülürsün
elbet bır zamanı vardır hiç ummaadıgn yerde ve anda

1) Beyaz atlı prens diye bir şey yok. Yani hiçbir zaman öyle mükemmel birisini bulamayacaksınız, bir yerden falsosu olacak. Kimse mükemmel değil, biz de masallarda yaşamıyoruz.
2) Kafanızı evlenmeye bu kadar takmayın, bir şeyi bu kadar çok istemeyin. Daha gençsiniz biraz hayatınızı yaşayın. Hem yeni bir evlilik hayatından çıkmışsınız, neden hemen ikinci bir evliliğe kendinizi bağlıyorsunuz? Hayattaki tek vasfınız evlenmek olmamalı. Hayat kısa ve evlenmekten başka yapılacak bir sürü şey var.

kısmet meselesi hayırlısını iste

Back
X