Ya evet tabi ki öyle takmadığım anlar da oldu dikkat de etmiyorum acaba etmediğim için mi böyle gelecek inanıyorum ama bu korku beni benden alıyor ya olmazsa diye...Bnm arkadasimin birinci olduktan sonra sekiz sene ikinci bekletti bazen sorun olmasa da boyle seyler olabiliyor. Kafana takmamaya calis stres olmak bence engelliyor. Hayirlisiyla sende istegine kavusursun umarim
Bende yaptırdım canım aslında istemiyorum hemen hastane işleri ama mecbur kaldım bana herşey iyi denildi eşimden istedi salı günü için ikna edip randevu aldım umarım ondan yana da bişey çıkmaz rabbim dermansız dert vermesin sana bana tez zamanda nasip etsin inşallhBizde 10 aydır korunmuyoruz ben hormon testleri falanbyaptırdım temiz çok şükür. Adetlerim de düZenli ama eşimi sperm testi için ikna edemedim daha 14 şubat bat inşalllah gelmez kırmızılar.bugün test yaptım negatif ama Allah hepimize tez zamanda nasip etsin gücüm azalıyor yavaş yavaş
Canım soğan kürünü sadece on beş gün denedim sonrasında devam etmedim aslında herşey i denemek bilmek gerek neyin vesile olacağı belli olmaz eşimin sonucu çıksın inşalalh sonrası tez zamanda gelsin eğer ki bi sorun görülmezse Allah a dua etmekten başka çare kalmayacak Meryem süresini okumak istiyorum adet olursam kime oturum diye düşünüyorum hepCanm önce esin bir test versin. Sende soğan kürü incir kuru ne bilim bal tarçın corek otu kürü falan dene Meryem suresini oku Allah ım tez zamanda versin inslh ya ..
Ay tşk ederim sen ve senin gibiler Ümit oluyor bana hakikaten ben gibi bekleyen herkese de tabi gelsin rabbim zamanını bizden daha iyi bilir inançlı biriyim aslında ama insan yine de akıl almak istiyor3 sene bekledim bende ne konular actim buraya ne cozumler aradim. zamani gelince hic beklemedigin anda geliyo tedavine devam et icini ferah tut elbet gelicek o :)
ayni dert bende de var esimi ikna edemiyorum yaklasik 9 aydir bebek dusunuyorhz bende sknti cikmadi ama gitmyorBizde 10 aydır korunmuyoruz ben hormon testleri falanbyaptırdım temiz çok şükür. Adetlerim de düZenli ama eşimi sperm testi için ikna edemedim daha 14 şubat bat inşalllah gelmez kırmızılar.bugün test yaptım negatif ama Allah hepimize tez zamanda nasip etsin gücüm azalıyor yavaş yavaş
Canım istemiyor mu bi bebeği olsun ne var bunda ya bi test biz on tane veriyoruz yani erkeklik ölçmüyor bu sağlıkla alakalı bir durum yani umarım ikna edersin Şen'de en azından var Yok bilip yolunuza devam edersiniz inşallahayni dert bende de var esimi ikna edemiyorum yaklasik 9 aydir bebek dusunuyorhz bende sknti cikmadi ama gitmyor
Zatn 15 gün içiliyor soğan suyu canm. Olur inslh sn stresten uzak dur.Canım soğan kürünü sadece on beş gün denedim sonrasında devam etmedim aslında herşey i denemek bilmek gerek neyin vesile olacağı belli olmaz eşimin sonucu çıksın inşalalh sonrası tez zamanda gelsin eğer ki bi sorun görülmezse Allah a dua etmekten başka çare kalmayacak Meryem süresini okumak istiyorum adet olursam kime oturum diye düşünüyorum hep
Çok sevindim senin adına ya ne güzel ikna etmişsin işte ama bilgin olsun bize de söylediler çok afedersin 3 7 gün arası ilişkiye ara vermeniz gerekiyor ki zaten regl dönemindesin de söylemek istedim yine de Can'ım inş eşlerimizde de bişey çıkmaz inşSabah regli oldum ağladım eşime : artık yoruldum bir yıl olcak ben o kadar test yaptırdım sen de artık şu testi yaptır dedim salı randevu alıom dedim. Ağlayınca tamam yaptırırız nolcak ya dedi şimdilik(6 aydır yalvarıyorum)artık gücüm tükeniyor Allah tez zaman da nasipbetsin
Siz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz Allah kucağınız a aldığınız günü de göstersin inş :) ben sabırlıyım da eşim de öyle ama insan düşününce hemen olsun istiyor etrafımda var öyle bu ay korunmuyoruz diyorlar haberi geliyor hamile ben şokZatn 15 gün içiliyor soğan suyu canm. Olur inslh sn stresten uzak dur.
Canm 2sene 4 ay oldu biz evleneli en başından beridir düsünüyorz epey uğraştık zorlu zamnlar geçirdik eşim ameliyat oldu bn 1 kere düşuk br kere kurtaj oldum bakalm bu kez nasıl olacak sağlık dualarn için..:)Siz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz Allah kucağınız a aldığınız günü de göstersin inş :) ben sabırlıyım da eşim de öyle ama insan düşününce hemen olsun istiyor etrafımda var öyle bu ay korunmuyoruz diyorlar haberi geliyor hamile ben şok
inşallah canım benim bişi çıkmaz Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim senin adına ya ne güzel ikna etmişsin işte ama bilgin olsun bize de söylediler çok afedersin 3 7 gün arası ilişkiye ara vermeniz gerekiyor ki zaten regl dönemindesin de söylemek istedim yine de Can'ım inş eşlerimizde de bişey çıkmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?