Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

suer tedavin hayırlı olsun arkadaşım... inşallah olumlu snuç alırsın bu defa....

sönmez bende 3. denemeden sonra tamam demiştim ama eşim çok ısrar ediyor bakalım artık....

herkese iyi pazarlar şimdiden....
Bende bende................

selam kızlar,

encanım oğluşun çok tatlı maşallah ...Allah analı babalı büyütsün.....

suercim canım yeni tedavin hayırlı olsun...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....

berencim canım sen nasılsın???

thorbankcım sen nasılsın?tedavi ne zaman?

neşecim sende hoşgeldin...sende inş. 2.denemende bebişine kavuşursun....

bana gelince ben tekrar denemeyecemmmm....sanırım artık benim için bu sayfa kapandı kızlar.... forumada çok fazla girmiyorum artık....
güzel haberlerinizi almak için girerim inş....bende son durum bu....

kendinize iyi bakın.....sevgiler.....
sönmezim cnm iyi hafta sonlari ne oldu sana boyle bu karamsarlik niye neden vazgeciyorsun lutfen boyle dusunme istersen ara ver ama vazgecme cnm inssss rabbim yuzunu birgun guldurecek sen yeterki vaz gecme hem nedemekmis o gelmicem sakin yapma cnm arada olsa gel lutfen bizim bagimiz farkli seni cooook òpùyorummmmm

canım ben iyiyim ama sen neden pes ettin öyle yada böyle hepimiz birgün anne olacagız sakın pes etme bak ben 10.yılımda hamile kaldım allaha çok şükür inşallah en yakın zamanda sende bize güzel haberlerini vereceksin ben inanıyorum.
mrb cnm iyi haftasonlari masallah cnm allah sagsalim kucagina almayida nasipetsin seninde dedigin gibi pes etmeyecegizzz nediyoruz ozaman GELSİN BEBİSLER MUTLU HAMİSLERRRRRR

Sönmez cnm bennce biraz ara ver kafan dagılsın sonra tekrar başlayabilirsin seni en iyi bizler anlıyoruz. Gerçekten çok zor ama bir umut işte maddiyatımız bedenimiz ruhumuz iyi oldukça denemeye deger

Nese cnm bugün adet oldum yarın dr arıycam randevu vericek. İsterse filmi çektiricem mecbur ama açıkca çokta korkuyorum ilkinde çok cnm yanmıştı.
Bakalım hayırlısı artık yeni bir serüvene başlıyoruz . İnşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz. Encanın bebişine aşık oldum çoktatlı mmaşallah onun aynısından olur inşallah

Thorbank cnm taşınmışsın hayırlı olsun. Artık mazeretin kalmadı evine hemen yerleş sende başlıyorsun tedaviye

Selam arkadaşlar yarın 9 da randevum var Allahın izniyle tedaviye baslıyoruz.
mrb cnm hayırlısı olsun inşşş herşey yolunda gitsin cnm aynı yerdmi yaptırıyorsun rahim filminden korkma cnm kendini kasmassan daha rahat olur dr na lutfen anlat daha önceki tedavide ne yaptıklarını inşşş bu sefer bolbol kaliteli yumoşun olsun cnm bol şans dualarımdasın tatlımm

gunaydın arkadaşlarrrrr suer cnm inşş guzel haberlerle dönersin cnm dualarımdasın bekliyorummm

Neşe Merhaba cnm drdan yeni geldim sinirlerim çok bozuk eşim beni çileden çıkardı yok kan vermem yok her seferinde spermmi verilir valla az kalsın kafayi yiycektim. Neyse gelelim asıl konuya dr muayene etti eski tahlillere baktı herşey gayet iyi dedi bir sürü ilaç verdi öbür ay gel dedi bazı tahliller yaptı
Cnm oyle işte bekliycem bu arada merkezi degistirdim fakultede yaptiricam bu sefer. Benim bu deneme son olur heralde artık gercekten kocamin yaptiklarına tahammül edemiyorum beni tüp bebekten fazla yoruyo.Adam benden fazla strese giriyo. AArtik ne yapıyım olursa olur olmazsa olmaz. Çok şükür bir tane var benden bu kadar

Neşe Merhaba cnm drdan yeni geldim sinirlerim çok bozuk eşim beni çileden çıkardı yok kan vermem yok her seferinde spermmi verilir valla az kalsın kafayi yiycektim. Neyse gelelim asıl konuya dr muayene etti eski tahlillere baktı herşey gayet iyi dedi bir sürü ilaç verdi öbür ay gel dedi bazı tahliller yaptı
Cnm oyle işte bekliycem bu arada merkezi degistirdim fakultede yaptiricam bu sefer. Benim bu deneme son olur heralde artık gercekten kocamin yaptiklarına tahammül edemiyorum beni tüp bebekten fazla yoruyo.Adam benden fazla strese giriyo. AArtik ne yapıyım olursa olur olmazsa olmaz. Çok şükür bir tane var benden bu kadar

canım öncelikle yeni tedavin hayırlı olsun.sen boşver kocanı bu sürede gayet rahat ol tüm erkekler aynı tüp bebekte stres faktörü çok önemli sende biliyorsundur inşallah güzel haberlerini duyarız canım.

suercim gelmişsin cnm öncelikle şunu söyleyeyim genelde butun eşler böyle cnm benimki de dahil takma kafana bizim yeduğimiz iğnelerin haddi hesabı yok sesimiz çkmaz onlar bir tahlildeyan çizerler takma sen bebişe odaklan stres yapma tedavin uzun protokolmu olacak yoksa tatlım geç olsun guç olmasın buay bene gun içinde de incir kurusu yemeye ççalış cnm inşşş kaliteli yumoşların olsun en önemliside sinir stres yapma hadi bakalım tedavin hayırlı uğurlu olsun tatlım çok öptummm

Sağolun arkadaşlar gercekten çok stres oldum. Sanki bir tek benim eşim böyle yapiyormuş gibi geliyo. Ama artık bu gerçekten son olmazsa bırakıcam. Allahım hakkımda hayırlısını versin. Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız

gunaydınnnn kızlarrrrr inş herkes iyidir thorbank cnm nasılsın yerleştin mi evine sıcaklarda da zor olmuştur cnm bundan sonra rahat edersin inşşş gulegule otur tatlım suer cnm lutfen modunu duşurme daha başlamadan bu negetiflik niye inşşş herşey guzel olacak bende inşşş iki ayı atlatırım da biran önce başlarım janim de doğumunu yapmıştır heralde keşke oda ugrasada bahsetse biraz özledik encan cnm inşş sende iyisindir bebişini bizim içinde sev çok tatlı maşallah ben yne yazarım şimdilik hoşçaklın öpldunuz

gunaydınnnn kızlarrrrr inş herkes iyidir thorbank cnm nasılsın yerleştin mi evine sıcaklarda da zor olmuştur cnm bundan sonra rahat edersin inşşş gulegule otur tatlım suer cnm lutfen modunu duşurme daha başlamadan bu negetiflik niye inşşş herşey guzel olacak bende inşşş iki ayı atlatırım da biran önce başlarım janim de doğumunu yapmıştır heralde keşke oda ugrasada bahsetse biraz özledik encan cnm inşş sende iyisindir bebişini bizim içinde sev çok tatlı maşallah ben yne yazarım şimdilik hoşçaklın öpldunuz

Nesecim gercekten artık iyice bunaldım. Maddi manevi yordu bizi.
Cnm janim çoktan doğum yaptı. Ama çok erken geldi bebişi en son hastanedeydi şimdi nasıl bende çok merak ediyorum. Encanda yok ortalarda onun bebişide çok tatlı . Nedense çok içim kaynadı yaramaza yine resmini koysada sevsek. Neşe belki aynı zamanlarda başlarız cnm ne güzel olur.simdilik ilac verdi dr onları kullanicam

Nesecim gercekten artık iyice bunaldım. Maddi manevi yordu bizi.
Cnm janim çoktan doğum yaptı. Ama çok erken geldi bebişi en son hastanedeydi şimdi nasıl bende çok merak ediyorum. Encanda yok ortalarda onun bebişide çok tatlı . Nedense çok içim kaynadı yaramaza yine resmini koysada sevsek. Neşe belki aynı zamanlarda başlarız cnm ne güzel olur.simdilik ilac verdi dr onları kullanicam

Mrb cnm inss janimde bebiste iyidir encanin oglusu cok tatli masallah topacik ben cok severim oyle bebisleri allah ailesine bagislasin evet cnm ya belkide bu sefer beraber buyuturuz gobisleri inss su an bunlari yazarken bile cok mutlu oldum birde gercek oldugunu dusunsene ne guzel olur sen simdi ne tur ilac kullaniyorsun hı bide aklima gelmisken sen tedavilerden sonra kilo aldinmi ben iki kilo kadar almistim simdi onlari vermeye calisiyorum hadi kizlar hepnize iyi aksamlarrrrr

Mrb cnm inss janimde bebiste iyidir encanin oglusu cok tatli masallah topacik ben cok severim oyle bebisleri allah ailesine bagislasin evet cnm ya belkide bu sefer beraber buyuturuz gobisleri inss su an bunlari yazarken bile cok mutlu oldum birde gercek oldugunu dusunsene ne guzel olur sen simdi ne tur ilac kullaniyorsun hı bide aklima gelmisken sen tedavilerden sonra kilo aldinmi ben iki kilo kadar almistim simdi onlari vermeye calisiyorum hadi kizlar hepnize iyi

Neşecim inşallah dediğin gibi olurda beraber buyuturuz göbüşlerı . Cnm dr antioxidant formila. folbial, bıosteron ilaçlarını yazdı. Senin kullandıgın ilaç varmı. Gelelim asıl meseleye ben geçen seneden bu yana 6 kilo kadar aldim ama iştahım çok açıldı açıkcası ben ona bağlıyorum. Çokta kafama takmiyorum tek bebişim olsunda ben şişko olmaya razıyım

Thorbank nerdesin yaaaaaaaa daha yerleşemedinmi. Evin nasıl oldu cnm ben şimdi çok merak ederim. İnşallah hersey içine sinmistir . Güle güle otur arkadasim bizide unutma

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Size birsey sorucam. Dr ilaçlarımi saati saatine içmemi söyledi ramazanda geliyo nasil yapcam bilemedim. İftarla sahur arasıda çok az saat . Acaba aralara sıkıstırsam bir yan etkisi olurmu.

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Size birsey sorucam. Dr ilaçlarımi saati saatine içmemi söyledi ramazanda geliyo nasil yapcam bilemedim. İftarla sahur arasıda çok az saat . Acaba aralara sıkıstırsam bir yan etkisi olurmu.
mrb cnm hayırlı cumular saat kaç ta içiyorsun tam olarak ilclarını

Back
X