Gelsın cevaplar ❤️

Asobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
121
42
98
Hanımlar merhaba. Öncelıkle sımdıden herkese ıyı bayramlar. Sıze bısey sormak ıstıyorum. İlk hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde belırtılerınız ne oldu. Benım adet olmama daha bı hafta war yanlız uc dort gundur gogus uclarım cok agrıyor. Internette okudum belırtı olabılırmıs sızde boyle bı durum yasadınız mı ? Yada belırtılerınız ne oldu

Adet gecikmesi en erken belirti bana kalırsa. Öncekiler ya psikolojik ya regl belirtisi. Ben göğüs hassasiyetini hamileliğin ilk bir kaç haftasında yaşayana şahit olmadım hiç. 7-8. Haftalarda başlıyor genelde.

Adete 4 gün kala adet olacakmış gibi agrılarım başladı ve göğüs uçlarım dokununca acıyordu başka da hiç bir belirti olmadı hala da yok :) buaralar ateşim 37.5 falan sanırım hormonlardan oluyormus

Hanımlar merhaba. Öncelıkle sımdıden herkese ıyı bayramlar. Sıze bısey sormak ıstıyorum. İlk hamıle oldugunuzu ogrendıgınızde belırtılerınız ne oldu. Benım adet olmama daha bı hafta war yanlız uc dort gundur gogus uclarım cok agrıyor. Internette okudum belırtı olabılırmıs sızde boyle bı durum yasadınız mı ? Yada belırtılerınız ne oldu
Adetime 1 hafta kala günde 2 kere aniden şarjım bitiyor gibi enerjim tükeniyordu uyumadan geçmiyordu bi vitamin eksikliğim olduğuna yemin edebilirdim.

Benımde gogus uclarım agrıyo dokununca. Burda okuyunca yazıları gebelık olabılırmıs dıye. Bıkac gun daha bekleyıp bende bı test yapayım 🙏🏽
Aynen benimde sadece uçları dokununca acıyordu hayırlısı olsun inşallah 🙏

Back
X