Merhabalar Öncelikle bu foruma yeni üye oldum olduğum gibi de problemimi paylaşmak istedim.Bir özel sektörde yaklaşık 6 aydır birlikteyim.Kırklareli liler. Bu şirkette benim 4. yılım o kişide geleli yaklaşık 7 ay oldu.Aynı zamanda şirketimizde kuzenimde çalışıyor...İlişkimize başlarken ciddi bir ilişki olarak başlayacağımı konuşarak başlamıştık.Oda artık evlenmek istiyorum diyordu.O 32 yaşında ben ise 25 yaşındayım.Daha öncesinde 7,5 yıllık bir birlikteliği olmuş aynı evde kalmışlar sonrasında aileler tanışmış ve kızın ailesinin tutuculuğu yüzünden ayrılmışlar.Bende geçmiş geçmişte kalmıştır diyerek ilişkiye başladım.Baştaki aşırı ilgili beni bunalttı biraz ayrıldık bir hafta sonra pişman oldum tekrar barıştık.Ailemde çocuğu destekliyordu.Mesleği iyi Makine mühendisi olgun iyi bir çocuk diyordu.Şirketimiz biraz çalkantılı dedikodusu bol bir yer.Şirketten benim iki arkadaşım biliyordu sadece ilişkimizi.Sonuç itibari ile bu ilişki kuzenimin de kulağına gitmiş ve direk çevremizdeki akrabalarımıza olumlu olarak bilgi verilmiş.Duyduğumuzda hepimiz şok olduk.Ben hep ocak gibi istersin beni ailelerimiz aralık gibi tanışır diye laflar söylüyordum o ise zamanı gelsin her şey olur diyordu. Ben artık babama da böyle bir ilişkimin olduğundan bahsetmek zorunda kaldım.Çünkü herkes öğrenmişti.Şimdide annemden özellikle artık gelsin istesinler tanışalım baskısı başladı.O ise söylediği tek şey zamanı geldiğinde her şey olur.Ama bu yıl için balayına yer bakıyoruz.Düğünümüze kaç kişi katılır hesabını yapıyoruz. Nerede otururuz onu düşünüyoruz.Önümüzdeki yeni yıldan bahsederken o zaman sen benim karım olacaksın şunu yaparız gibi cümleler duyuyorum.Onun aralık Ağustosta çıkmaya başladık.Eylülde yeniden barıştık.Aralıkta abisi ve anne babasıyla tanıştım.Ocak gibi kuzenleriyle tanıştım.Ama artık ailemin bu konuyu konuşması helede annemin beni sinir etmeye başladı.Beni çok sevdiğine eminim beni mutlu etmek adına herşeyi yapıyor...Geçen gün gidip bana ıphone 5 almış şirkette dolabıma bırakmıştı supriz.Nasıl yol almalıyım sizce yardımlarınızı rica ederim....