Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa çok sağoluni içinize mi doğdu yoksa keseden vs mi söylediniz :))
Keseye bakarak söyledim canım yuvarlak olduğu için kız dedimyaaaa çok sağoluni içinize mi doğdu yoksa keseden vs mi söylediniz :))
Benimkine cogu kisi erkek diyor yaKeseye bakarak söyledim canım yuvarlak olduğu için kız dedim![]()
sizin kaç haftalık
Burda 6 haftalikti simdi 11 oldusizin kaç haftalık
sağlıkla gelsin tahmininiz var mı birde ilk cocuk mu ?Burda 6 haftalikti simdi 11 oldu
Yok benim ikinci olacaksağlıkla gelsin tahmininiz var mı birde ilk cocuk mu ?
Benim 3. gebeliğim ama 2. çcocuğum olacak... ikisi erkek bunda herkes kız diyor bende kız hissediyorum. sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti neYok benim ikinci olacak
Saglikle gelsinler
Valla benim kesede sizinkinin benzeri
Kimi kiz diyor kimi erkek benimde kafam karisti![]()
Benimde 1 oglum varBenim 3. gebeliğim ama 2. çcocuğum olacak... ikisi erkek bunda herkes kız diyor bende kız hissediyorum. sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne
sağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesinizBenimde 1 oglum var
Ona hamile oldugumu bilmiyorken ruyamda gormustum erkek bebek
Simdi de ruyamda sekerleme lokum goruyorum:)
Gonul kiz istiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi oncelikle
Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen haftasağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesiniz
Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen hafta
Bu hafta 11 hafta olmus oluyoruz
Yarin kontrolum var cinsiyeti goruruz belki dedi cok sasirdim bu kadar erken goruluyor mu diye:)
Gerci bu doktorum oglumda yuzde 70 kiz diyip q ay sonra erkek demisti cok da sey yapmiyorum o yuzden
Nub falan biraz bilgi sahibi oldum olmadi kendim incelerim oglumda bilmiyordum hic
Hatta gecenlerde oglumun ultrasonuna baktim erkek oldugunu net anladim ordan
12 haftalikti
Yarin icin meraklaniyorum o yuzden
Izmirdeyim ben
Henuz gitmedim ogleden sonra kontrolumMerhaba naptınız kontrol nasıl geçti
Henuz gitmedim ogleden sonra kontrolum![]()
güzel haberlerinizi bekliyorumHenuz gitmedim ogleden sonra kontrolum![]()
Haber vericemgüzel haberlerinizi bekliyorum