GELSİN TAHMİNLER.. 💖 Haydi teyseleriii bebeğime bakıın

sizce

• KIZ

OY: 1 50,0%
  • ERKEK

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
Keseye bakarak söyledim canım yuvarlak olduğu için kız dedim ☺️
Benimkine cogu kisi erkek diyor ya
Benimki de yuvarlak degil mi 🙄
20250602_104004.webp

Benim 3. gebeliğim ama 2. çcocuğum olacak... ikisi erkek bunda herkes kız diyor bende kız hissediyorum. sizin ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne
Benimde 1 oglum var
Ona hamile oldugumu bilmiyorken ruyamda gormustum erkek bebek
Simdi de ruyamda sekerleme lokum goruyorum:)
Gonul kiz istiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi oncelikle

Benimde 1 oglum var
Ona hamile oldugumu bilmiyorken ruyamda gormustum erkek bebek
Simdi de ruyamda sekerleme lokum goruyorum:)
Gonul kiz istiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi oncelikle
sağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesiniz

sağlıkla gelsinler de :)) Gönlümüzdeki olsun inşAllah bu yıl kız yılıymış çevremde hamile olanlar hep kızç. Umarım bizimde kızımız olur. sizin az kalmış öğrenmenize benim geç döllenme 8 haftalık ama normalde 9 10 civari olmamız lazımdı.. Fetal dna düşşünüyoruz sanırım ay sonu öğreniriz sizin kontrolonüz ne zaman ? bir de hangi ildesiniz
Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen hafta
Bu hafta 11 hafta olmus oluyoruz
Yarin kontrolum var cinsiyeti goruruz belki dedi cok sasirdim bu kadar erken goruluyor mu diye:)
Gerci bu doktorum oglumda yuzde 70 kiz diyip q ay sonra erkek demisti cok da sey yapmiyorum o yuzden😁
Nub falan biraz bilgi sahibi oldum olmadi kendim incelerim oglumda bilmiyordum hic
Hatta gecenlerde oglumun ultrasonuna baktim erkek oldugunu net anladim ordan
12 haftalikti
Yarin icin meraklaniyorum o yuzden
Izmirdeyim ben

Benimde 9 haftalik olmasi gerekiyordu doktor 10haftalik dedi gecen hafta
Bu hafta 11 hafta olmus oluyoruz
Yarin kontrolum var cinsiyeti goruruz belki dedi cok sasirdim bu kadar erken goruluyor mu diye:)
Gerci bu doktorum oglumda yuzde 70 kiz diyip q ay sonra erkek demisti cok da sey yapmiyorum o yuzden😁
Nub falan biraz bilgi sahibi oldum olmadi kendim incelerim oglumda bilmiyordum hic
Hatta gecenlerde oglumun ultrasonuna baktim erkek oldugunu net anladim ordan
12 haftalikti
Yarin icin meraklaniyorum o yuzden
Izmirdeyim ben

Back
X