- 17 Temmuz 2021
- 7.541
- 24.780
- 298
Merhaba gittik kontroldu zaten haftaya ikili tarama icin cagirdiMerhaba naptınız bir gelişme var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gittik kontroldu zaten haftaya ikili tarama icin cagirdiMerhaba naptınız bir gelişme var mı
Hafif çıkıntılık var sizde ama Allah gönlümüzdekini nasip etsin bende kız diyorum
Amin tesekkur ederimHafif çıkıntılık var sizde ama Allah gönlümüzdekini nasip etsin bende kız diyorum![]()
Nuba göre erkek gibi geldi canım bana.Amin tesekkur ederimbuda yeni goruntu var mi bi tahmininiz
https://mutluresim.com/images/2025/07/03/XgbSnZ.jpg
doktor tahminde bulundu muMerhaba gittik kontroldu zaten haftaya ikili tarama icin cagirdi
doktor tahminde bulundu mu
Evet doktor yuksek ihtimal kiz dediNuba göre erkek gibi geldi canım bana.
ayyy Çok sevindim darısı banaaaa, Acaba benimde haftaya belli olur mu 11 haftalık olacağızEvet doktor yuksek ihtimal kiz dedi
Nubda cikinti goremedim ben ama![]()
Ultrason atarsin bakarizayyy Çok sevindim darısı banaaaa, Acaba benimde haftaya belli olur mu 11 haftalık olacağız
Ay yanıltmasın minik lütfennn, Sağlıkla gelsin KızlarımııızUltrason atarsin bakariz
Amin inşallah
Kiz diyince bende cok sevindim hayirlisi bakalim umarim yaniltmaz bizi![]()
Ben intagramdan resmi cinsiyet tahmncilerine attım birdeUltrason atarsin bakariz
Amin inşallah
Kiz diyince bende cok sevindim hayirlisi bakalim umarim yaniltmaz bizi![]()
Ay ciddi misin parali onlar dimiBen intagramdan resmi cinsiyet tahmncilerine attım birde![]()
evetAy ciddi misin parali onlar dimi![]()
Ay hadi inşallahevetkız dediler 2 ikisi de
Sizinki erkek
Burda bacagi nubu kapatmis, belli olmuyor
benimkine bakmış mıydınızSizinki erkek
birçok kişi var benim attığım 2 kişi resmi belgeli. birinin adı Emel diğeri ArzuAy hadi inşallah
Benim bi arkadas da atmisti oraya sonra benim oglumun eski ultrasonunu da atmisti bu da gorumcemin bakar misin diye ona da kiz demisti halbuki oglumun ultrasonuydu![]()
Kiz bence hala