Gemi de çalışan biriyle sevgili / sözlü /evli olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marymery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
16
9
3
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi, gemi de çalışan biriyle sevgili veya evli olan var mı aranızda?
Benim erkek arkadaşım 4 aydır gemide ve normal de 2 ay sonra yani ağustos sonu inmesi gerekiyor ama bu uzayabilirmiş. (yerine kimseyi bulamazlarsa veya uygun liman yoksa..) bir de şimdi korsan bölgesine gidiyorlar, insan huzursuz oluyor ya bir şey olursa diye.
Aynı durumu yaşayan birileri varsa yorum yapabilir mi lütfen , bu süreci nasıl atlattiniz?

Var mesleği kendisi 2 üniversite mezunu zaten, böyle uzakta olmak iletişimi zorlaştırıyor ve insan özlüyor. Zaten bende 2 üniversite mezunuyum illa Bi şekilde geciniriz, Allahın izniyle.

Ben Kaptan sandim. Ona istinaden kendi tecrubelerimi aktarmak istedim. O inme sureleri her zaman sabit olmuyor. Ama madem o da istemiyorsa sonunda birakir sanirim.
Yalniz gelince sayet evlilik fikriniz varsa detayli cinsel hastalik testleri talep edin. Faydaniza olur.

Hic de boyle toz pembe degil o hayatlar. Adamlarin aylarca bedensel ihtiyaclarini gidermeyecegini mi saniyorsunuz? Cesitli limanlarda indiklerinde yurtdisindaki duzenler de cok farkli. Yemek yenilen yerler de alkollu vs. Ayrica evde sorun olunca yalniz evli 1 kadinin yapamayacagi cok seyler oluyor. (Sayet kendi ailesi,arkadasi veya dostu yok ise) Hayatin buyuk cogunlugunda yalniz olduktan sonra butcesel anlamda rahat olmak tatmin etmez.

Yok zaten bidaha gitmeyecek ben kesinlikle istemiyorum ayrı kalmak. Hele çocuk oldumu daha zor.
Keşke bu çocuk sizden ayrılsa.. Yazık olacak gül gibi işine.

Ben olsan 3 aylık, hormon tavan ilişki için işimi bırakmazdım.

Umarım aklı başında birisi akıl verirde
vazgeçer.

Onu bu şekilde sevecek biri ile tanışır da mutlu olur her anlamda*

Akrabalarimdan kaptan olan çok. Evlilik hayatı zor. Esleri çocuklarıni tek baslarina buyutmek zorunda kaldilar. Bosananlar da oldu. Ama maddi durumla çok iyi tabii. Bir akrabam da uniden mezun oldugundan beri uzun yol kaptanligi yapıyordu. 40 yaşına kadar evlenmedi, ciddi para biriktirdi tabii. Biri yazlik biri kışlık iki ev, Luks araba vs aldı. Öyle evlendi. Sonra isi birakti. Böylesi cillop gibi tabii

Yok zaten bidaha gitmeyecek ben kesinlikle istemiyorum ayrı kalmak. Hele çocuk oldumu daha zor.
Niye zor olsun ya mis gibi gelir kapısı gül gibi geçinirsiniz yardımcı bile tutulur araba alır sana gider gezersin çocuklarla mis gibi hayat. Keşke eşiminde böyle bi imkanı olsa direk git derim.

Bende, kapı orda derim. Parası mis gibi iş bulmuşum eşim bile değilken bana karışan birine direk yol veririm valla.

ooo öyle düsünürsen kocan gündüz ise giderken de izin alır gider kadında kocası gittigi gibi yapar onu geciceksin

Neden böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamıyorum? Ne demek Keşke ayrılsa?? Ben buraya destek almak için yazıyorum zor süreçten geçiyorum ayrı kalmak kolay mı , siz neler diyorsunuz. Kendisi isteseydi devam edeceğini söylerdi, KENDİSİ DE İSTEMİYOR ZATEN. bir şeyi düzgün okuyup cevap verirseniz iyi olur. Ne kadar meraklı insanlar birbirini üzmeye kırmaya ya şaka gbi!

yaaa bu biraz kadınların ellerinde saftirik yada köle olmaya niyetli kadınsa bütün gün evde sarar tabi

maddi acıdan bolluk zaten 1 .0 önde tutarsın evde deli gibi is yaparsa kadınlar yıptarır tabi kendilerini 15 gunde bi al temizlkcisini cocugunu kurslara yazdır altınada araba ohhh misss kendinede bi hobı bulursun ohh tadından yenmez aman kocamda gurbette kafası olan kadına tabi hayat gecmez

diyorum ya kuzenım kaptan cevresi hep öyle hepsiyle tanıstım aynı cevredeyiz
yazlık aldılar kendilerine cocuklar egleniyor para boll yaptır ipek kirpigini protez tırnaklarını

yemeklerde dısardan hazır bir sürü yer var temiz dogal saglıklı yapan hafta 3 gun ohhh beee

Bnim eski is arkadasimin kocasi vardi.

Adam
Aylarca gelmezdi.. gelincede bi kac hafta kalirdi.. ama onlar
Memnundu hallerinden.. iyi kazaniyordu..zaten cocuk istememisler.. kadin diyordu cocuk yapsam tek buyutecektim..tanistiklarinda bu isi yapiyormus adam zaten isi birak diyemezdim diyordu kadin. Kaldi ki kadin gayet memnundu hayatindan ona takiliyoduk; uzun evliligin sirrini bulmussunuz diye..

Seninki zaten son kez gitmis dusunmen gereken cok sey yok bence

Siz ne istediğinizi biliyorsunuz zaten. Kimisi maddi imkan olsun koca olmasa da olur diye düşünür, kimisi de hayat arkadaşı yanında olsun, birlikte eğlenelim, birlikte üzülelim, hayatı paylaşalım ister. Ömür kısa, altı ay başka yerde 1 ay benim yanımda olacak hayat arkadaşını aşıksam eğer adama ben de istemem.Para bizim kaybettiğimiz zamanı geri getirir mi diye düşünürüm. Umarım en kısa zamanda gelir sevgiliniz.

Yapılan yorumların çoğu kırıcı olduğu için gönderiyi silemedigim den dolayı yazıyı sildim.. Kötü yorum yapanları Allaha havale ediyorum. Konu kapanmıştır. Yorum yapmayın daha fazla.
Emredersin prenses hazretleri..

Sizin işiniz gücünüz var mı adama işini bırak diyorsunuz? 2 Üniversite bitirmişsiniz Mesleğiniz ne acaba?

Aynı şeyi düşündüm.

Ne alaka hemen parlamışsınız.

Korkmayın kavuşursunuz, yeter ki sakin olmayı öğrenin.
İnşallah ayrılır senden demesi hoş bir şey mi.. Kim olsa. Parlar sevdiği insan hakkında böyle. Konuşursa.. Ben sakinim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…