Merhaba kizlar
Ben bi kaç yıl önce bi çocuğu seviyodum ona acildim ama uzun suren bi ilişkisinden yeni ayirlmisti ve o kizi hala seviyodu.. Ben dayanamayip onu sevdiğimi tüm duygularimi anlattim.
O kadar güzel karsiladi ki ve çok kibar bi şekilde durumu anlatti olamayacagini söyledi, ben zor olsa da duruma kendimi alistirmistim ta ki bana mesaj atana kadar.. Bi gece yarisi "selam" mesajini gördüm tabi kaynar sular şakkadanak dökülüverdi o an başımdan.. Neyse o gece sanki iki sevgili gibi konuştuk ben hayatımda hic o kadar mutlu olmamistim sanirim çünkü o çocuğa feci halde aşıktim.. her neyse ertesi gün okulda konustuk gunaydinlar, diğer teneffüs kitap istemeler falan fistan.. Herhalde dedim biz cikicaz. Sonra ne oldu dersiniz?..
Onu bahçede eski sevgilisiyle gördüm.. İste o an hayatimda tarifsiz bi aci hissettim sanki koca koca binalar yikilmis da altında kalmisim gibi.. Mahvolmustum hayatimda hic o kadar ağlamamistim herkes acimisti zavalli gibi kalakalmistim.Büyük bir hayal kirikligi ve sonrası bitmek bilmeyen ask acisi..
Ama geciyor, ne olursa olsun zaman iyileştiriyor çok zor oluyo belki ama bi şekilde oluyo iste. Çok acı çektim, tarifsiz.. Onu her gördüğümde kalbim sıkışıyodu içim daraliyodu onu her an görmek istiyordum çok zor dönemler geçirdim yani onu görmemek için elimden gelen yaptim ve zamanla onu daha az düşünmeye başladım ve gitgide başardım onu artık çok az düşünüyodum ama hala çok seviyodum ondan hep kaçtım; görünce bütün çabalarım boşa gidicekti çünkü.
Ve bi gün okuldan ayrildigini duydum aslında o an sevinmiş olsam da şu an çok özlüyorum.
Bu yaşananların üstünden tam 3 yıl geçti ona acildigim zamanki ilişkisini de okuldan ayrılınca bitirdi, zaten kiz yüzünden ayrilmisti okuldan. O kizdan sonra bi iilişkisi daha oldu 1 senelik şu an ondan da ayrı. Ben ona yazın instagramdan takipçi isteği göndermiştim kabul edip geri takip de yaptı. Bazen diyorum bi gün karsisina ciksam bu sefer daha farklı olur mu sonuçta o zaman aklında biri vardi başkasına asikti ama şu an öyle bi sorun yok; sonra da diyorum kizim birak sevse her turlu severdi zaten.. Çok özlüyorum ya inanılmaz bi insan görmese bile sevebiliyormus birbirimizi 3 yildir görmüyoruz sadece fotoğraflardan.
Şu an üniversiteye hazirlaniyoruz bu sene değil de su lanet sınavi atlattiktan sonra bu düşüncemi gerçekleştirmeyi yani onun karsisina cikmayi düşünüyorum yani en azından ona görünmek istiyorum belki daha kötü olacak sizce ne yapayim hazir yollar tam anlamiyla ayrilmisken gemileri yakmak mı yoksa aşkın peşinden kosmak mı?..