Genart da tedavi olan var mı?

bEN TEDAVİME GENART DA BAŞLADIM. ORADA TEDAVİ OLANLAR BANA GÖRÜŞÜNÜ YAZABİLİRMİ

merhaba selcen bende senin gibi takip ediyorum,2.micro ya gircem araştırma safhasındayım,sende izlenimlerini paylaşırmısın?gittin herhalde?...micro da uyguladıkları tekniklerden haberdar mısın?....inş hayırlı olur,,,sevgiler

canım ben genartta yeni tedavi olanlardandım benim sonucum neğatif ama yaptırırsam yine orasını düşünüyorum çünkü ilk tedavilerimi anatolyada yaptırdım resmen yumurta topladıktan sonra ağrıdan sızıdan ağlayarak yatağı tırmalıyordum uyandığımda. ama genartta yumurtam toplandı artı yürüyerek eve gittim hatta yolda yemek bile yedim anatolyada yemek şöyle dursun 3 gün transfere kadar gözüm açılmıyordu ağrıdan bu yüzdende hep stresli geçti tedavim ama genartta çok sakin ve nasıl geçtiğini anlamadım hatta eşim bile şaşırdı halime o yüzdende çok ümitliydik ama kısmet olmadı.soracak sorum olsa rahat rahat sordum kafamda hiç soru işareti kalmadı çok tatlı bir ekipti aysun hanımla çalışanı.

ben gen-art ta iki kez mikro yaptırdım. İlgi süperdir, Aysun hanım çok ilgili, sıcak bir doktordur. Ama bir tane gebe duysam, 10 tane sonuç alamayan duyuyorum..

bende genartta 2. tüp bebek denememi gerçekleştirdim. çok sıcak bir yer sarp hoca çok başarılı bir doktor. hala test için bekliyıorum 24.ünde testim var ama sonuç olumsuzda olsa yeniden genartta tedavi olurum...

herkese merhaba

uzun zamandır foruma giremiyordum kızlar. ben de bir genart gebesiyim. evet su an 2 aylık gebeyim herşey cok guzel gidiyor. kasım 2008 de transferim genartta yapıldı. burada sık sık oradaki tecrübelerimden bahsetmiştim ama işlem sonrası buraya girmeye hiç fırsatım olmadı. daha sonucum belli olmadan once sonucum negatif bile olsa genarta gelecegim diyordum. cunku herseyden ve herkesten cok memnun kaldım. onceki kötü tecrübelerimden ve yakın arkadaşlarımın diğer merkezlerdeki kötü deneyimlerini cok cok iyi bildiğimden bu konularin gerçekten piri oldum cıktım kızlar. bana soracaklarınız olursa cekinmeyin su an 2 tane arkadaşım aktif genartta tedavi goruyor. biri SSK lı birininki karşılamadığı için özel yaptırıyor. ben şanslıydım ve SSK lıydım cok uygun oldu fiyatlari. paragöz bir merkez olmamaları, her konuda ilgili ve sevecen yaklaşımları, doktorumu bir telefon uzaklığında yanıbaşımda hissetmem benim için çok önemliydi. Genarta şu sıralar gebe takibi için gidip geliyorum SSK anlaşmalı doğum merkezleri de var. İnşallah bu vakitten sonra gebeliğimde bir sıkıntı çıkmaz darısı hepinizin başına kızlar...

sevgili selcen gezdiğin merkezlerle kıyaslaman yeterlidir benim tedavim bitmek üzere birkaç günüm kaldı bukadar ilgi alaka başka bir merkezde bulmak zor hergün hocamı gördüm. buraya üye yüzbinlerce kadına sorun hiç birisi hocasını doğru dürüst görmemiştir. burada her istediğinde hocanla görüşüyorsun ve moralini bozacak en ufak bir şey olmuyor. içeri girer girmez hoşgeldiniz nasılsınız hemen hocamla görüştürelim gibi insanı onura eden bir karşılama var. embriyolog arkadaşlarla her istediğin zaman görüşebilirsiniz.... bunlar ayrıcalık ben kendine en büyük diyen bir merkeze gittim tüm hemşirelerle dost oldum hocalar olmayınca hemşireler telefonla takip ediyorlar ne güzel değilmi..........

benim en yakın arkadaşım genartta aysun hanımda tedavi gördü ikiz gebelik yaşadı. maalesef bebekleri 4 aylıkken kaybettik. ben de onun ısrarı ile yazın aysun hanımla görüşmeye gittim. arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum çok olumlu bir bayan , merkez de çok güzel. benim herhalde muyene olduğum doktor sayısı 10 u geçmiştir. hiç birinin yanında kendimi aysun hanımın yanındaki kadar umutlu ve mutlu hissetmemiştim.kendisi çok ilgili ve bir telefon kadar uzağınızda.tahlil sonuçlarını kendisi bizzat arayarak söylüyor.istediğiniz zaman arayıp soru sorabiliyorsunuz. bu yaz nasipse arkadaşımla beraber yine aysun hanımın kapısını çalacağız. ben en azından ona bir muayene olun,moral dopingleyin derim...

8. tüp bebek denememi genartta denedim.probelm TARNSLOKASYON olunca sonuç negatif.memorial alman anatolya merkezleri de dahil hiçbir ilgiyi genarttaki kadar görmedim.ardığınızda direkt dr.un cebine ulaşabiliyorsunuz.çok rahatlatıyorlar.trasfer sonrası aysun hanım yanımda dua etti inanamadım ama çok rahatlattı beni.ağlayarak girdim transfere önce beni sakinleştirdi.sonucum negatif .negatif sonuçtan sonra tam 4 kez beni aradılar.buranın tek kötü tarafı diğer merkezler göre hemşireler biraz suratsız o da bizim için öenli değil zaten.volkan hoca da herşeyi çok iyi aydınlatan bir uzman.bir de merkezi kötü tarafı belki benim transferim pazar olduğu içindi hastaların aynı odada üst üste kalması.artık benim için herşeyin bittiği hayatımın kabus olduğu anlaraı yaşıyorum deneycek ne manevi ne maddi gücüm var .hayata tutunacak bile gücüm yok keşke bütün denemelerimi genartta yapsaymışım şimdye kadar.

Bende genartı düşünüyorum ama yol problemim var.Bizde genetik problem var o yüzden PGT yapılacak.
Benim merak ettiğim bir tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor ve merkeze kaç kez gitmek gerek yoksa tedavi boyunca eşle birlikte Ankarada kalmak dahamı mantıklı...

15 20 gün sürüyor canım eşininde her kontrole gittiğinde senle gitmesi gerekmiyor sadece yumurta toplama günü gitmesi yeterli oluyor

arkadaşlar nisanda genart da tedaviye başlayacak olan var mı?ben hala kararsızıııımm.peki gen art ın hangi hocası daha işin ehlidir?kimi önerir sizniz arkadaşlar?

bende genartta tedavi gördüm,işlemlerim bitti çok şükür şuan hamileyim..ben aysun hanımın hastasıydım ve çok memnun kaldım çok ilgili pozitif tavsiye ederim.

kızlar ya genartın başarıularını duydum ama bir o kadar da çok yoğun bi merkez olduğunu ve bi odada bi sürü kadının yattığını duydum. bazısı aygın bazısı baygın. hatta üstlerini bile giyecek ayrı oda yok diğer insanların yanında giyiyormuşsun. bu doğru mu?
eğer öyleyse gidemem. çünkü ben ayrı oda olsun isterim. adı üztünde özel merkez zaten öyle olacaksa üniversite hastaneleri de aynı...bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?

bende genartta tedavi gördüm,işlemlerim bitti çok şükür şuan hamileyim..ben aysun hanımın hastasıydım ve çok memnun kaldım çok ilgili pozitif tavsiye ederim.

canım çok teşekkür ederim... kaçıncı denemende tuttu?problem neydi?acaba sarp bey mi aysun hanımmı iyi?

Back
X