Genart da tedavi olan var mı?

kızlar ya genartın başarıularını duydum ama bir o kadar da çok yoğun bi merkez olduğunu ve bi odada bi sürü kadının yattığını duydum. bazısı aygın bazısı baygın. hatta üstlerini bile giyecek ayrı oda yok diğer insanların yanında giyiyormuşsun. bu doğru mu?
eğer öyleyse gidemem. çünkü ben ayrı oda olsun isterim. adı üztünde özel merkez zaten öyle olacaksa üniversite hastaneleri de aynı...bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?

haklısın canım ama ben ilkini anatoliada yaptırdım.steril miteril tamam ama ne ilgi var ne de olumlu sonuç.ben artık farklı bakıyorum ya..bide raporlu olduğum halde 4bin baydım ilaçlar dışında.sonuç neg.genarta 800 vericem.olacaksa heryerde olur ya kısmet.

selam arkadaşlar bende 2 yıl önce 2. tüp bebek denememi genartta yaptım sonuç negatif ayrıca ilaç dozunu ayarlayamadılar ve orta derecede hiperstimülasyon oluştu sonra kendiliğinden geçti ama yumurta toplandıktan 2-3 gün sonra 3 gün üst üste 39-40 derece ateşim oldu ve aşırı şakilde nefes darlığı çektim 5 gün rahat nefes alamadım astımlılar gibi oldum nefes almaya çalışırken çıkardığım sesi duysanız şaşırırdınız.bu tür sorunlar yaşadığımı sözü geçen merkeze bildirdiğim halde bişey yapmadılarve sonuç negatif o zaman düşündüğümde bana sanki parayı aldıktan sonra gerisi onları ilgilendirmiyor gibi gelmişti.bir ay önce 3. denememizi yaptık yine negatif ama bu sefer genarta gitmedik tabii kavaklıdere nisan tüp bebek merkezine gittik çok memnun kaldım 4. denemeyede oraya gideceğiz İNŞALLAH doğru dr ve doğru merkez olması çok önemli ama bunu anlamakta oldukça zor herkese tedavisinde başarılar dilerim

benim 1.denememdi problemde sperm azlığıydı 500 felandı en fazla sayısı.ben aysun hanımı seçmiştim çokta memnun kaldım ama sarp beyde iyiymiş zaten merkez olarak ben çok memnun kaldım inşallah bu mutluluğu sizde yaşarsınız arkdaşlar umudunuzu kaybetmeyin..

canım çok teşekkür ederim... kaçıncı denemende tuttu?problem neydi?acaba sarp bey mi aysun hanımmı iyi?

benim 1.denememdi problemde sperm azlığıydı 500 felandı en fazla sayısı.ben aysun hanımı seçmiştim çokta memnun kaldım ama sarp beyde iyiymiş zaten merkez olarak ben çok memnun kaldım inşallah bu mutluluğu sizde yaşarsınız arkdaşlar umudunuzu kaybetmeyin..

Back
X