• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri genartta erkek interfilite sebepli tüp bebek yaptıranlar haydi bekliyorum

bu topikde sen ve ben variz galiba sadece. rapor alindiginda tup bebek denemesi maddi olarak faydasi cok mu peki kiyaslama yapabilirmiyiz .bunu merkezle gorustugumuzde bize samimi davranirlarmi elimideki para tek denemesi icin yeter ancak
sevgiler...

tabi ki canım rapor olduğunda ssk'lılar 400 tl gibi bi para ödüyorlar(tam 400 mü emin değilim)emekli sandığı'na bağlı olanlar da 800 tl.raporlu olunca ilaçların üçte birini falan yine devlet ödüyo...yani rapor bayağı rahatlatıyor...raporsuz da toplam da ilaçlarla falan 6-7 milyar oluyo galiba...sen yine de baştan pazarlığını yap...evrim hanım'la görüştürüyorlar,ben orada bi tek onu pek sevemedim ama napcan kardeş...senin işin diğerleriyle zaten...
sevgiler...

kızlar slm bende haziranda genartta yaptırmıştım eşimde sperm hiç yoktu microtese ameliyatı oldu ama gelişmemiş hücre bulundu iki embryo oluştu aysun hanım pek umut vermemişti çünkü şansımız çok azdı ve olmadı bizde raporsuz yaptırmıştık 4500 ilaçlar dahil verdik ayriyeten eşimin ameliyatınada 900 milyon verdik inşallah sizinkiler olur

kızlar slm bende haziranda genartta yaptırmıştım eşimde sperm hiç yoktu microtese ameliyatı oldu ama gelişmemiş hücre bulundu iki embryo oluştu aysun hanım pek umut vermemişti çünkü şansımız çok azdı ve olmadı bizde raporsuz yaptırmıştık 4500 ilaçlar dahil verdik ayriyeten eşimin ameliyatınada 900 milyon verdik inşallah sizinkiler olur

selam sevgidolu
uzulme allah sanada nasip eder insallah ,moralini bozma canim
tekrar denemeyi ne zaman dusunuyorsunuz , ben de hazirani bekleyip rapor cikaracagim artik , hakkimizda hayirlisi olsun

insallah canim
bizde asilama sansi yok direk tup bebek demisti doktor,esimde ultrasonda varikosel de cikti ama jinekolog gerek yok zaman kaybi diyor. rapor hakkimiz mayis sonunda olacak, insallah ayni zaman da merkezde birbirimize destek oluruz , rapor nerden cikaracagim merkezde yardimci olup cikartiyormu acaba bilgin var mi

selam hanımlar bende gen artta tedaviye yeni baslayanlardanım insallah haftaya dogum kontrol hapıyla baslıcaz doktorum sertac sen inşallah iyi sonuclar alırım ve alırız hepimiz inşallah cok yer arastırdık eşimleen son burda karar kıldık hayırlısı olsun....:emir_bebek::emir_bebek:

ebru mrb, bende genarttayım ve dün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve sertaç beyin hastasıyım... burada şimdiye kadar ilk defa rastlıyorum sertaç beyin hastasına, herkes aysun hnm ve sarp beyden bahsediyor...(buna çok sevindim)
ben geçen ay genartta aşılama oldum ilk defa ama tutmadı :(
bizim morfoloji bozukluğu var sizde problem neydi? sertaç beyden memnunmusun? sence duruma hakimiyeti nasıl? biraz ben yönlendiriyorum gibi geldi bana :S
sorular çok oldu ama :S

marall cığım selam bende sertaç beyin hastasıyım genartta yeni başlamış ama erzurum tüp bebekteydim dedi bana çok ilgili geldi ne zaman arasam cevaplıyor yada tekrar arıyor ben memnunum yönetici sönmez beyle görüştü eşim istediğiniz hekime yönlendire bilirim dedi geçen sertaç bey izinliymiş sarp bey baktı dosyamıza bir şeyler karaladı paylaşıyoruz zaten falan dedi anlamadık sönmez beye sorduk hastaları hakkında toplantı yapıp tedaviti paylaşıyorlar dedi eşimin çok hoşuna gitti eşim öle herkesi sevmez...

kızlar emin olunki piyasadaki hekimlerin %90 ından daha ilgili alakalı ve başarılıdır iyi hastası var marall arkadaşımız neden memnun kalmamış pek anlayamadım valla biz gittiğimizde 40/45 dakika bizimle ilgileniyor ben seviyorum. diğer merkezlerde yüzümüze bile bakmıyorlar ne yalan söyleyim...

mrb arkadaşlar, ben sertaç bey den çok memnunum, çok ilgili sık sık araıyorum aklıma tkılan herşeyi soruyorum, hiç ses tonu değişmiyor, yanlış anlamışsın fadele arkadaşım, ben doktorumdan çok memnunum, sadece çok genç olduğu için tecrübesiz olabileceğini düşündüm... tecrübeli bir doktorun daha ii olabileceğini düşündüm ama hastaneyi aradım ve bu durumu ilettim, onlarda bana zaten denizin de söylediği gibi toplantı yaptıklarını ilettiler ve sonra bende bu işin tecrübeyle pek alakası olmadığını sonuçta yapılan işin aynı olduğunu önemli olanın işi bilmek olduğunu düşündüm... yani kısaca aklıma takılan sadece buydu arkadaşlar ::))))

marall cığım selam bende sertaç beyin hastasıyım genartta yeni başlamış ama erzurum tüp bebekteydim dedi bana çok ilgili geldi ne zaman arasam cevaplıyor yada tekrar arıyor ben memnunum yönetici sönmez beyle görüştü eşim istediğiniz hekime yönlendire bilirim dedi geçen sertaç bey izinliymiş sarp bey baktı dosyamıza bir şeyler karaladı paylaşıyoruz zaten falan dedi anlamadık sönmez beye sorduk hastaları hakkında toplantı yapıp tedaviti paylaşıyorlar dedi eşimin çok hoşuna gitti eşim öle herkesi sevmez...

genart a gittik ilk randevuyu sertac beyden verdiler haziran ayinda rapor cikaracagim subat-mart gibi ilk olarak histereskopi istedi. deneme yapilmadan once gormemiz gerek dedi yaptiran oldumu aranizda ne kadar tutuyor ve aci veriyormu , bir de sadece folik aside baskayalim dedi. genart ta histereskopi olan var mi , lutfen paylassin

merhaba asmincim,
ben de yaptırmıştım,sertaç bey girecek demişlerdi ama sonra A.Ü'den Bülent Berker yapmıştı.ikisini de tanımadığım ve zaten baygın olduğum için kimin yaptığı önemli değildi zaten...temmuzda 900 tl ödemiştik.anesteziyle yaptıkları için hiç birşey hissetmiyorsun,sonrasında da acı olmuyor,sakın korkma,ben korkmuştum...
sevgiler....

tabi ki canım rapor olduğunda ssk'lılar 400 tl gibi bi para ödüyorlar(tam 400 mü emin değilim)emekli sandığı'na bağlı olanlar da 800 tl.raporlu olunca ilaçların üçte birini falan yine devlet ödüyo...yani rapor bayağı rahatlatıyor...raporsuz da toplam da ilaçlarla falan 6-7 milyar oluyo galiba...sen yine de baştan pazarlığını yap...evrim hanım'la görüştürüyorlar,ben orada bi tek onu pek sevemedim ama napcan kardeş...senin işin diğerleriyle zaten...
sevgiler...

arkadaşlar kesinlikle anlaşması varsa direnin 800 tl alabilirler ssk bu konuda sürekli uyarıyor %30 farktan başka ödemeyin diye. herkes uyanık biz safmıyız..

denizgüleç mrhb,

benim tarnsferim yapıldı şimd beklemedeyim merak ettim senin durumunu? tüp bebek tedavini ve sonucunu?

arkadaşlar kesinlikle anlaşması varsa direnin 800 tl alabilirler ssk bu konuda sürekli uyarıyor %30 farktan başka ödemeyin diye. herkes uyanık biz safmıyız..

arkadaşlar cumartesi histereskopiyle başlıyorum genartta umarım herşey güzel olur bu arada 600 + 100 tl histerskopi fiyatı verdiler

sevgiler a.s.

Back
X