genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

insan her gün evde aşk kuşu modunda gezemez herhalde veya hiç bana göre değil:27:
ev kıyafetlerim farklıdır kışın eşorfman takımlarım badilerim pandiflerim:27:
yazın elbise şort ne bulursam..ama dışarda türbanlı olduğum ve makyaj yapmadığım için evde canım isteyince yapar dolaşırım ama asla üzerime sinmiş yemek kokularıyla
eşimin yanında oturmam kıl tüy diş koku bunlar benim için daha önemlidir kasamam kendimi :ssz:

5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hergün kıyafetimi giyerim bu arada ev hanımıyımsaçımı tararım parfümümü sıkarım eşim işe gitmeden yaparım bunları pijamayla göndermem belki gözüme bir kalem ama benim eşim bir gün bana teşkkür etmedi iltifat emedi farketmedi hatta akşam olunca eşofman giy rahat otursana der kendiside evde hep salaş ve ben çok sitem ederim işe giderkeniki saat şaç tarıyorsun ütün düzgünmü diye bakıyorsun bir günevde benim için giyinmedin diye yani bizde durum tam tersi bu arada salaşda giyindim hiç farketmedi huyun iyi olsun der yorum sizin.

Aynen işte :) büyük ihtimal benmkide öyle olucak. hatta bazen yanına giderken saçlarımı maşa yaparım :) bi saçını tarayıp gelseydin der bukadar uyuz işte:)))))))))
valla öle bi adama da özene gerek yok canım ozaman sende rahatına bak yada kendin için yap:16:

tesettürlüyüm ama evde modern giyiyorum demiş!bir arkadaşımız.
hasta oluyorum şu iki kelimeyi sanki zıt kutupmuş gibi kullanmaya.
arkadaşlar modern demek tesettür değilmidir. şayet tesettür ilkel birşey olsa idi allah her devir için emretmez sadece belirli zamana mahsus kılardı.

ve aslında cok saçma bir kelimedir.
çağa ayak uydurma vs vs.
evinde eşine karşı ztn istediğin gibi giyinirsin.

ha birde evde makyaj yapıyorum diyen arkadaşlar arasıra bende yaparım amma velakin her dk makyaj yapıyorsanız abdest nasıl alıyorsunuz altına su almıyor cunki.
ozellikle oje. belki bilmeyen arkadaşlar vardır oje ilede gusl boy abdesti veya abdest olmaz cunki tırnağın uzerinde bir tabaka bırakır.altına su geçmez

Hasta oluyorum şu iki kelimeyi sanki zıt kutupmuş gibi kullanmaya.
Arkadaşlar modern demek tesettür değilmidir. şayet tesettür ilkel birşey olsa idi allah her devir için emretmez sadece belirli zamana mahsus kılardı.

Ve aslında cok saçma bir kelimedir.
çağa ayak uydurma vs vs.
Evinde eşine karşı ztn istediğin gibi giyinirsin.

Ha birde evde makyaj yapıyorum diyen arkadaşlar arasıra bende yaparım amma velakin her dk makyaj yapıyorsanız abdest nasıl alıyorsunuz altına su almıyor cunki.
Ozellikle oje. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır oje ilede gusl boy abdesti veya abdest olmaz cunki tırnağın uzerinde bir tabaka bırakır.altına su geçmez

dini sohbet konularımızın topiği farklı yerde arkadaşım. Ayrıca herkez herşeyi nezaman nasıl yapıcağını bilecek yaşta eminim. Burdaki amacımız fikir almak eleştiri yapmak değil

Aynen işte :) büyük ihtimal benmkide öyle olucak. hatta bazen yanına giderken saçlarımı maşa yaparım :) bi saçını tarayıp gelseydin der bukadar uyuz işte:)))))))))
valla öle bi adama da özene gerek yok canım ozaman sende rahatına bak yada kendin için yap:16:

Zaten ben ilk başta kendime saygımdan giyinirim özenirim öyle uyumsuz özensiz giyinmekten hoşlanmam şartlarım dahilinde uydurmaya çalışırım zaten artık onun için hiç giyinmiyorum o benim için giyinmiyorki...oğlumu bile asla pijamayla dolaştırmam sabah kalkınca hemen temizliğini yaparım üzerini değiştiririm saçını tararım öyle alışsın şimdiden:)

hasta oluyorum şu iki kelimeyi sanki zıt kutupmuş gibi kullanmaya.
arkadaşlar modern demek tesettür değilmidir. şayet tesettür ilkel birşey olsa idi allah her devir için emretmez sadece belirli zamana mahsus kılardı.

ve aslında cok saçma bir kelimedir.
çağa ayak uydurma vs vs.
evinde eşine karşı ztn istediğin gibi giyinirsin.

ha birde evde makyaj yapıyorum diyen arkadaşlar arasıra bende yaparım amma velakin her dk makyaj yapıyorsanız abdest nasıl alıyorsunuz altına su almıyor cunki.
ozellikle oje. belki bilmeyen arkadaşlar vardır oje ilede gusl boy abdesti veya abdest olmaz cunki tırnağın uzerinde bir tabaka bırakır.altına su geçmez

bende tesettürlüyüm herkesin düşüncesi kendine bilen biliyor bilmeyenede söyleniyor güzellikle kabul ederse ne ala yok etmezse kendi bilir makyaj konusuna gelince ben sürme çekerim o da gözün içine oluyor orayada su girmiyor zaten oje kullanmam tesettürlü olupda kullanan varsa malum günlerde kullanıyor olabilir o zaman abdest alınmıyor

doğru yeremi konu açtım bilemedim ama:) belki saçma diyebilirsiniz ama aklıma takılan ufak bişeyi büyütmek gibi bi sorunum olduğu için ne takılsa sitelerde paylaşmak istiyorum tecrbeli bayanlarla:)

Kızlar ßen sürekli sıcak kalabilmek için içiime hep tayt eşofman vs bişiler giyiorum kıyafetlerim hep kat kat oluyor.. saçlarım çok yıpranık gldiyse gözüme fön felan çekmiorum ama toplamamda öyle dağınık kullanırım nedense hoşuma gidiyor:)))) gittiğim yerlerde ayağıma patik felan alırım hep.

yani bunun gibi şeyler. sorumda şu bu tarz şeyler evlenince eş tarafından nasıl karsılanır sizce.. elbette her erkek farklıdır ama nebiliyim genel olarak düşünceleriniz neler. yani bi çorap giymemi patik yerine terlik giymem saçlarımı salaş kulanmak yerne güselce toplamam mı gerekir illaki zamanla eşim pasval , eşi deil annesi gibi mi görmeye baslar. yoksa bu tarz şeylere takılmaz sadece dış görünüm ve yatak odasımı onun ilgi alanına girer :1:

bu dediklerini dışarı çıkarken yapıyorsun üşürsen hasta olursun iyi de yapıyorsun

ama eve gelince eşin için daha özenli olabilirsin saçını başını düzeltip içindeki taytı çıkartabilirsin :35:

emin ol bu eşininde hoşuna gidecektir dışarıda nasıl olduğuna değil ama evde onun için nasıl olduğuna dikkat etmen hoşuna gidebilir.. :16:

dini sohbet konularımızın topiği farklı yerde arkadaşım. Ayrıca herkez herşeyi nezaman nasıl yapıcağını bilecek yaşta eminim. Burdaki amacımız fikir almak eleştiri yapmak değil

benim soylediklerimin ıcınde dini sohbet yok sadece yazılanlara cvp var sizin bana cvp verdiğiniz gibi. eleştirmiyorum kullanılan kelime ve cümlelerin telaffuzda yanlış kullanıldığını belirtiyorum.

Soruyorum şu'' aaaaa eeevvveeettt delimisin evde kesinlikle dikkat etmelisin kocan yoksa beğenmez seni tütütütü allah korusun'' ...diyen hanımlar.pardon da kocalarınız evdeyken ne giyiyor. Smokin mi? bırakın arkadaşlar bu işleri evde koket gibi oturcaksam, iş dışında rahat edemiceksem ne anladım o evden. Kocam pijamayla , eşofmnla oturcak ben süs bebeği gibi yok öyle yağma..Taytımıda giyerim patiğimide. herşey zamanına göre..

Zaten ben ilk başta kendime saygımdan giyinirim özenirim öyle uyumsuz özensiz giyinmekten hoşlanmam şartlarım dahilinde uydurmaya çalışırım zaten artık onun için hiç giyinmiyorum o benim için giyinmiyorki...oğlumu bile asla pijamayla dolaştırmam sabah kalkınca hemen temizliğini yaparım üzerini değiştiririm saçını tararım öyle alışsın şimdiden:)[/QU

iyi yapıyorsun yazık onu eşi bari çekmesin:))))))

Soruyorum şu'' aaaaa eeevvveeettt delimisin evde kesinlikle dikkat etmelisin kocan yoksa beğenmez seni tütütütü allah korusun'' ...diyen hanımlar.pardon da kocalarınız evdeyken ne giyiyor. Smokin mi? bırakın arkadaşlar bu işleri evde koket gibi oturcaksam, iş dışında rahat edemiceksem ne anladım o evden. Kocam pijamayla , eşofmnla oturcak ben süs bebeği gibi yok öyle yağma..Taytımıda giyerim patiğimide. herşey zamanına göre..

giy kız aaaaaaaa kimene:)))))))

Özen göstermeyinhanımlar boşverin!!!!! sabah eşimin yaptığı nankörlük ''saçını bu kadar taramana gerek yok kime süsleniyorsun dedim; ben kendim için tarıyorum dedi; aaa o zaman niye akşam geldiğinde de taramıyorsun deyince akşam kim tarar saçını sen sanki çok tarıyorsun dedi'' evet tarıyorum ben o gelmeden çeki düzen veriyorum kendime ama nafile boşverin hanımlar kıymet bilen yoksa:(((((( söylediğine çok kırıldım belli de ettim özür tabi ki yok sadece sırnaşma benim sevmediğim tarzda....

Özen göstermeyinhanımlar boşverin!!!!! sabah eşimin yaptığı nankörlük ''saçını bu kadar taramana gerek yok kime süsleniyorsun dedim; ben kendim için tarıyorum dedi; aaa o zaman niye akşam geldiğinde de taramıyorsun deyince akşam kim tarar saçını sen sanki çok tarıyorsun dedi'' evet tarıyorum ben o gelmeden çeki düzen veriyorum kendime ama nafile boşverin hanımlar kıymet bilen yoksa:(((((( söylediğine çok kırıldım belli de ettim özür tabi ki yok sadece sırnaşma benim sevmediğim tarzda....

:) canım boşver yaa.. benmki daha beni almadan böyle ben napıyım:)))))))) ne yapsam o halin ne diyor :1::1: bende çok güzel olmusum biliyorum zaten buraya gelene kadar kmse gözünü alamadı diyorum geçiyorum:1::1:

bende tam 3 aylık evliyim,çok farklı oluyormuş nişanlıyken onu geçirince hemen eşortmanlarımı giyer saçımı aynaya bakmadan toplar rahatlardım,şimdi dikkat ediyorum,eşim zaten saç hastası saçlarımı şekillere sokayım hem bakımlı olayım deli olur.bakımsız olayım tavrı bile kötü değilde hani güzel görünce daha bir bakışıyor benle..bakımlı olmak lazım kızlar her zaman özellikle evlenince..dışarıya yönelmemeli ne kadar bakımlı kadın diye..eşide bakımlı olduğunu bilmeli...herşey bir yanada insan kendi için bakımlı olmalı kızlar hep bir erkeğe güzel gözükeyim diye değil..ben şahsen 1 ona süsleniyosam 3 kendi morelim için yapıyorum o zaman inanın toplumda bile daha farklı bakılıyor..

Merabalar konuya dalıyorum direk

Ben de bayanların evde bakımlı olmasından yanayım

Dışarı giderken süslenen hanımlar evde de bakımlı olmalı bence

Aynı şekilde kocalar da don atlet oturmasın tabi onlar da bakımlı olsun :)

Ben daha evli değilim yurtta kalıyorum ben şuanki hayatımda bile sabah uyandığımda pijamalarımı çıkarır üzerime güzel bir şeyler giyerim, saçlarımı örerimm

Yurtta odada tek başıma kalmama rağmen yani

Kendimi böyle daha iyi hissediyorum

Evlenince de böyle devam ederim :)

Ben bekarken evde bile aynanın karşısından ayrılmazdım.

Şimdi evliyim, artık o kadar ilgilenmiyorum kendimle.
Niye mi?

Evet eşe güzel görünmek, eşinin de öyle görünmesi ayrı birşey. Nişanlıyken aynı hayatı farklı kulvarlarda paylaşırsınız, görsellik ön plandadır. Çünkü o daha sizin için hala bir seçimdir, ne kadar sevseniz de görünüşü olsun davranışları olsun farkında olmadan incelersiniz. Çünkü evlilik bu, hata yapmak istemezsiniz. Ona da güzel görünmek istersiniz, doğru kararı verdiğinden emin olsun diye.

Ve evlenirsiniz. Aynı hayatı aynı kulvarda paylaşırsınız. Görüntü ikinci plana iner. Birlikte oluşunuzun önceliği aynı hayatı bir bütün olarak paylaşmaktır, önceliğiniz sorumluluklarınız olur, birlikte yürüyebilmek olur. Detleriniz bir olur, tasalarınız bir olur. Herşeyiniz artık bir olduğu için, nasıl göründüğünden çok nasıl bir hayat yoldaşı olduğudur derdiniz.

İnsan evlenince kendini salmaz, sadece bazı şeylerin görüntüden daha önemli olduğunu farkeder.

Niye mi?

Evet eşe güzel görünmek, eşinin de öyle görünmesi ayrı birşey. Nişanlıyken aynı hayatı farklı kulvarlarda paylaşırsınız, görsellik ön plandadır. Çünkü o daha sizin için hala bir seçimdir, ne kadar sevseniz de görünüşü olsun davranışları olsun farkında olmadan incelersiniz. Çünkü evlilik bu, hata yapmak istemezsiniz. Ona da güzel görünmek istersiniz, doğru kararı verdiğinden emin olsun diye.

Ve evlenirsiniz. Aynı hayatı aynı kulvarda paylaşırsınız. Görüntü ikinci plana iner. Birlikte oluşunuzun önceliği aynı hayatı bir bütün olarak paylaşmaktır, önceliğiniz sorumluluklarınız olur, birlikte yürüyebilmek olur. Detleriniz bir olur, tasalarınız bir olur. Herşeyiniz artık bir olduğu için, nasıl göründüğünden çok nasıl bir hayat yoldaşı olduğudur derdiniz.

İnsan evlenince kendini salmaz, sadece bazı şeylerin görüntüden daha önemli olduğunu farkeder.

Çok güzel yazmışsınız evet evlilik öyle olmalı ama dış görünüşün önemsiz olduğunu düşünmüyorum özellikle erkekler için istisnalar vardır şekil a benim kocam:) ama maalesef bir çok erkek öyle ve çevremde ailemde yani evli olanların hepsinin eşide benimi çin güzel giyin hep dışarı çıkınca güzel giyiniyosrun özeniyorsun diyor demeyeni duymadım yine benim eşim dışında:) birde bir söz duymuştum çok hoşuma gitmişti erkekler karılarını önce çirkinleştirir sonra çirkinleşti diye aldatır!

Niye mi?

çok güzel yazmışssım gerçekten :16:

bunları evleneceğiniz kişiye sormanız lazım. bununla birlikte orası sizin eviniz, nasıl rahat edecekseniz öyle gyinmek davranmak istersiniz. ve ilişkilerde müdahaleler, ilişkiyi yıpratır. seni olduğu gibi kabul etmek zorunda. ha değişmeni isterse, sen de istersen, seni yıpratmayacak düzeyde yavaş yavaş değiştirirsin tarzını. yoksa kocayı otorite görüp, o geleceği zaman kıyafetine çekidüzen vermek saçma geliyor. misafir mi geliyor Allah aşkına :) biz çok rahatız evde çok şükür, şimdilik birbirimizi şikayet etmedik birbirimize :9:

bunları evleneceğiniz kişiye sormanız lazım. Bununla birlikte orası sizin eviniz, nasıl rahat edecekseniz öyle gyinmek davranmak istersiniz. Ve ilişkilerde müdahaleler, ilişkiyi yıpratır. Seni olduğu gibi kabul etmek zorunda. Ha değişmeni isterse, sen de istersen, seni yıpratmayacak düzeyde yavaş yavaş değiştirirsin tarzını. Yoksa kocayı otorite görüp, o geleceği zaman kıyafetine çekidüzen vermek saçma geliyor. Misafir mi geliyor allah aşkına :) biz çok rahatız evde çok şükür, şimdilik birbirimizi şikayet etmedik birbirimize :9:

ona sordum onluk olumsuz birşey yok kişisel bakım olduktan sonra sorun değil diyor:) ama yinede merak ettim genelde nasıldır diye sormak istedim:16:

Back
X