genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

Onunda mutlaka payı vardir. Birde hevesini aliyorsun vs. Ama esortmanlar cok rahat:(
Ayrica eşim evlenmeden, doğal halini ve esortmanlarla seni görmek cok guzel demisdi. Bilinç altıma girmişti, nasıl olsa adam beni beyeniyor her halimle diyince, bende keyfime Bakdim:d

Birden demezsinmi, hocanın dediğini unutunmu diye? Birde ne gerek varsa, bir kere çıktığımızda bana 2,3 defa tekrarlayip süslen dedi:s nasıl sınır olmuştum:d

Hayır, simdi onunla iken süsleniyorum ama ise giderken askıya alıyorum. Neden guzel yüzümü yıpratayım makyajlarla ama değilmi:d

:1::1::1::1: aynen aynen bende hep öyle diyorum güsel yüzümü nden ypratym hem süslnnce bakıyorlar felan diye :1::1: Ama Allah var hasta oldğm dönemlerde çocuk beni ne tiplerde taşıdıı :9::9::9::9:

3yillik evliyim ve disarida ne kadar ozenliysem evde de o kadat ozenli olmaya calisiyorum
Ben de usuyucuyumdur ama taytlarimi coraplarimi bile ozenle seciyorum

Ilk zamanlar baba evinde nasilsam oyle rahattim
Birkac ay gecti disari cikarken hazirlanmaya basladigimda esim 'benden cok disariya ozeniyorsun' diye gondermeler yapmaya basladi
Inekli bir pijamam vardi. Onu giydigim bir gun burada yazamayacagim bir benzetme yapmisti :)
Ben de sifreyi aldim ve daha kadinsi ve ozenli olmaya basladim evde

Kapali degilim ama cok acik giyinmem
Yine de sadece evde giymek icin askili elbiseler mini sortlar alirim

tabiki evde de dikkatli olman gerekicek :) bi empati kurmayı dene, o yakışıklı saçı başlı yapılı, üstü başı pırıl pırıl mis gibi kokan sevgilin gidip evlenince kendini salsa, saç sakal gezse, salaş giyse eşofmanına çorabını soksa otursa sen onu arzular mısın :1: Düğüne gidiyor gibi olmaya gerek yok ama her zaman bakımlı ve düzenli olmak iyidir. Hem sadece eşin için değil, insan kendisine de güzel görünür. Ben mesela güzel giyinip oturuyorsam evde, koridordan geçerken aynaya takılınca gözüm ay ne güzelimmm diyorum :1: :1: Saçımızın yünüyle, dizlenmiş pijamayla oturup eşlerin bizleri seksi bulmasını bekleyemeyiz dimi :1: sonra gelip burda eşim bana yanaşmıyor diye yazmak zorunda kalmayın :1:

:1::1::1: sıcacık olur aay öle corapları eşfmn içine sokunca ahahahha doğru aslında bende bazn onu öle pasval görünce göbişli görünce kızıyorum ama böle jilet gibi olunca felan sinir oluorum işe giderken yaa herkez bakıyor :27::27: bende süsleniyimde bari diyorum eşit olalım topklu giyiorum şşöle güsel bi elbise ama akşam kadr ayağm acıo die çocuğn basının etini yiroum:1:

Niye hep kadın bakımlı olmalı, bilmem tahrik etmeli filan gibi düşünülüyo ben bunu anlamıyorum
Erkekler çok bakımlı da sanki :1: ki bence nasıl olursan ol etkilenecekse etkilenir erkekler

Onlar çalışıyor da biz çalışmıyor muyuz, onlar yoruluyor da biz yorulmuyor muyuz
Şu kadınlığını kullan cümlesini de hiç anlayamacağım mesela

Arada olur ama sürekli de şuh kahkaha ve geceliklerle, fönlü saçlar manikürlü ellerle nasıl olunabilir ki
Ancak Ziyagillerin gelini olmak lazım
İş güç bir şey olmamalı, yemeği aşçılarımız yapmalı, temizliği hizmetçiler, gezip tozup alışveriş yapınca yorulunca da eve kuaför çağırmalıyız :27:

ay hiç öle kahkaha felanda atamam kolay kolay :9::9:

3yillik evliyim ve disarida ne kadar ozenliysem evde de o kadat ozenli olmaya calisiyorum
Ben de usuyucuyumdur ama taytlarimi coraplarimi bile ozenle seciyorum

Ilk zamanlar baba evinde nasilsam oyle rahattim
Birkac ay gecti disari cikarken hazirlanmaya basladigimda esim 'benden cok disariya ozeniyorsun' diye gondermeler yapmaya basladi
Inekli bir pijamam vardi. Onu giydigim bir gun burada yazamayacagim bir benzetme yapmisti :)
Ben de sifreyi aldim ve daha kadinsi ve ozenli olmaya basladim evde

Kapali degilim ama cok acik giyinmem
Yine de sadece evde giymek icin askili elbiseler mini sortlar alirim

:1::1::1::1: ay çok güldüm şu inekli pijamana benmde var öle koyunlu felan :1::1: er yada geç rahatsız oluolar yani ölemi

valla bende kat katım evde de dışarıda da tabi bekarkenkin den daha özenli oluyo insan ister istemez ama soğuk napim taşınsın doğalgazlı eve ben neler giyerim neler ,

ben önemli olanın temizlik olduğuna inananlardanım tamam evde çok özenmem ama temizliğime özen göstermem yeter .her zaman güzel kokalım yeter bana göre

birde flört döneminde insanlar biribirini iyi kötü tarzını anlıyorlar o yüzden pek yadırganmıyor sanırım aynı evin içine girince...

Ben de rahatıma aşırı düşkünüm evde süs püs oturamam.
Eve girer girmez ilk işim tavşanlı,ayıcıklı ya da başka bir hayvanlı :D pijamalarımı çekmek olur :)
Saçlarımı en tepeden saçma sapan bir topuz yaparım.
Yüzüme,gözüme düşmesinden çok rahatsız olurum.
Bence aynı evde giriyorsun illaki en doğal hallerinize şahit olacaksınız.
Kendini fazla kasmak anlamsız. Zaten evlenmeden önce tarzını anlar eşin bence.
Şahsen ben nişanlıyken bile pijamalarımla karşıladığımı bilirim:9:
Maksat gözü alışsın sonra şok olmasın..
Tabi kendini de çok salma. Dışarı çıkarken gösterdiğin özen kadar olmasa da
evde de eşine özel süslenki kendini özel hissetsin:31:

şöyle birkaç sayfa okudum da bayanlar hürrem moduna girmiş sanırım :)) eşi gelmeden saçını yapanlar makyaj yapanlar falan... evde o kadar süslenirsek sonra süslenmiş halimiz adamı tatmin etmez :) ben evde makyaj falan yapmam. düzgün giyinmeye çalışırım. saçım da yüzde doksan toplu olur. özel bir şey yapmam açıkçası eşim var diye. ev kocanın eviyse kadının evi değil mi... zaten çalışıyorum rahat etmeye hakkım var. hatta güzel hazır patik almıştım çarşıdan, giydim evde eşim çok beğendi. sen patik giyer miydin, ısıtıyor mu bari çok tatlıymış dedi :)

Ben de rahatıma aşırı düşkünüm evde süs püs oturamam.
Eve girer girmez ilk işim tavşanlı,ayıcıklı ya da başka bir hayvanlı :D pijamalarımı çekmek olur :)
Saçlarımı en tepeden saçma sapan bir topuz yaparım.
Yüzüme,gözüme düşmesinden çok rahatsız olurum.
Bence aynı evde giriyorsun illaki en doğal hallerinize şahit olacaksınız.
Kendini fazla kasmak anlamsız. Zaten evlenmeden önce tarzını anlar eşin bence.
Şahsen ben nişanlıyken bile pijamalarımla karşıladığımı bilirim:9:
Maksat gözü alışsın sonra şok olmasın..
Tabi kendini de çok salma. Dışarı çıkarken gösterdiğin özen kadar olmasa da
evde de eşine özel süslenki kendini özel hissetsin:31:

bi ben giyiorm sanardım bu ayıcıklı pijmaları ya arkdşlrm dlga gçerlrdii hep nasıl bayansın sen die :27: demekki baya giyenler varmış :))) bende karşıladım bikaç kez ama annem kızdı ayıp die :1::1: aneemde hep rahattır babam arada laf çarpar:1::1: o didişmeleri öle hoş oluoki :1: ama tabi dediğin gibi azda olsa özen göstrmk lazım

aynen bende önceden herşei abarttığım için şmdi hiç bişiei istemiyor canım bu yüsdende sorun olurmu diye merk ettim:) demekkii az çok oluyor :16::16:

:1::1::1::1: aynen aynen bende hep öyle diyorum güsel yüzümü nden ypratym hem süslnnce bakıyorlar felan diye :1::1: Ama Allah var hasta oldğm dönemlerde çocuk beni ne tiplerde taşıdıı :9::9::9::9:

Oy, ooy! Allah sizleri nazarlardan saklasın!
Ozaman iyi yoldan gidiyoruz, elbet yüzümüz bir gün buruş buruş oldugunda süreriz, püsleniriz:34:
bende bu yüzden bakmasınlar diye önlemimi alıyor, kocacigimmmi kizkandirmamaya calisiyorum. Ama söyle haksız bir durumda var, beyfendi işe gitiginde chanelin parfümünü bile sıkıp gidiyor, okadar sınır oluyorumki, ozaman işte şeytan diyorki süslen gitde çatlasın:ssz:

şöyle birkaç sayfa okudum da bayanlar hürrem moduna girmiş sanırım :)) eşi gelmeden saçını yapanlar makyaj yapanlar falan... evde o kadar süslenirsek sonra süslenmiş halimiz adamı tatmin etmez :) ben evde makyaj falan yapmam. düzgün giyinmeye çalışırım. saçım da yüzde doksan toplu olur. özel bir şey yapmam açıkçası eşim var diye. ev kocanın eviyse kadının evi değil mi... zaten çalışıyorum rahat etmeye hakkım var. hatta güzel hazır patik almıştım çarşıdan, giydim evde eşim çok beğendi. sen patik giyer miydin, ısıtıyor mu bari çok tatlıymış dedi :)

ay negüseel bitanede eşine alsaydın kıs :9::9:

Oy, ooy! Allah sizleri nazarlardan saklasın!
Ozaman iyi yoldan gidiyoruz, elbet yüzümüz bir gün buruş buruş oldugunda süreriz, püsleniriz:34:
bende bu yüzden bakmasınlar diye önlemimi alıyor, kocacigimmmi kizkandirmamaya calisiyorum. Ama söyle haksız bir durumda var, beyfendi işe gitiginde chanelin parfümünü bile sıkıp gidiyor, okadar sınır oluyorumki, ozaman işte şeytan diyorki süslen gitde çatlasın:ssz:

:1::1::1: aynen ayneeen noluosa beyfndiler işe pek özenli gidiyorlar bende bazn sinirlnip süsleniyorm bide resm çkip atıyorum naslm diye :27::27::27:

bi ben giyiorm sanardım bu ayıcıklı pijmaları ya arkdşlrm dlga gçerlrdii hep nasıl bayansın sen die :27: demekki baya giyenler varmış :))) bende karşıladım bikaç kez ama annem kızdı ayıp die :1::1: aneemde hep rahattır babam arada laf çarpar:1::1: o didişmeleri öle hoş oluoki :1: ama tabi dediğin gibi azda olsa özen göstrmk lazım

Bence ayıcıklı pijamalarla da güzel ve çekici olmak mümkün ki
Şirin bir çekicilik veriyor bayana bence:34:
Çok severim ben valla pijama var pijama var
Bir arkadaşın yazdığı gibi tayt ya da pijama giyersin ama
onların da en güzellerini seçersin.
Benim bir pijamam var mesela böyle bosbol çok rahat ama tipi kayık:9:
Annem diyor bunu kocanın yanında sakın giyme adam soğur senden:9:

Ilk 1-2 sayfayi okuyunca kendimden suphe duydum
neyse ki benim gibi olanlar da yok degilmis :)

Sanirim ev hanimlari evde eslerine ozel giyiniyorlar ,
calisanlar evde rahat etmek istiyorlar

8,5 yillik evliyiz, eve gelir gelmez esofmanlarimizi giyeriz .
ama mesela disarda saclarim her daim fonludur, makyaj yaparim, guzel de giyinirim :)

evlilik hayat arkadasligidir,
bunun hamileligi, hastaligi , dogumu, cocuk buyutmesi var.

Evde de beni her halimle kabul etmeyecek adamin yolu acik olsun !
ben oyle adamin bana olan sevgisinden suphe duyarim!

neden bilmiorum ama hiç kat kat giyinemem bizim ev zaten sauna gibidir kışın bile askılı ile dolaşırım evde eve gelenler şaşırır yani bu durum ilerde pek sıkıntı çekmeyeceğim anlamına gelior sanırım :)

bende yenı evlıyım 4.5 aylık
kışın çok üşürüm. rahatımada düşkünüm işten gelır gelmez eşofmanlarımı çekerım ustume. dahası var çok üşüdüğümden çorap ustune patik giymişliğim bile var:27:
nıye hep bız düşüneceğiz ki eşimde karşımda takım elbiseyle oturmuyor yani:27:

benim eşim gene tam tersi :44: evde ne gerek var kotla oturmaya niye rahat birşeyler giymiyorsun.
eşofman gibisi var mı kasma kendini bu kadar
giyinip makyaj yaptığımda bir yere mi gidiyoruz. hayır senin için desem hatun sen kafayı mı kırdın ben senin her halini beğeniyorum bana böyle şeyler yapmana gerek yok diyor :44:
kendi de öyle eğer gerçekten önemli bir yere gitmeyecekse aile ziyareti arkadaş vs ise kimse ona eşortmanını çıkartamaz çok sinir oluyorum bu duruma çok :44:

Back
X