genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

6 aylık evliyim..
bende cok bakımlı ve her zaman özenlıyımdır..
4 ay evde oturdum calısmıyordum..
o zaman bıle esımı hıc esofmanla karsılamazdım.
gıyınır suslenır oyle beklerdım..
hasta olmadıgım zamanlar ıcın gecerlı tabıkı bu..
ama şimdi çalısıyorum..
eve gıttıgımde ılk tayt ve uzerıne spor tunıklerımden gıyerım..
asla esofman veya pijama moduma baglamam..
yatacagımız zaman pijamamı gıyerımm..

bende acık gıyınmeyı severım evde ..
sıcak basar zaten..
ama benım kocamda ınadına gıyın üşütcen hasta olcan askım moduna gecıyor hemen .:)

bi arkadasın dedıgı gıbı çalışan bayanlar ıcın ev rahatlık ıcın onemlıdır zaten..
ama yınede cok salmamak lazım..
bnm esımde dıkkat eder gıyımıne evde..

bende evde hep pijamalarla falan dolaşırım kışın makyaj falan yapmam ama yazın kısacık şortlarla dolaşırım evde...burda kızlardan bazı tüyolar duydum fena gaza dedim kocişime süpriz yapim giyindim süslendim püslendim adam beni bi gördü aşkım manyakmıısn dedi :1:ben şok oldum tabi :1: niye dedim güzel olmamışmı yaa dedi git makyajını çıkar ben seni sürekli öpüyorum falan yüzüme bulaşıyo makyaj olunca :52: sonrada git pijamalarını giy böyle hiç sexi görünmüyosun falan dedi şok oldum :1:yani pijamaya devammmmmmmm :1::1:

bende yeni evliyim iki buçuk ay oldu :)) evde de işte de çok paspalımdır. Saçlarımı toplarım makyaj vs yapmam topuklu giymem spor ayakkabı ve kış dolayısıyla botlarımı giyiyorum :)) Şimdiye kadar eşimden bir tepki almadım arada sırada bakımlı oluyorum ama evde fazla batmayayım gözüne diye :D yoksa devamlı eşortmanlarla takılıyorum. Şimdiye kadar şikayet etmedi bu durumdan eder mi bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda bu arada kendisi makyaj sevmez zaten :1:

Son düzenleme:
Eşim için hiiiç önemli değil. Temiz olayım yeter. En paspal halimi bile beğenir. Ama bu kişisel birşeydir her erkek böyle olmaz. Kimisi sürekli daima süslü sever kimi de benimki gibi kıyafetin içinde sen ol yeter der. :16: Mesela arkadaşımın eşi evin içinde bile dışarı çıkar gibi giyinmesini topuklu ayakkabı giyip makyaj yapmasını istermiş. Benim eşim de böyle olsaydı öyle davranırdım.

bende evde hep pijamalarla falan dolaşırım kışın makyaj falan yapmam ama yazın kısacık şortlarla dolaşırım evde...burda kızlardan bazı tüyolar duydum fena gaza dedim kocişime süpriz yapim giyindim süslendim püslendim adam beni bi gördü aşkım manyakmıısn dedi :1:ben şok oldum tabi :1: niye dedim güzel olmamışmı yaa dedi git makyajını çıkar ben seni sürekli öpüyorum falan yüzüme bulaşıyo makyaj olunca :52: sonrada git pijamalarını giy böyle hiç sexi görünmüyosun falan dedi şok oldum :1:yani pijamaya devammmmmmmm :1::1:

Benimki de makyajı sevmez hele rujdan nefret eder :1:

bence dişlerını fırcalamak,parfumlu dolaşmak,temız olmak yeter evde!arkadasım var bır tane sabah yuzunu yıkar yıkamaz makyajını yapar saclarını duzlestırır kısın bıle şortla askılıyla gezer evde:)kocası aksam gec saatte işten gelır :)her zaman tuhafıma gıtmıstır.burası bızım evımız ne gerek var derım.esofmanlarla takılırım her daım:)ama dısarda asla affetmem cok dıkkat ederım makyajıma sacıma.zaten gun ıcınde temızlık yemek derken makyaj yapmaya fırsat mı var:)temız ol yeter

Ben yazın evde açık giyinip kocişim için süslenir onu öyle karşılardım :16: Hergün farklı kıyafetler giyerdim.. Ama kış olunca öyle olmuyo bizim ev de soğuk biraz dolayısıyla pijama takılıyorum.. Bazende tayt ve uzun bişey giyerim üstüne.. Ama hiç şikayet etmedi ömrüm.. Her halim seksi geliyo kocişime :17:
Bitek saç konusunda anlaşamıyoz.. Bana tepeden dağınık bağla saçını diyor ama ben saçımı bağlamayı sevmiyorum salıyorum hep gıcık oluyo :9: Artık alıştı ama bağla falan demiyo :1:

ben evde eşortmanla gezemeyeceksem,içinde kendimi rahat hissedeceğim kıyafetler giyemeyeceksem,her daim şıkır şıkır giyinip ona güzel görünmek için kendimi kasacaksam eğer, o da takım elbiseyle otursun o zaman...
bende onu bakımlı,özenli görmek istiyorum allah allah...
kişisel temizliğine özen gösterdikten sonra, ha eşortman,patik giymişsin, ha elbise...
bence farketmez...

Son düzenleme:
bütün bunları dusunerek bır omur nasıl gecebılırkıııı

işe gıderken tayt gıyoyurum ıcıme usuyorumm

ama aksam oyle degılımkıı
hafta ıcı yemek yıyene kada rıs kıyafetlerı kalır
bazen esofman sonra
pijema gıyerım
sonra geen soyunur dokulurum :16::16::16::16::16:

saclarımıda bende dagınık kullanırımm :1::1:
sorular tatlıymıs :27:

ben 1,5 yıllık evliyim
evin içindede bakımsızımdır ama eşimden şimdiye kadar bişey duymadım
erkekten erkege degişir
bende evde süslensem makyaj yapsam
benimki hayırdır dügünemi der:1::1:

buarada sabah kalkıp hemen makyaj yapan ınsanların kendılerınden bırseylerı begenmedıklerını dusunuyorum etrafımda olanların bır cogunun cıldı problemlı hele bır tanesı bıraz yanı cınsıde olabılır baya problemlı yuzu yuzel bı yuzu var yanı yapmasada olur ama sabaın 7de makyaja gırıyor kız gece yatarken cıkarıyor
kayınvalıdesıde onu
ne oldu kızım bal kabagınamı donustundıye sever :))
esımın kuzenının esı olur :16::10:

bakımlı olmak güzel tabide, yerine göre kokoşluk iyidir, her daim makyajlı düğüne gider gibi olunmazki.
En güzel bakım temiz olmak bence.

Sürekli süslü püslü gezmek insanın içinden gelen bişeydir, böyle olanlara lafım yokda, kendilerinde gizlemek istedikleri şeyler olduğunu düşündürüyor bu durum :)
Makyajsız ve güzel kıyafetli olmadan da dolaşabiliyorsan evde dışarda özgüveni yerine derim böylesine. :)

:1: ben hep allık olarak bronz terekota kullanırım adam bi öpüyo yüzü parlıyo :1: evde öyle gezsem kıyameti koparır bide bazı rujlar yapışkan tarzı oluyo ya adam karısından tiksinir yaww :52:

O değilde kırmzı ruj falan sürünce erkeğe de geçmiyor mu o? :1: Düşünsene kiraz gibi dudakları olan bir kocuş... Hiç çekici değil :27:

haha kendı kendıme düşünüp kayırdıgım konuyu acmıssınız:1:
benım makyajlı bakımlı halımle ev halım arasında bayagı fark var,makyajlıyken bambaska bırı oıluyorum ev halımle 18 yasında gıbı:/
artık mecbur evde de dıkkatlı olucaz guzel eşofmanlar guzel patıkler almak cozum bence..sacları da fazla salaş bırakmamalı guzel bır kesimle bakımlı gorunmelı..

Ilk 1-2 sayfayi okuyunca kendimden suphe duydum
neyse ki benim gibi olanlar da yok degilmis :)

Sanirim ev hanimlari evde eslerine ozel giyiniyorlar ,
calisanlar evde rahat etmek istiyorlar

8,5 yillik evliyiz, eve gelir gelmez esofmanlarimizi giyeriz .
ama mesela disarda saclarim her daim fonludur, makyaj yaparim, guzel de giyinirim :)

evlilik hayat arkadasligidir,
bunun hamileligi, hastaligi , dogumu, cocuk buyutmesi var.

Evde de beni her halimle kabul etmeyecek adamin yolu acik olsun !
ben oyle adamin bana olan sevgisinden suphe duyarim!
en tecrübelimiz sen oldun herhalde :)) maşalaaahh Allah mutlulunuzu bozmasıın doğru diosun:1:

bende yenı evlıyım 4.5 aylık
kışın çok üşürüm. rahatımada düşkünüm işten gelır gelmez eşofmanlarımı çekerım ustume. dahası var çok üşüdüğümden çorap ustune patik giymişliğim bile var:27:
nıye hep bız düşüneceğiz ki eşimde karşımda takım elbiseyle oturmuyor yani:27:

ahahah ay bende öyleyim işte patikler çoraplar havlu pijamalar :1::1::1:

benim eşim gene tam tersi :44: evde ne gerek var kotla oturmaya niye rahat birşeyler giymiyorsun.
eşofman gibisi var mı kasma kendini bu kadar
giyinip makyaj yaptığımda bir yere mi gidiyoruz. hayır senin için desem hatun sen kafayı mı kırdın ben senin her halini beğeniyorum bana böyle şeyler yapmana gerek yok diyor :44:
kendi de öyle eğer gerçekten önemli bir yere gitmeyecekse aile ziyareti arkadaş vs ise kimse ona eşortmanını çıkartamaz çok sinir oluyorum bu duruma çok :44:

ay oda kötymüş yaa :1::1:

tarzını az çok biliyodur zaten eşin, kimi kadın vardır tuvalete bile makyajsız gitmez evde hiç olmadı kotla oturur en kötü ihtimal oda, kimisi daha bohemdir kimisi kokoş, biz eşimle uzun süre çıktık ev hallerimizide az çok gördük o yüzden sorun olmadı, ayaklarımı çok çabuk üşüttüğüm için evde patik ev botu yünlü çoraplar boldur, eve gelince hemen yemeğe giriştiğim oluyo eşim gelince önce eşofmanlarını giy rahatla der, yani ev bizim rahat etmemiz gereken yer kasmamız gereken yer değil, böyle olursam eşim beni arzulamaz gibi bi düşüncen varsada emin ol arzulayan erkek arzuluyo

Ne kadar güzel yazmışsınız sanki evde hergün victoria secret mankeni gibi dolaşmak lazım erkeklerin gönlünü hoş edeciğiz diye. Heleki çalışan kadınlar zaten yorgun argın eve geliyorlar evde de insan kotla rahat oturamaz ki ya da hep minin etek mini elbise ile .Bir de sanki herkesin evi hamam gibi doğalgaz olmuş kaç lira haliyle kışın soğuk olabiliyor bazen . :9: Eş olarak seçtiğimiz insan da sonuçta bizim her halimizi görmeli bilmeli diye düşünüyorum ben evde 40 derece ateşle yatarken de mini elbiselerimle mi dolaşacağım acaba? Asıl bir kadın hep böyle dolaşırsa evde pür makyajlı çok bakımlı onun en ufak bir bakımsız hali daha çok dikkat çekmez mi?

Back
X