- Konu Sahibi pambukmelek8788
Bu üşüme durumu alışkanlıkla ilgili olmalı, giyiminizi kat kat azaltın, mesela pantolon altına tayt giyiyorsanız külotlu çoraba çevirin, belli bir süre sonra hiç giymeyin gibi.. Hem vücudumuz soğuk ortamda ısınmak için çaba harcayacağından daha çok enerji yakacak ve kilo kalori fazlanız varsa bu şekilde kilo da verebilirsiniz.
Balkanlardan gelen soğuğu bilirsiniz2-3 gündür sürekli dışarıdayım, ne şal ne eldiven kullandım, insanlara garip geliyor belki ama içimde bluz üzerinde de mont, azıcık üşüdüm ama olsun o kadar:) kendimi alıştırdım, öğrenciliğimde de yurtta oda arkadaşım çok üşüyen bir insandı ben iç çamaşır ve pikeyle yatarken, arkadaş yorgan üstüne battaniye kullanırdı, anca öyle orta yolu bulduk.
Şu anda da kombi sabahtan yandı söndü şuan yanmıyor yani, ama üzerimde şort ve kısa kol t-shirt var. Kendimi çok ama çok alıştırmışım. Ama benim de tek sorun temmuz ayı haricinde ayaklarım inanılmaz bir şekilde hep üşür, buzz gibi yazın bile patik çorap giymek komik oluyor.
doğru diyosun ama ben çok çabuk hastalanan biriyim:) hemen ağrılarım olur affdrsin akıntılarm çoğalr buda beni rahtsız ediyor elimde olsa yanımda kombi tasıcam :)))))))